reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Witajcie brzuszki w poniedziałek!!
Niedziela zalatana wizytami u rodziców, że nie było czasu zajrzeć. Zabieram się za nadrabianie wieści z wczoraj i dziś rana, ale widzę, że sporo tego:szok:

dzień doberek,
czarnuszka-kciukasy mocno zaciśnięte:tak:będzie dobrze, a jak Cię położą do szpitala, to pomyśl że to z drugiej strony dobrze, będziesz miała opiekę i nic złego Ci się nie przydaży, a w domu to wiadomo jak z tym leżeniem czasem wychodzi, a więc głowa do góry...

tak wczoraj sobie myslałam, że GABI jest tak blisko, jż chyba bliżej się nie da żeby była, a z drugiej strony jest tak daleko, nie moge jej zobaczyć, pzytulić itd....
ale meta coraz bliżej:tak:

witajcie
wpadam,żeby się przywitać marcóweczki

czarnuszka trzymam kciuki będzie dobrze:-)
moje czaorty dziś szaleją w nocy się napinały, ale jak matka nażarła się frytek to co mialy robić, zresztą jest im coraz ciaśniej

pozdrawiam, miłego dnia

- kochana jakby mnie ktos zaproponowal ze mi kupi mieszkanie to bym sie ani chwili nie zastanawała,....nikt ci sie wtracac nie bedzie...a do dziecka to dopiero sie zacznie , a remont to przeciez da sie zrobic. Zawsze co swoje to swoje....

Popieram zdecydowanie. Owszem, samym rodzicom zostać ciężko i jakby co to przy dziecku, by pomogli, ale nie ma jak na swoim:tak::tak::tak: Nasze po studentach też trzeba było remontować, bo aż :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: co tu się działo:szok::szok::szok:

Ja też kiedyś uzywałam depilatora regularnie, z tym że tylko na nogach. Jak kiedyś próbowałam pachy wydepilować, to krew leciała :szok:. Pewnie zależy od owłosienia... Po jakims czasie depilacji zaczęły mi strasznie wrastać włoski, robiło się jakieś zapalenie i zostawały blizny... potem przez 2 lata chodziłam w spodniach, bo miałam tak nogi zmasakrowane :baffled:. Teraz używam depilatora sporadycznie, bo to niestety nie dla mnie :-(

Ja tak samo, depilator do początku ciąży (i blizny na nogach, ale teraz jakoś powoli znikają:-):-):-)), a potem tylko maszynka....chociaż wspomagana kremem do depilacji...lepiej się golić.

Witam z rana:-)

Czarnuszka- Trzymam kciuki

Wróciliśmy od teściów. Na szczęscie nad ranem śnieg juz nie padal i powoli się zajechało. Po drodze widzieliśmy wypadek, osobówka wpadła w poslizg odbiła sie od TIR-a i barierek brr, okropny widok:no:

Dzis o 17 mamy pierwsze zajęcia w szkole rodzenia:happy2:

Coraz częściej myślę o tym jak będzie wyglądało nasze życie kiedy dzidziuś będzie juz z nami:-)
Powoli odzywa się we mnie instynkt macierzński i zaczynam kochać tą istotkę mieszkającą w moim brzuszku. Nie pragnęłam dziecka, wizja bólu porodowego zawsze była silniejsza Do decyzji o potomstwie podeszłam racjonalnie. Poprostu stwierdzilismy z mężem, że juz jest czas na założenie rodziny. Bałam się, że ten instynkt się we mnie nie obudzi, a jadnak natura rządzi są swoimi prawami:tak::-D.
Koza- Myśle, że w twoim przypadku też tak będzie:tak:

Kurcze, właśnie się dowiedzałam, że nie ma wstepu na porodówkę z powodu grypy. :-( Bardzo mi zależało na zwiedzeniu odziału:-(. Ciekawe jak będzie z porodami rodzinnymi za dwa miesiące. Chce rodzić z mężem i głównie z tego powodu idziemy na tą szkołę rodzenia:wściekła/y:

Ja mam jutro wizyte u gina i własnie tez mam zamiar zwiedzic sobie porodówke, mamnadzieje ze sie uda. No i mam nadzieje ze zobaczymy nasza niunie, dawno jej nie widzielismy:tak:
Lece do banku, po wyniki badan, do ksiegowej..itp...do potem!
Dronka nie pozwole czekac długo ;-)hee

hej dziewczyny :-)

ja to dzisiaj sie w ogole z domu nie ruszam. Wczoraj wyszlam do tesciowej pojechalismy do dzieciakow, to przez droge do samochodu tak zmoklam, wygladalam jak balwan, wlosy mokre, bo oczywiscie bez czapki. No i czekam teraz na efekty.. pewnie sie przeziebie.
W ogole wyjechanie z parkingu graniczylo z cudem.. skonczylo sie na tym, ze ja siedzialam za kolkiem, a Karol wypychal samochod. :-D wszedzie zaspy, takie koleiny sniegowe.. kuurde.. jak sie zatrzymasz to nie ruszysz..
dzisiaj pewnie jest lepiej, bo dzien pracujacy i ludzie to rozjezdzili. |Ale wczoraj to normalnie jak na filmie :-D

Wczoraj o 22 zjadlam 2 kanapki i wypilam goraca herbatke.. i o 2 w nocy sie obudzilam z taka zgaga i uczuciem pelnosci... ze myslalam ze zwymiotuje.
W ogole ostatnio cos mam problemy z zoladkiem. budze sie w nocy z bolem brzucha.. takim od zoladka.. ehh..

Kurcze Karol spi, a ja nie mam juz co ze soba zrobic.. :-D

reklama
Nadrobiłam....:-):-)miałam coś jeszcze dopisać, ale zapomniałam. Ja dziś też do szkoły rodzenia i ma być między innymi wszystko o porodzie i wyprawce, więc nie mogę się już doczekać:tak::tak::tak:A jutro wizyta u gina...mam nadzieję, że z dzidzią wszystko ok...i że nie przytyłam za dużo:sorry2::sorry2:

Do góry