reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Ale Wam dobrze z tym goleniem :-D Mi rosna tak samo :zawstydzona/y:
Ionka no nareszcie mamy TKMAXXA i w Galway :-) Dobrze wiedziec, ze maja tansze, bo chcialam jeszcze porownac ceny w Smythsie, Argosie i Mothercare.
Z tego co widzialam, to sa zestawy butelki+sterylizator.

Mothercare to w ogóle kosmiczne ceny ma jak dla mnie!
taki właśnie zestaw dostałam: sterylizator i w środku 2 małe buteleczki, smoczek, szczotka do butelek. w Bootsie mieli za 35 euro, a my w TKMAXXie dostaliśmy za 19.99 :-) identyczny :tak:

a moja to nawet nie jest za tym żebym do D czyli do niej tam przychodziła, dziś szłam taki kawał dokładnie godzinę temu a D wyszedł i powiedział że nie moge wejść do środka do mieszkania! bo mama nie pozwala , włos na głowie mi sie zjeżył z zaskoczenia a potem dzwonie do niej a ona że na chwile mogę. To już nie wiem czy on klamie czy ona że nie moge wchodzić . Co za rodzina , moze i to prawda że niedaleko jabłko od jabłoni spada:wściekła/y:

Candy, bardzo Cię przepraszam, ale oni jacyś niepoważni sa oboje, ja bym zerwała kontakty z takimi ludźmi :no:

reklama
Ja tez bym się nie zastanawiała jakby ktos nam chciał mieszkanko kupic:-D Tym bardziej, jak napisala Patinka, że macie gdzie mieszkac na czas remontu:tak: No i cena za metr jest ok:) U nas tez tak chodza mieszkania w takich cenach.Ale już tam gdzie mieszka moja mama jest 3300 za metr kwadratowy. Ja też z M mieszkamy w starszym budownictwie i wcale nie narzekamy:) Wiadomo, że co swoje to swoje:tak:

u nas ceny nie schodza ponizej 4,5 tysiaca.

witam się porannie

zbieram się odśnieżać auto, znaczy M mi odśnieży, ja go będę wspierać duchowo:-D:-D:-D:-D

zaczynam ostatni tydzień pracy i wreeeeeszcie L-4:sorry2::-);-)
jeszcze tylko wystawie oceny długopisem, podsumuje pracę klasy, rada pedagogiczna i wsio...jupiiiiiiiiiiiiiii:happy:

trzymajcie kciuki, żebym dojechała do tej zadupiastej szkoły i nie utknęła w zaspach
:dry::dry::dry:

buziaki

Witam sie jko druga i spadam spac.Milego dnia wam zycze i mam nadzieje ze same dobre wiadomosci przeczytam za kilka godzin.

Dzieńdoberek!
Ja się tylko chciałam przywitać, szykuję się na uczelnię, a nie chce mi się jak cholera wychodzić z domu:baffled:

A wogóle to takie pytanko: czy macie może problem z crapaniem?? Ja od ok. czterech tygodni strasznie chrapię (sama aż się czasem budzę) i to bez względu na pozycję w jakiej śpię, a śpię generalnie na boku. Mój Ł czasem nie może już wytrzymać, a ja się brechtam że to zemsta za jego wcześniejsze chrapanie:cool2:

Dziendoberek brzuszki !:*
Witam Was po weekenddzie! godzine Was nadrabiałam...jak zwykle hehehe:)
Koza wreszcie sie odezwałas, martwiłysmy sie o Ciebie :tak:
Czarnuszka biedactwo, trzymaj sie dzielnie kochana, wytrzymajcie jeszcze troszke w dwupaczku! Trzymam kciuki :***
Izulka wszysktkiego naj naj naj na nowej drodze zycia, szczesliwego rozwiazania!!:***
Rybcia super ze jestescie w domciu, oby tak dalej !

