reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

hej dziewczyny!!!

Ja nie ruszałam się z domu od czwartku, dziś musiałam odprowadzić dzieci do przedszkola masakra. Dobrze, że za tydzień ferie.
Widzę, że wiele z Was wizyta u gina czeka, a ja dopiero za tydzień.
No, ale wytrzymam chyba:) do USG nie mogę się doczekać.

A miałam się pochwalić M. wreszcie wymalował sypialnie i urządzamy kącik maluszkowi. Dziś łóżeczko przywieziemy :) Moje starsze szkraby już nawet rysunki do oprawienia w ramki nad łóżeczko Franka zrobiły :) Jej jak się cieszę, że M. wreszcie ruszył się z remontami. Wbrew pozorom czas ucieka nie ubłagania. Jak wszystko skończymy wrzucę fotkę naszego dzieła.

Dziś muszę jechać po wypłatę wreszcie mam nadzieję, że będzie w pracy wszyscy po już. A do mnie nikt nie raczył zadzwonić, wiem tylko z ZUSu, ze Szefowa dostała za moje zwolnienie i to ona ma się ze mną rozliczyć, dziwne jakieś....

reklama
Cześć Dziewczyny!
Dla mnie i M znów dzień zaczął się kiepsko, bo wstaliśmy rano obydwoje chorzy :-( ja katar i czuje się strasznie słabo, a M gardło, głowa, mięśnie- nie wiem czy to nie grypa, w każdym razie idziemy dziś wieczorem obydwoje do lekarza:wściekła/y: Mam tylko nadzieje,ze mojemu dzieciątku nic nie jest ...

Witajcie brzuszki,
ja pobuda o 8 :szok:, zjadłam zupę mleczną i dalej spać do 11. Jakoś tak dziwne dla mnie było wstać o 8. Śniegu napadało, chociaż wg mnie miesiąc temu sypnęło więcej, ale na trojmiasto.pl czytam, że na drogach masakra. Moje osiedle też jest trochę w dołku, oprócz tego wyjazd górę tylko na jeden wóz,więc trzeba się rozpędzić no i liczyc że baran jadący góry Cię puści, bo jak nie, to trzeba cofać i zabawa od nowa. Ja też idę wóz odśnieżać, bo dzisiaj na szkołę rodzenia, muszę ruszyć dobrą godzinę szybciej, a nie wiem czy mąż zdąży dojechać w tych korach, także może sama pojadę.
Koza nie jesteś sama w swym lenistwie. Ja mam do końca stycznia oddać pracę, mam jeden rozdział i codziennie ważniejsze rzeczy do roboty. Oprócz tego jakieś dwie prace i zadania z rachunkowści na przyszły weekend muszę przygotować, tu akurat muszę tylko dokończyć, ewentualne poprawki wprowadzić i wydrukować.
Mcgosia ja już biorę żelazo od kilku miesięcy dwa razy dzennie i dopiero niedawno stierdziłam, że ono mi tą zgagę okropną powoduje. Nie biorę już pół godziny przed posiłkiem (niby tak daje najlepsze efekty) tylko góra 10min szybciej i stwierdzam, że jest poprawa.
Czaruszka czekamy na dobre wieści!
A ja mam usg czwartek, ciekawe ile mój Ignaś waży, na połówkowym 17 listopada ważył 440g.
Dobra idę trochę auto odśnieżyć. Na obiad ja mam lasagne ze szpinakiem , a mąż gołębie,też mam zamrożone jak Agus.
To do potem pa pa

Witajcie!!
Ja wpadam powiedziec, że M zabiera dzis laptopika do pracy bo siostra zakonna, która prowadzi świetlice dla dzieci w której pracuje mój M chce jakies zdjęcia poukładac.. eh.. No i nie będę miec kompka do 18:-( Dobrze, że tylko 5 godzinek.. bo ja to juz uzależniona normalnie jestem:-D

Dzien doberek :))
Ja dzis w łozku sie z Wami witam :) ( dla odmiany:-D )
Na 13 wizyta wiec trzymajcie kciuki zeby bylo ok wszystko....
tak sie boje buu:-( nie chce isc do szpitala ale podejrzewam ze ednak pojde bo cos tam sie dzialo jednak przez weekend nic strasznego ale czulam takie cisnienie w dol....wczoraj...
ide sie doprowadzic do porzadku ;-)
kciuki zaciśnięte Kochana!!:tak::-)

