reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam:-)

My wczoraj też byliśmy w kinie na " Ciacho" :-) można się pośmiać.
Nocka straszna :-( miałam jakieś koszmary, obudziłam się i nie mogłam długo zasnąć. Oj bardzo się męczyłam:-(
Teraz sobie leżę bo jakoś nie mam na nic ochoty:baffled:

reklama
witajcie niedzielnie mamuśki

ja też się bardzo bardzo cieszę że nadal jesteśmy z wami 2w1:tak::tak::tak:

ale wierzcie mi że czasami mam dość i bym chciała żeby już się to wszytko skończyło

brak ruchu brak sił niemożność zrobienia praktycznie nic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ani chodzić ani kąpać ani jeść jak się chce ani z M porządnie pocałować ani niunią się zająć:-:)-:)-:)-(
ale już koniec widać

co do szyjki ja nie mam już w ogóle u mnie skracała się pod wpływem skurczy i nacisku główki małego w szpitalu dwa razy mi główkę odpychali z kanału nic przyjemnego:baffled::baffled::baffled: ale trzeba było i już

co do bóli ja mam takie na @ cały czas a skurcze i napinanie podbrzusza i brzucha póki co się wyciszyło a jak już to jest nie regularne

moja ekipa na sankach śniegu pod dostatkiem i mrozik:tak::tak::tak: Natala ma ubaw że hej

miłej niedzielki:tak::tak::tak:

Cześć Marcóweczki.Ja na noc nie narzekam,było znośnie.Do wstawania na siusiu już się przyzwyczaiłam,chociaż jak przez pełny pęcherz boli brzuch to nie jest milutko.Da się znieść.Potem będzie pewnie gorzej:sorry2:Nie wiem jak wam ale mi niedziela zapowiada się spokojnie.

a co do czkawki to Mateusz ma tak średnio 4-5 razy dziennie w szpitalu miał jednego dnia 7:szok::szok::szok::szok: aż się studenci nie mogli nadziwić jak mi brzuch skacze rytmicznie przy tej czkawce:-D:-D:-D

hej dziewczyny :-)

cos mialam napisac.. ale po przeczytaniu tylu stron to zapomnialam.. :-D

aa.. na pewno o tych moich skurczach.. byly bardzo silne. Czulam jakby ktos mi noz wbil w prawy bok i bardzo mocno scisnal caly brzuch. Taki jeden skurcz trwal okolo minuty. Potem chwila spokoju, jakies 3 minuty i znowu.
nieprzyjemne. ale juz w sumie bolu nie pamietam. :-)

Hejka:)
U mnie nocka w miarę.. Dwa razy na siku.. teraz to wstaję coraz częściej..eh..
Śniegu u nas tyle, że świata nie widac:-D Siedze jeszcze w betach i sobie Was tak czytam:) We wtorek mam wizytę u gina a 22 stycznia usg:) Tego usg już się doczekac nie mogę:) Może wreszcie uda nam sie płec poznac:-D

Witam, witam :-)
Rybka bardzo Ci wspolczuje tego wszystkiego! Ale juz niedlugo :tak:
7 razy czkawka? :szok::-D Oooo moja ma teraz :-D To chyba dobrze jak Malenstwa maja czkawke, bo cwicza pluca.

A ja w nocy obudzilam sie przed 3 i dopiero po 4 poszlam spac. Posiedzialam na necie, zjadlam jogurt...
Cala noc klulo mnie po lewej stronie. Niefajne uczucie.
A teraz glowa i gardlo mnie bola :-( A jutro znowu do tej znienawidzonej pracy :baffled: Bleeeeeeeee... Ale jeszcze 2tyg. Jak ja wytrzymam?!
tabasia - podziwiam za ten depilatora, twarda sztuka z ciebie:-D:tak:
Twarda, a porodu sie boi jak diabel swieconej wody :-D:szok::-D:szok:

- a mozna by bylo plastrami golic "malą" ?? bo jakos niewiem..
Ja mysle, ze mozna by bylo. Ale tak jak pisalam wczesniej, linie bikini, a reszte maszynka, bo to juz za bardzo by bolalo :happy2:

Marela zawsze sa plusy i minusy takich decyzji. Ja bym sie nie obrazila jakby mi ktos mieszkanie chcial kupic, zawsze mozna wynajac, nadal mieszkac z rodzicami, a kasa na przyszlosc ulokowana. Kiedys mieszkalam w bloku, mielismy naprawde stare mieszkanie, a moja kolezanka z innego pietra zrobila sobie remont i bylam w szoku jak chate odpicowala :szok:. Wiec tak naprawde jakies tam rury itd. to zawsze mozna zakryc i urzadzic mieszkanie naprawde na wysoki standard. No i fajnie, ze wszedzie bys miala blisko. Moi tez sa bezkonfliktowi i zawsze mi duzo pomagali, wiec jakbysmy byli w PL, to pewnie bysmy z nimi mieszkali, tym bardziej, ze dom mamy duzy :happy2:

Na Planete zaraz "Leksykon ciazy" bedzie. Zmykam, do pozniej dziewczynki ;-)

A ja się już jutra doczekac nie mogę. Najpierw zakupy dla dziewczynek, a potem na wizyte u ginekologa. Jejciu będzie USG :-). No i wkońcu wyjde z domu chociaż na moment, bo mam dosc tego lezenia.

reklama
ehehe biedna Ty jestes z ta plcia. Ja bym chyba umarla jakbym nie wiedziala kogo w brzuszku nosze :-)

my na usg 15 :-) to juz w piatek :-)
Powiem Ci, że my już się w sumie przyzwyczailiśmy do tego, że nie wiemy:tak::-) I czekamy z niecierpliwoscią na poród by sie przekonac kogo nam Bóg zesłał:-) No chyba, że na usg się ujawni ;-)

Planete jest może na cyfrowym polsacie???

Do góry