Co do golenia depilatorem, to ja tez wszedzie go uzywam, tzn małą golę ale nie tą wyrywającą koncówka, tylko tą strzyżącą, taką jakie mają maszynki do włosów, nie wyobrazam sobie depilowac ta wyrywającą, nie pamietam która z Was to pisala, ale mysle ze tez jak ja depiluje ta koncówką strzyzącą.:confused:

No a My w sobotke zrobilismy pierwsze dzidziusiowe zakupki, kupilismy łózeczko+materacyk+posciel, wanienka+stojaczek, przewijak, rozek, reczniki z kapturkiem, termometry, gruszke do noska, szczotke do włosków, myjki, nawilzacz powietrza, dla mnie podkłady i podpaski (olbr\zymie :szok:). :)
{Patinka bylismy w sklepie Viki w Zabrzu, byłas tam moze? bo cos mi sie kojarzy ze pisalas o tym sklepie, bardzo fajny, wszystko mozna tam dostac, Tzn ciuszki sa drogie ale cala reszta w porzadku.

W nastepną sobotke dokupimy cala reszte, a potem na sam koniec wózek, bo nie mamy go za bardzo gdzie trzymac.

Zima u nas na całego, sniegu po kolana normalnie:szok::szok: a j musze dzis wyjechac autkiem, mam nadzieje ze nie bedzie sypac juz...

Obiadek mam dzis z głowy, gołąbki z piatku rozmroże, tylko ogarnac mieszkanko i tyle.
Ide sprzatc, bede zagladac
Co do ruchów dzidzi, to któras pisala o przekrecaniu sie dzidziolk,a, mam to samo, czasem az boli, szczegolnie na wysokosci pepka :) ale cieszy mnie to ze jest ruchliwa, bo jak ma gorszy dzien to ja od raxu panikuje.

witam się porannie

zbieram się odśnieżać auto, znaczy M mi odśnieży, ja go będę wspierać duchowo:-D:-D:-D:-D

zaczynam ostatni tydzień pracy i wreeeeeszcie L-4:sorry2::-);-)
jeszcze tylko wystawie oceny długopisem, podsumuje pracę klasy, rada pedagogiczna i wsio...jupiiiiiiiiiiiiiii:happy:

trzymajcie kciuki, żebym dojechała do tej zadupiastej szkoły i nie utknęła w zaspach
:dry::dry::dry:

buziaki

Trzymam, trzymam kciuki :-):-)

A ja się wieczorem naoglądałam Muratora, projekty domów, wykończenia wnętrz i całą noc śnił mi się nasz domek hihihi:-D
Planujemy za 5 lat zacząć budowę, ale jeszcze tyle czasuuuu:-(

reklama
A ja się wieczorem naoglądałam Muratora, projekty domów, wykończenia wnętrz i całą noc śnił mi się nasz domek hihihi:-D
Planujemy za 5 lat zacząć budowę, ale jeszcze tyle czasuuuu:-(

Neska- wykończysz się jak bedziesz śnić o projekcie domu przez kolejnych 5 lat:-D Ale za to może wyśnisz sobie ten wymarzony:-) Ja byłam ostatnio na etapie obserwacji poczynan patru koleżanek, które zaczęły sie budować. O matko! Biedne o niczym innym nie były w stanie myśleć, tytlko w kółko papierzyska, dokumentacje, geodeci, pozwolenia, ekipy budowalne, brrr!!! Niby człowiek chciałby zamieszkać w swoim domku ale jak pomyśłę o tym całym zamieszaniu....to wolę poczekać jeszcze pare lat:tak:Ciekawe tylko ile:-D

Rano wyprawiłam córę do przedszkola (wreszcie!), zjadlam śniadanko i teraz kawkę popijam jednym okiem DDTVN oglądając. Nie mam pomysłu na dzisiejszy dzień. W sumie mogłabym zacząć prać dziecięce rzeczy ale jakoś mi się nie chce bo trzeba bedzie później prasować:zawstydzona/y:Powinnam umyć głowę i tez mi się nie chce. W czapce pójdę na zakupy;-) i tak snieżyca za oknem ze hej!

U was tez tak pada?!

Do góry