Młoda mamuśka:)
Fanka BB :)
Co lepsze to wczoraj chyba wszystkie możliwe miejsca przejrzeliśmy...złośliwość rzeczy martwych..Pewnie tam, gdzie się go najmniej spodziewasz;-)![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co lepsze to wczoraj chyba wszystkie możliwe miejsca przejrzeliśmy...złośliwość rzeczy martwych..Pewnie tam, gdzie się go najmniej spodziewasz;-)![]()
ja mam wizytke 4 lutego. Ciekawa jestem czy teraz bede przychodzic czesciej czy nadal co miesiac. Czyli oznaczaloby to, ze jeszcze jedna wizyta mi zostala.
tylko ze ja prawie zadnych badan nie mam porobionych... teraz musze zrobic tylko morfologie, mocz i hbs..![]()
Cześć Przyszle Mamuśki)
Mam pytanie czy Wy też macie takie problemy z zasypianiem?? Jak jak tylko się położę to zaczyna mnie wszytko boleć, jest mi nie wygodnie. A mój mąż się śmieje, że mam ADHD ;(