reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie:-)
Wy tu wszystkie takie pracowite, a ja mam lenia:-p

W generalnych porządkach musi mi pomóc mąż. Nie będę skakać po krzesłach by kurz zetrzeć z lamp i szafek, poza tym jak się ociepli musi mi umyć okna. Przed świętami tylko szyby umyłam, po zimie ramy miejscami są czarne:baffled:

Ubranek jeszcze nawet nie piore bo ciągle myślę, że jeszcze mam dużooo czasu:-p
Narazie nie umieram w domu z nudów. Leżę do 11, potem idę do sklepu, gotuję obiad no i mąż wraca:-D Może by tak już wrzucić coś do pralki?:confused::laugh2:

reklama
Ja miałam ciągnące bóle ale to pod samymi żebrami więc nie wiem czy Ci pomogę :-)
U mnie może to być przepuklina pępkowa czy jakoś tak .
Najlepiej przejdź się do lekarza i zapytaj , w podbrzuszu to chyba bardziej niebezpieczne niż tak jak u mnie, w górze.

Wizyte mam w czwartek dopiero.. Wcześniej go niema.. Jest wtorek :( a inny lekarz mnie nie przyjmie raczej..

o jakie ja dziś w nocy miałam parcie na pęcherz....masakra...nie chciało mi się do łazienki iść ale jak już wstałam to myślałam że nie doniosę hihihi:-D

dzis wizyta na 13.45 ..mam nadzieję że o 12 nie zadzwonią z przychodni by odwołać :wściekła/y:

sprzątać nie mam zamiaru...bo nie dość że mnie to strasznie męczy to jak juz mam posprzątane to tylko do czasu jak J nie wróci z pracy :angry: ...powiedziałam mu że on teraz niech sprzata skoro docenić nie potrafi...leń jeden...
gotować też dziś nie zamierzam bo nie zdążę ...po powrocie najwyżej frytki wstawię albo kupię mu jakieś gotowe danie :sorry::sorry::sorry:

a gołąbki to chyba w piątek zrobię i pomrożę :-p:-p:-p...już pomroziłam klopsów w sosie pomidorowym, krokietów, zrobiłabym i pierogów ale nie lubię wałkować ciasta ech...:-)

Kochane, miała któraś takie ciągnące kłucie w podbrzuszu? Co to może być? Może faktycznie ten pęcherz? Może jak jest pełen to naciska mi na zrosty po operacji i to mnie tak boli?
Ja tak mam w nocy jak się przewracam z boku na bok i jak wstaje siku. Nieraz właśnie tak ciągnie, że muszę chwilkę odczekać i spróbować wstać jeszcze raz. Idę dzisiaj do gina to spytam ją o to.

hello :-)

aaale sobie zrobilam sniadanko.. zjadlam takie 7 cm na szerokosc ciasto. cos ala zebra tylko z serem na wierzchu :-D pyycha :-D
az mi Paweł czkawki dostał.
Kurde ostatnio to ciagle czka :sorry:

Ja tak mam w nocy jak się przewracam z boku na bok i jak wstaje siku. Nieraz właśnie tak ciągnie, że muszę chwilkę odczekać i spróbować wstać jeszcze raz. Idę dzisiaj do gina to spytam ją o to.

To bardzo prosze o napisanie na wątku co to może być..

Iza jeśli to nagły przypadek to każdy lekarz powinien Cię przyjąć! i to bez kolejki!!!

Nie tutaj.. Lekarz który by mnie przyjął pracuje do 13tej tylko.. A nie mam czym sie dostac teraz, musze czekac na tate do 14tej az wroci z pracy. A ostatnio jak do innego pojechalam to powiedziala ze mam na IP jechac, bo ona sie nie zajmuje pacjentami ktorzy maja innego lekarza..

Mam pytanko do Was marcóweczki, od kilku dni odczuwam ruchy dziecka bardzo nisko(tak jakby mi po kości łonowej skakało;-)) poza tym mam wrażenie że mały mi po szyjce skacze i nie jest to przyjemne, czasem mam wrażenie jakby miał wypaść:szok: Wczoraj zrezygnowałam z ćwiczeń w szkole rodzenia bo bałam się że mały jeszcze niżej zejdzie. Wizyte u gin mam dopiero w poniedziałek, ale nie mam pewności czy tam w środku wszystko napewno dobrze i czy wytrzymam do poniedziałku!?? A u mnie nie czas jeszcze na rodzenie:eek: Myślicie że to cos poważnego??

reklama
Do góry