reklama
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Ja tylko na chwilke,bo zaraz są moje horrory.Prawie wszystko co dzisiaj wyschło wyprasowane,ale brzuszek mi ztwardniał dostałam mocnych bóle krzyza i przestałam prasowac jutro dokoncze.Ja juz mysle ze mam małe skurczybyki,boli mocko.Teraz przestało,ale krzyze nadal bolą,musze sie troche połozyc przy filmachDo juterka Kochane Mamuski dobrej nocy;-)
kasia0305
Fanka BB :)
Ja jakoś mam ochotę na makijaż i fryzurkę nawet jak nigdzie nie wychodzę- a teraz na zwolnieniu to raczej tylko do sklepu , lekarza albo spacer do lasu:-)
Od razu się lepiej czuję:-)
Od razu się lepiej czuję:-)
moniSkaBe
hello :-)
a mi wlasnie Karol powiedzial, ze pepek mi sie wypycha.. i faktycznie.. cos zaczyna sie z nim dziac. poki co tylko od gory jest delikatnie wypukly.. ale.. kurcze
a mi wlasnie Karol powiedzial, ze pepek mi sie wypycha.. i faktycznie.. cos zaczyna sie z nim dziac. poki co tylko od gory jest delikatnie wypukly.. ale.. kurcze
kasia0305
hello :-)
A mój cały czas "dziurkowaty" :-)
Nio i odrazu lepiej wloski ciemne brazowe az sie swieca Jutro lekki makijaz i mozna do ludzi objadlam sie i teraz mi ciezko ide na tv bo musze sie polozyc na sofe plecy i krzyz boli :/Wlasnie policzylam dni i wedlog OM i niby terminu zostalo mi 48 DNI SZOKKKKKKKKKKKKK
patinka_1985
Szczęśliwa mama i żona :)
Patinka no mi sie wlasnie tak wydaje, ze to Mlody
ahh Ci nasi mali mężczyźni hehehe wypychaja się swoimi czterema literami
To tak jak ja jak nigdzie nie idę to nawet umyć mi się nie chce czasami, zazwyczaj się zmuszam żeby coś ze sobą zrobić coby mąż wracając z pracy mnie poznał
A na kosmetyczki się pogniewałam i teraz robię sobie sama hennę i regulację brwi a co
Jedynie marzy mi się długi masaż twarzy i jakieś maseczki,ale to jak urodzę i dojdę do siebie
jejku kiedy ja ostatnio byłam u kosmetyczki!!! Jejku nie pamietam!!!! hehe ale na pewno po porodzie pojde zrobic sobie żele na paznokciach. Mam znajoma która robi i mi zawsze fajną cenke da więc spoko. A farbowanko planuje na koniec lutego/początek marca jak już mi lekarz pozwoli całkowicie normalnie życ hehe :-)
madzia84 zwolnij troche!! jeszcze masz troszke czasu ;-)
patinka_1985
Szczęśliwa mama i żona :)
z ciekawości tez policzylam...u mnie 61 dni :-):-):-) to jeszcze troche. Od jutra dokładnie 2 miechy do terminu porodu.:-)Nio i odrazu lepiej wloski ciemne brazowe az sie swieca Jutro lekki makijaz i mozna do ludzi objadlam sie i teraz mi ciezko ide na tv bo musze sie polozyc na sofe plecy i krzyz boli :/Wlasnie policzylam dni i wedlog OM i niby terminu zostalo mi 48 DNI SZOKKKKKKKKKKKKK
reklama
Witajcie kochaneJa właśnie po wizycie u gin, wszystko dobrze z szyjką, mały ma 1,6 kg:-) i ogólnie spoko tylko że jak robił mi usg powiedzał że główka jest dość nisko ale nie zagraża to przedwczesnym porodem więc mam nadzieje że naprawdę to nic poważnego
Przede mną była pacjentka, która miała pierwsze usg potwierdzające ciąże, wyszła cała roztrzęsiona bo okazało się że bedą bliźniaki:-) była w wielkim szoku a tatuś w jeszcze większym;-)
Przede mną była pacjentka, która miała pierwsze usg potwierdzające ciąże, wyszła cała roztrzęsiona bo okazało się że bedą bliźniaki:-) była w wielkim szoku a tatuś w jeszcze większym;-)