tak samo jak chcialam o tego czopa zapytac i wez znajdz odpowiednik do czopa :/ po niemiecku to KOREK ha ha ha niby pasuje bo teraz wiem co to jest .Dobra nie mule ide zajac sie obiadem ,potem przyjdzie M ze szkoly i pojedziemy do tesciowej (wraca dzisiaj z polski ) po slodycze moje czekolady i wafelki mniammmmmmm i mleczko w proszku .MLODA MAMUSIA 1 ale super juz za kilkanascie godzin bedziesz tulic swoje kochane malenstwo ) trzymam kciuki bedzie dobrze zobaczysz .
reklama
Mirosia powiedz o tym ginowi, moze nosisz leniuszka w brzuszku w przeciwienstwie np do mnie
Ten leń to by bardziej pasował... miałby to po mnie napewno jutro powiem o tym ginowi, on będzie wiedział co i jak.
moniSkaBe tutaj nic nie daja ,gin pyta czy dobrze sie czuje ja ze tak ,ubralam sie i czesc gin mowi ze 36 tc to koncze teraz w niedziele a od poniedzialku wedlog USG bedzie juz 37 tc i niby w przyszla niedziele koniec 37 tc takze mozna rodzic Ona powiedziala ze nawet jak by sie mialo stac ze teraz by sie mala urodzila to jest ok bo jest juz "dojrzala " tak doslownie to nazwala Powiedziala mi tylko ze jakby sie zaczelo to od razu szpital Poszlam do sklepu do ex szefowej wypilam kawe przeszlam sie przez miasto i wszystko jest ok .Mala wariuje i jak narazie nic nie mam nic mi nie jest oprucz tych bolesci krocza i krzyza ale to mam od tygodni i tej cholernej zgagi
Polozna tez nie kazala panikowac bo 1,5 cm rozwarcie nic nie znczy i moze jeszcze dlugoooooooo potrwac zanim bedzie 10cm Oni tutaj mowia ze najlepiej czekac w domu i dopiero jak zaczna sie takie prawdziwe skurcze i co 5min to wtedy taxi i szpital (no chyba ze ktos ma daleko ) ja mam 5 min i najlepiej z 7 cm rozwarciem wtedy nie trwa tak dlugo goscina i czekanie w szpitalu I chyba cos w tym jest lepiej jesli sie da w domu jesli bole satakie do wytrzymania a gdy juz nadejdzie taki skurcz ze nie mozna zlapac oddechu to szpital tak mi radzi gin i wczoraj tak spiewala polozna .NIE ma co panikowac
A pozatym nie bede sie podniecac bo moze byc tak ze w przyszly czwartek do niej pojde i zas nic nie bedzie a ona dalej bedzie gadac ze juz niebawem bo jej sie tak mysli Ja tam jak narazie zadnego przeczucia nie mam glaskam brzuszek i pytam Marcysi kiedy bedzie jak narazie czekamy bo ona tak chce Ale pada snieg znowu i znowu tak zimno :/ a w H&M takie cudowne ciuszki na wiosna -lato nieeeeee nic nie kupilam tylko ogladalam
Kamikaa to fajnie ze masz takie luzackie podejscie i ze cię nie straszą, nie każą leżeć itp.
Moze jak sie zaczną skurcze to znajdziesz jeszcze chwilkę zeby nam napisać ze to juz;-)
Kurcze...wiedzę ze nadchodzi czas rozpakowywania Marcóweczek;-)
Moze jak sie zaczną skurcze to znajdziesz jeszcze chwilkę zeby nam napisać ze to juz;-)
Kurcze...wiedzę ze nadchodzi czas rozpakowywania Marcóweczek;-)
moniSkaBe
Fanka BB :)
dziewczyny bede chyba dzisiaj wymiotowac..
pochlaniam takie ilosci jedzenia od rana, ze jestem w szoku.
i to np jogurt, po 10 minutach 6 pyz z miesem.. i popilam gazowanym napojem.. ekstra
co robicie na obiad dzisiaj ?
pochlaniam takie ilosci jedzenia od rana, ze jestem w szoku.
i to np jogurt, po 10 minutach 6 pyz z miesem.. i popilam gazowanym napojem.. ekstra
co robicie na obiad dzisiaj ?
k_aralajna
Fanka BB :)
kamikaa a lekarka nic nie mowila ze przed porodem dzidzia nie powinna tak wariowac, ja slyszalam ze dzieci sa spokojniejsze przed samym porodem bo zbieraja sily, a twoja to fika ostro z tego co opowiadasz:-):-):-)
ale rozwarcie juz dobre masz... fakt faktem podniecac sie nie ma co bo sie jeszcze wszystko moze okazac ale moze najszybciej z nas sie doczekasz:-)
ciekawe jak tam dziewczeta w szpitalach...
ale rozwarcie juz dobre masz... fakt faktem podniecac sie nie ma co bo sie jeszcze wszystko moze okazac ale moze najszybciej z nas sie doczekasz:-)
ciekawe jak tam dziewczeta w szpitalach...
