reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Aneczka- to wiesz choć przed narodzinami. Moja koleżanka 2 lata temu rodziła i do końca miała być dziewczynka . Wychodzi lekarz po porodzie i do ojca dziecka -
" gratuluję syna"
a ten "ale to nie moje ja mam mieć córkę " , a lekarz "to co wkładamy z powrotem ? :-)" . No i mają syna .

No nieźle...nasze dzieci mogą nam jeszcze sprawić niezłego psikusa:-D:-D Dobrze, że nie przepadam za różowym i na razie mam tylko jedno takie ubranko ;-)

reklama
Aneczka- to wiesz choć przed narodzinami. Moja koleżanka 2 lata temu rodziła i do końca miała być dziewczynka . Wychodzi lekarz po porodzie i do ojca dziecka -
" gratuluję syna"
a ten "ale to nie moje ja mam mieć córkę " , a lekarz "to co wkładamy z powrotem ? :-)" . No i mają syna .

dobre

jak leżałam w ciąży z Natalką była odwrotna sytuacja facet czekał na syna a tu położna wychodzi i mówi "MA PAN CÓRKĘ" a on że to nie jego na pewno bo on czeka na syna
ona mu tłumaczy że był tylko jeden poród że tylko jego żona rodziła i ma córkę a ten jej .... przywalił z piąchy w twarz:szok::szok::szok::szok: nie źle co

Wiecie co moze oznaczac obnizona kreatynina we krwi ?
Wyszła mi niższa niższa niż norma i nie wiem czy to przez ciąże? Bo chyba przy niewydoloności nerek to ma się zawyżona?
Dzwonić czy nie do ginia?

" gratuluję syna"
Nieźle lekarz mu powiedział :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D :rofl:

" gratuluję syna"

hi hi to nieźle... Dobrze że jeszcze nie kupiliśmy łóżeczka i wózka bo to dopiero byłby problem gdyby synuś musiał urzędować w Babskich kolorach, chyba by mi to wypominał do końca życia:-D:-D:-D

A teraz juz kupujemu neutralne te ciuszki, mebelki itp bo skoro sie pomylił to równie dobrze i tym razem mogłby sie pomylić, ale jajeczka widziałam, więc bardziej przekonana jestem do Synusia :-)

Wiecie co moze oznaczac obnizona kreatynina we krwi ?
Wyszła mi niższa niższa niż norma i nie wiem czy to przez ciąże? Bo chyba przy niewydoloności nerek to ma się zawyżona?
Dzwonić czy nie do ginia?

Dzwonić, niezależnie co wyczytasz. Lepiej mieć pewność. Ja wyczytałam w necie, że w identycznej sytuacji jak moja dziewczynie powiedzieli, że takich bakterii i w tej ilości nie trzeba leczyć, ale zadzwoniłam i moja gin (zresztą teraz wiem, że nie tylko ona) uważa, że trzeba każde w ciąży leczyć...dla własnego spokoju zadzwoń:tak::tak::tak:

reklama
Do góry