Ja mam jutro wizyte u gina i własnie tez mam zamiar zwiedzic sobie porodówke, mamnadzieje ze sie uda. No i mam nadzieje ze zobaczymy nasza niunie, dawno jej nie widzielismy:tak:
Lece do banku, po wyniki badan, do ksiegowej..itp...do potem!
Dronka nie pozwole czekac długo ;-)hee
Ja tez mam jutro wizytę:tak: Ale kurka bez usg:-( usg dopiero 22 stycznia..eh.

Zobaczcie:-)
Jedna dziewczyna z innego wątku wkleiła linka. Podobno bardzo dobre są:tak: No i na mokro mozna aplikowac i jaki wybór kolorów;-) ja chyba pare sobie zamówię:cool2:
MAC PIGMENTY 0,5ML GLITTERY gratisy -nowe kolory (881244397) - Aukcje internetowe Allegro

Witam mamuśki:-) Nocka przeleciała. Chociaz koszmary mnie męczą od paru dni i to takie strasznie realne...jakieś duchy itd. Grrr Ale to nie wątek na ten temat hihi ;-) Mój bąbelek dzisaj grzecznie spał w nocy. Obudzilam sie rano o 6 na tabl i oczywiście leże w łóżku i myśle...Myszko śpisz? Porusz sie chociaż troszke ;-) I czuje jak głowka sie rusza...I myśle no teraz moge iść dalej spać hehe
Aguś tak byłam w tym sklepie i ja o nim pisałam:-) A ceny tych wszystkich rzeczy są takie w miare? Bo akurat jak wtedy byliśmy to nie patrzzałam na te wszystko przybory itd. Ciuszki faktycznie są drogie ale niektore taaakie śliczne:zawstydzona/y::-)
Ja tam z instynktem nie mam najmniejszego problemu hehe Przy mojej pracy z noworodkami i niemowlętami wykształcił sie w 100% :-) Już czekam na te chwile ale z drugiej strony tak strasznie sie boje tych wszystkich zmian w zyciu!!
Czarnuszka trzymam kciuki!! Daj później koniecznie znać co i jak!!
Ja jutro też mam wizytke u gina. Ciekawe jak wejde na wage hehe. W szpitalu pewnie przytyłam bo tam tylko jadłam i lezałam :-D:-D
Ja dzisiaj nie sprzątam. Stwierdziłam że kurze pościeram dopiero w środe. Ileż mozna ;-) Muszę się oszczędzać.

Witajcie!!
Ja wpadam powiedziec, że M zabiera dzis laptopika do pracy bo siostra zakonna, która prowadzi świetlice dla dzieci w której pracuje mój M chce jakies zdjęcia poukładac.. eh.. No i nie będę miec kompka do 18:-( Dobrze, że tylko 5 godzinek.. bo ja to juz uzależniona normalnie jestem:-D

kciuki zaciśnięte Kochana!!:tak::-)

Ja tez mam jutro wizytę:tak: Ale kurka bez usg:-( usg dopiero 22 stycznia..eh.

Zobaczcie:-)
Jedna dziewczyna z innego wątku wkleiła linka. Podobno bardzo dobre są:tak: No i na mokro mozna aplikowac i jaki wybór kolorów;-) ja chyba pare sobie zamówię:cool2:
MAC PIGMENTY 0,5ML GLITTERY gratisy -nowe kolory (881244397) - Aukcje internetowe Allegro

Ja niestety też bez usg...dopiero po wizycie się umówię na usg, więc teraz nawet jeszcze nie wiem, kiedy ono będzie:-:)-(

Cześć Kochane ja wpadam tylko się przywitać i lecę dalej sprzątać:baffled:jak ja tego nie znoszę...masakra.
czarnuszka-trzymam mocno kciuki:-)będzie dobrze Kochana:tak:
Zaglądne na BB pózniej jak już się z tym po weekendowym saigonem w domu ogarne:wściekła/y:

reklama
A ja muszę się wam pochwalic. ; )).
O 18:00 mam wizyte u gina z USG:-D. Dowiem się jakie duże są niuńki. I czy wszystko jest ok.

Do góry