Oooo wreszcie jakis chłopkoza71 ankieta wypełniona razy 2 (ja i mąż)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oooo wreszcie jakis chłopkoza71 ankieta wypełniona razy 2 (ja i mąż)
milkshake szczerze to liczę na siebie w kwestii emocjonalnej a nie na rodziców , bo z nimi kłótnie straszne , moze też przez ich wiek tata 75 lat , mama 65 lat, jedyne co pomagają mi jeśli chodzi o wyżywienie , ale na inne wydatki dla mnie już nie mają , mama renta a tata emerytura a ja żadnej kasy nie mam i nie dostaję.
Jak urodzę będę sie starać o te alimenty. Na pampersy pożyczyłam od kolegi bo nie miałam skąd wziąść , nie wiem kiedy oddam![]()
Te kilka dni między nimi może robić różnice,bo może Mati nadrobi w nie 200g;-)ja znalazłam papiery z ciąży z Natalką i się zdziwiłam bo w 32 tygodniu miała 2555g a w 36 tyg ważyła 3400g a Mati teraz w 31tyg 2300g więc niby mniejszy wypada a cały czas taki wielki niby mi się wydawał
zobaczymy jutro jak na 35 tydzień się zaprezentuje
ja tak bardzo bym chciała być po
jak sobie pomyśle o tym leżeniu i bólu po cc ble mi się robi
wolałabym się spełnić jako kobieta i sn rodzić
ale cóż nie dane mi to
ważne żeby powiedzieli ma pani zdrowego syna![]()