reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

witam z bardzo zaśnieżonej Bydgoszczy

dobrze że na 10 piętrze mieszkamy to nas nie zasypie hihi:-D:-D:-D
szok tyle śniegu dawno nie widziałam i nadal pada:tak::tak::tak: a śniegu po łydki mój M miał rano jak jechał do pracy:tak::tak::tak::tak:

my nadal 2w1 leniu****emy:tak::tak::tak: humorki w miarę cukry niskie:-):-):-)

teraz byle do środy i zobaczymy jak nasz maluch się ma

u nas patologia ciąży połączona jest z położnictwem więc się napatrzyłam na te maluchy i Mateusz stał się tak realny że szok:tak::tak::tak:

wczoraj M wyszorował łóżeczko i powoli zamieniamy pokoje dzieciaków Natalka do dużego się przenosi czekamy za mebelkami:tak::tak::tak:

miłego dzionka dobrych wieści

reklama
Dzien doberek :))
Ja dzis w łozku sie z Wami witam :) ( dla odmiany:-D )
Na 13 wizyta wiec trzymajcie kciuki zeby bylo ok wszystko....
tak sie boje buu:-( nie chce isc do szpitala ale podejrzewam ze ednak pojde bo cos tam sie dzialo jednak przez weekend nic strasznego ale czulam takie cisnienie w dol....wczoraj...
ide sie doprowadzic do porzadku ;-)

a moja to nawet nie jest za tym żebym do D czyli do niej tam przychodziła, dziś szłam taki kawał dokładnie godzinę temu a D wyszedł i powiedział że nie moge wejść do środka do mieszkania! bo mama nie pozwala , włos na głowie mi sie zjeżył z zaskoczenia a potem dzwonie do niej a ona że na chwile mogę. To już nie wiem czy on klamie czy ona że nie moge wchodzić . Co za rodzina , moze i to prawda że niedaleko jabłko od jabłoni spada:wściekła/y:

Dobra idę spać bo za dużo wrażeń dla nas na ten wieczór, dobranoc wszystkim brzuszkom :)
- kOCHANA zeby to wlasnej "synowej" takie cos powiedziec....tez tak potraktuj swojego jak do Ciebie przyjdzie..

Dzieńdoberek!
Ja się tylko chciałam przywitać, szykuję się na uczelnię, a nie chce mi się jak cholera wychodzić z domu:baffled:

A wogóle to takie pytanko: czy macie może problem z crapaniem?? Ja od ok. czterech tygodni strasznie chrapię (sama aż się czasem budzę) i to bez względu na pozycję w jakiej śpię, a śpię generalnie na boku. Mój Ł czasem nie może już wytrzymać, a ja się brechtam że to zemsta za jego wcześniejsze chrapanie:cool2:
- No ja jak mojego budze zeby sie dał na bok bo chrapie to mi mowi ze ja tez chrapie...:dry:

Witam poweekendowo:)
Byłam dziś na pobieraniu krwi, brrrrr nienawidzę igieł
nieska my w tym roku zaczynamy budowę, prawie wszytskie formalności załątwione, tylko jeszcze projekt trzeba wybrać, a juz mam trochę dość oglądania
czarnuszka trzyma kciuki za wizytę

Witam :)
Czarnuszka trzymam kciuki za wizytę!!

Ja od rana na nogach, najpierw laboratorium (nastałam się chyba z godzinę czasu!!) Później załatwianie spraw w banku, zmęczon jestem jak nie wiem! A czeka mnie jeszcze sprzątanie, dobrze, że obiadek mam zrobiony. Po za tym gardło mi boli od dwóch dni, synek ma katar, mam nadzieję, że nic więcej nas nie dopadnie.

Miłego dnia życzę!

Witam się i ja:-)
Ale śniegu u nas, zasypało że ho ho:-)

Nocka dla odmiany cała przespana ale bez głupich snów się nie obyło:szok: skąd one się biorą:szok:

Dziś mam w planach zakupy kaftanikowo- śpiochowe. Mam nadzieję, że się uda:-)

Miłego dzionka brzuszki:-)

Buuuu gaba82 zazdroszczę :tak::-)
Problem w tym ,że ja nie mam wyobraźni:baffled: i nie wiem nawet jak ten domek miał by wygladać, więc podglądam pomysły innych.
ALe fakt wykończe się jak będę tak intensywnie myślała:no:Tyle lat:-(

reklama
Witajcie:-)
Czarnuszka trzymamy kciuki o 13stej napewno będzie dobrze
Agus27 pochwal się zakupkami:-)

A my wczoraj bylismy na zakupach ale nieststy nie zbyt udane-jedynie oglądanie i porównywanie cen było bo wszytko jakos cholernie drogie a jakość z ceną nie szła ....nic dla małej nie kupiliśmy za ta mąż mi kupił buciki na wiosnę:-D Dziś za to zamówiłam na allegro wszytkie kosmetyczne rzeczy dla niuni i dla mnie - wyszło 268 zł:szok: ale przynajmniej mam z głowy- jeszcze tylko wyprwka łóżkowo wózkowa:sorry2: to dopiero bedzie dylemat bo jak czlowiek chodzi i porownuje to tylko ból głowy go łapie. A w jupiterze myślalam ze będzie wiecej wózków, nieststy nic specjalnego:baffled:

Do góry