ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
To proszę o propozycje jakie dane powinny na niej się znaleźć 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witajcie dziewczyny
jestem już w domku.
Szymon piotr urodził się 5 stycznia o 11.31. Jest cudnym wcześniaczkiem. Jego stan się poprawia. Niestety nie mogę go widywać - wyskoczyła mi opryszczka na ustach i muszę się wyleczyć - bo to groźne dla niego.
Kuruję się po cesarce...
Ale niespodziankamaborka Oooo... Jak super. Gratulacje wielkie!!! Jak fajnie że Maleństwo już jest z Tobą tylko pozazdrościć.
Przede mną jeszcze 7tc w sobote byliśmy na USG z Mężem no i okazało sie że córeczce wyrosły jajeczka i że będzie chłopczyk :-) Ale zaskoczenie :-) Waży już 2400 i lekarz powiedzial ze do porodu podrośnie jeszcze do jakichs 3800g no i oczywiscie ułożenie główkowe i wogole chwalil mnie Pan doktor do Bartka że tak ładnie Żona w ciąży wygląda i ze taka zdrowa i że znosi to wszystko dzielnie az mi skrzydełka urosły :-]
Ja czuje ze godzina zero sie zbliża duzymi krokami.... Bo juz mi jais taki dziwny sluz wycieka z pochwy i wogole strasznie mnie boli macica uda miednica.... Kurcze jak ja bym chciala zeby to bylo już.
Myśle że tydzień ciązy, waga, wzrost, imię, no i data i godzina, i czy SN czy CC. Hm coś jeszcze?:-)To proszę o propozycje jakie dane powinny na niej się znaleźć![]()
Myśle że tydzień ciązy, waga, wzrost, imię, no i data i godzina, i czy SN czy CC. Hm coś jeszcze?:-)