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Dzień doberek )
JA po badankach no i na 15 jade zrobic HIV bo op pierwszej ciazy gdzies mi zniknelo a po 15 za darmoszke robią. Bylismy na zakupkach teraz musimy jechac tylko dokupic pieluszki tetrowe i kocyk i bedzie juz wszystko.
Wogole ta kobieta co mi pobierała wymaz pyta sie mnie czy ja rodze niedlugo no a ja jej mowie ze jeszcze poltora miesiaca...i pytam czy cos nie tak a ona mi mówi ze bede miała lekki poród mówi ze godzinke. Wiec z tego co powiedziala cos tam na dole sie dzieje juzzzzz.....
Dobra zmykam narazie mlodego przyszykowac i bedziemy jechac niedlugo,.
Buziaki Dziewuszki
Moniazuber - Kochana wszystkiego naj dla Ciebie !!!! szczesliwego rozwiazania i duuuuuzo pociechy z dzidziolka
JA po badankach no i na 15 jade zrobic HIV bo op pierwszej ciazy gdzies mi zniknelo a po 15 za darmoszke robią. Bylismy na zakupkach teraz musimy jechac tylko dokupic pieluszki tetrowe i kocyk i bedzie juz wszystko.
Wogole ta kobieta co mi pobierała wymaz pyta sie mnie czy ja rodze niedlugo no a ja jej mowie ze jeszcze poltora miesiaca...i pytam czy cos nie tak a ona mi mówi ze bede miała lekki poród mówi ze godzinke. Wiec z tego co powiedziala cos tam na dole sie dzieje juzzzzz.....
Dobra zmykam narazie mlodego przyszykowac i bedziemy jechac niedlugo,.
Buziaki Dziewuszki
Moniazuber - Kochana wszystkiego naj dla Ciebie !!!! szczesliwego rozwiazania i duuuuuzo pociechy z dzidziolka
reklama
Witajcie:-)
MoniaZuber Wszytkiego najlepszego szcześłiwego roziwązania i jak najwięcej pociechy z Zosieńki:-)
Młoda Mamuska1 trzymam kciuki za jutrzejszy dzień...już tak nie wiele dzieli cie od Amelki
A ja dzis humor lepszy od wczorajszego...chociaz jak zwykle problemów bez liku...no cóż już zdąrzyłam sie przywyczaić
Co do rozstępów to ja jak narazie nic nie mam- i niech tak zostanie:-) Mimo ze skóra rozciągnieta chyba do granic możłiwości i nie wyobrazam sobie jeszcze bardziej jej naciągnąć
Co do rekordów w terminie to ja mam z OM na 12 marzec a z pierwszego usg na 30 marzec wiec też króluje i ta ks ie trzymam 30 marca;-)
Moja mała też należy do leniwych....wogle nie licze ruchow po jedzeniu bo takowych nie czuje wiec chyba bym na zawał zeszła stresujac sie liczeniem....wazne zebym ja w ciaglu dnia czula:-) Lubi jak zwykle wieczorne pory i jak sie wierci i tyłkiem wypycha to Tatuś ją po pupci klepie - mówiąc "aty aty idz spać już" i sie uspokaja:-)
MoniaZuber Wszytkiego najlepszego szcześłiwego roziwązania i jak najwięcej pociechy z Zosieńki:-)
Młoda Mamuska1 trzymam kciuki za jutrzejszy dzień...już tak nie wiele dzieli cie od Amelki
A ja dzis humor lepszy od wczorajszego...chociaz jak zwykle problemów bez liku...no cóż już zdąrzyłam sie przywyczaić
Co do rozstępów to ja jak narazie nic nie mam- i niech tak zostanie:-) Mimo ze skóra rozciągnieta chyba do granic możłiwości i nie wyobrazam sobie jeszcze bardziej jej naciągnąć
Co do rekordów w terminie to ja mam z OM na 12 marzec a z pierwszego usg na 30 marzec wiec też króluje i ta ks ie trzymam 30 marca;-)
Moja mała też należy do leniwych....wogle nie licze ruchow po jedzeniu bo takowych nie czuje wiec chyba bym na zawał zeszła stresujac sie liczeniem....wazne zebym ja w ciaglu dnia czula:-) Lubi jak zwykle wieczorne pory i jak sie wierci i tyłkiem wypycha to Tatuś ją po pupci klepie - mówiąc "aty aty idz spać już" i sie uspokaja:-)