ionka urodziła !!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
no to wspomniałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie przeczytałam. A miała nadzieję ze to fałszywy alarm. Chyba miała bóle od krzyża. Ale najważniejsze ze z nimi wszystko dobrze
Chyba nie ma dnia już bez porodów. Ile nas jeszcze "aktywnych zostało"? Zostanie któraś na marzec?
A ja juz po zakupach,gołębie już się pichcą,wczoraj posprzątałam więc git... wskoczyłam spowrotem w domowe ciuszki i już nigdzie się dzisiaj nie ruszam.....zaplanowałam sobie dzień błogiego leniuchowania- w końcu
Madziu...Bartuś jest Boski:-):-):-)
Ja umyłam okna przed świętami i i tak bardz nadają sie do mycia. Mam nadzieję że mąż stanie na wysokości zadania i je porządnie wyszoruje jak przyjedzie.Witajcie:-)
Wy tu wszystkie takie pracowite, a ja mam lenia
W generalnych porządkach musi mi pomóc mąż. Nie będę skakać po krzesłach by kurz zetrzeć z lamp i szafek, poza tym jak się ociepli musi mi umyć okna. Przed świętami tylko szyby umyłam, po zimie ramy miejscami są czarne
Ubranek jeszcze nawet nie piore bo ciągle myślę, że jeszcze mam dużooo czasu
Narazie nie umieram w domu z nudów. Leżę do 11, potem idę do sklepu, gotuję obiad no i mąż wraca Może by tak już wrzucić coś do pralki?