reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Ja też raczej w lutym nie urodzę, wręcz przeciwnie, boje się, że będzie po terminie, oby nie w Wielkanoc:-D[/QUOTE]

Ja tez sie tego boje bo mam termin na 28 marca i boje sie ze swieta spedze na porodówce:szok:

reklama
Ja muszę doczekac do 6tego bo wtedy mąz przyjeżdża. Potem moge rodzić dowolnego dnia :-)
Nie chciałabym przenosić tylko... tak przed 15tym byłoby ok :-)

Super że u Rybki ok i że z MATEUSZKIEM jest coraz lepiej. Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny w szpitalu.

U nas na szkole rodzenia babka opowiadała historię jak przywieźli kobietę i mówią jej że niedługo urodzi. A ona do nich że umówiła sie z córcią że urodzi dopiero jutro o 12. Usmiały sie z babki i wiecie co - urodziła punkt 12:-D. DO nas sie śmiała ze mozemy próbowac przemawiac do brzuszka, moze nas dziecko posłucha:-p;-)

cześć,

jak wstawałam w nocy na siusiu to jak te kości międzynożne:-p napieprzaly olebogaa coraz gorzej ehh

no ja pewnie w marcu się dopiero rozpakuję , ale oby na począteczku:-D

a ja jestem przerazona tym tempem.. Ionka miala taki sam termin co ja.
o.. i zaraz ide na zakupy i chyba torbe zapakuje.
Mimo, ze na ostatniej wizycie wszystko bylo pozamykane i dlugie.. ale...

U nas na szkole rodzenia babka opowiadała historię jak przywieźli kobietę i mówią jej że niedługo urodzi. A ona do nich że umówiła sie z córcią że urodzi dopiero jutro o 12. Usmiały sie z babki i wiecie co - urodziła punkt 12:-D. DO nas sie śmiała ze mozemy próbowac przemawiac do brzuszka, moze nas dziecko posłucha:-p;-)

no weeeeeeeeeee ...mój J mówi do Mikusia aby ten się nie spieszył....to jak ja zaczne mówić aby już wychodził to Mikołaj zgłupieje :-D:-D:-D:-D

wiecie...mój J ma już jedno dziecko (12letni chłopak)...ale ja czuję że on się boi tego wszystkiego... jak idę się kąpać - o on zawsze mi mówi żebym gorącej wody nie puszczała itp, albo jak ide do wc na kupkę to mówi, żebym nie stękała za mocno bo jeszcze dziecko urodzę i utopi sie w kibelku :szok:

reklama
Dobra kochane ja się zbieram, jadę do rodziców. może zajrzę do was później, no i oczywiście spokojnie.......... macie nadal być w dwupaku jak tu zajrzę na dzisiaj limit wyczerpany:-). Buziaki i miłego dnia.

Do góry