reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Ja tylko na chwilke,bo zaraz są moje horrory.Prawie wszystko co dzisiaj wyschło wyprasowane,ale brzuszek mi ztwardniał dostałam mocnych bóle krzyza i przestałam prasowac jutro dokoncze.Ja juz mysle ze mam małe skurczybyki,boli mocko.Teraz przestało,ale krzyze nadal bolą,musze sie troche połozyc przy filmach:tak:Do juterka Kochane Mamuski dobrej nocy;-)

Ja jakoś mam ochotę na makijaż i fryzurkę nawet jak nigdzie nie wychodzę- a teraz na zwolnieniu to raczej tylko do sklepu , lekarza albo spacer do lasu:-)
Od razu się lepiej czuję:-)

Nio i odrazu lepiej wloski ciemne brazowe az sie swieca :-D Jutro lekki makijaz i mozna do ludzi :-Dobjadlam sie i teraz mi ciezko ide na tv bo musze sie polozyc na sofe plecy i krzyz boli :/Wlasnie policzylam dni i wedlog OM i niby terminu zostalo mi 48 DNI SZOKKKKKKKKKKKKK

Patinka no mi sie wlasnie tak wydaje, ze to Mlody :szok:

ahh Ci nasi mali mężczyźni hehehe wypychaja się swoimi czterema literami :-D

To tak jak ja jak nigdzie nie idę to nawet umyć mi się nie chce czasami, zazwyczaj się zmuszam żeby coś ze sobą zrobić coby mąż wracając z pracy mnie poznał :-D:-D

A na kosmetyczki się pogniewałam i teraz robię sobie sama hennę i regulację brwi a co:cool2:

Jedynie marzy mi się długi masaż twarzy i jakieś maseczki,ale to jak urodzę i dojdę do siebie:tak:

jejku kiedy ja ostatnio byłam u kosmetyczki!!! Jejku nie pamietam!!!! hehe ale na pewno po porodzie pojde zrobic sobie żele na paznokciach. Mam znajoma która robi i mi zawsze fajną cenke da więc spoko. A farbowanko planuje na koniec lutego/początek marca jak już mi lekarz pozwoli całkowicie normalnie życ hehe :-)

madzia84 zwolnij troche!! jeszcze masz troszke czasu ;-)

Nio i odrazu lepiej wloski ciemne brazowe az sie swieca :-D Jutro lekki makijaz i mozna do ludzi :-Dobjadlam sie i teraz mi ciezko ide na tv bo musze sie polozyc na sofe plecy i krzyz boli :/Wlasnie policzylam dni i wedlog OM i niby terminu zostalo mi 48 DNI SZOKKKKKKKKKKKKK
z ciekawości tez policzylam...u mnie 61 dni :-):-):-) to jeszcze troche. Od jutra dokładnie 2 miechy do terminu porodu.:-)

reklama
Witajcie kochane:tak:Ja właśnie po wizycie u gin, wszystko dobrze z szyjką, mały ma 1,6 kg:-) i ogólnie spoko tylko że jak robił mi usg powiedzał że główka jest dość nisko ale nie zagraża to przedwczesnym porodem więc mam nadzieje że naprawdę to nic poważnego:confused:
Przede mną była pacjentka, która miała pierwsze usg potwierdzające ciąże, wyszła cała roztrzęsiona bo okazało się że bedą bliźniaki:szok::-) była w wielkim szoku a tatuś w jeszcze większym;-)

Do góry