reklama
mrozik_j
Sierpniowa mama'07
U nas na szkole rodzenia babka opowiadała historię jak przywieźli kobietę i mówią jej że niedługo urodzi. A ona do nich że umówiła sie z córcią że urodzi dopiero jutro o 12. Usmiały sie z babki i wiecie co - urodziła punkt 12. DO nas sie śmiała ze mozemy próbowac przemawiac do brzuszka, moze nas dziecko posłucha;-)
Normalnie hurtowo się rozpakowujemy:-)
Ja też raczej w lutym nie urodzę, wręcz przeciwnie, boje się, że będzie po terminie, oby nie w Wielkanoc
Ja też sie tego boje ze swieta zamiast w domku z dzidzią to spedze na porodówce bo mam termin na 28 marca
moniSkaBe
Fanka BB :)
a ja jestem przerazona tym tempem.. Ionka miala taki sam termin co ja.
o.. i zaraz ide na zakupy i chyba torbe zapakuje.
Mimo, ze na ostatniej wizycie wszystko bylo pozamykane i dlugie.. ale...
o.. i zaraz ide na zakupy i chyba torbe zapakuje.
Mimo, ze na ostatniej wizycie wszystko bylo pozamykane i dlugie.. ale...
U nas na szkole rodzenia babka opowiadała historię jak przywieźli kobietę i mówią jej że niedługo urodzi. A ona do nich że umówiła sie z córcią że urodzi dopiero jutro o 12. Usmiały sie z babki i wiecie co - urodziła punkt 12. DO nas sie śmiała ze mozemy próbowac przemawiac do brzuszka, moze nas dziecko posłucha;-)
no weeeeeeeeeee ...mój J mówi do Mikusia aby ten się nie spieszył....to jak ja zaczne mówić aby już wychodził to Mikołaj zgłupieje
wiecie...mój J ma już jedno dziecko (12letni chłopak)...ale ja czuję że on się boi tego wszystkiego... jak idę się kąpać - o on zawsze mi mówi żebym gorącej wody nie puszczała itp, albo jak ide do wc na kupkę to mówi, żebym nie stękała za mocno bo jeszcze dziecko urodzę i utopi sie w kibelku
k_aralajna
Fanka BB :)
na zakupach bylam wracam i co, takie wiesci!
ale sie dziolszki spiesza ho ho
naprawde trzeba sobie uswiadomic ze to tuz tuz...;-)
ale sie dziolszki spiesza ho ho
naprawde trzeba sobie uswiadomic ze to tuz tuz...;-)
reklama