reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

dlatego kobity, jak sama o siebie nie zadbam, to czarno to widzę:-D:-D:-D

muszę...po prostu muszę kupić chociaż to, co potrzebne mi i Maluszkowi do szpitala
będę spokojniejsza:tak:
a M dowie się już po wszystkim,hehehhehee:-p:-p:-p

zmieniając temat - jutro idziemy do znajomych na domowego Sylwka
dzisiaj muszę szykować przebrania - lata 70:dry:
to sobie wymyślili

znalazłam tez przepisy na bezalkoholowe drinki i będę sobie je robić, a co, niech mam jakąś przyjemność:-p

reklama
Dobra lecę ogranąć domek, bo nie długo koleżanka ( w ciąży :-)) ma przyjść do nas.
Ma 6 letniego synka, chłopcy się pobawią a my pogadamy:-)
Papa później do Was wpadnę:-)

dlatego kobity, jak sama o siebie nie zadbam, to czarno to widzę:-D:-D:-D

muszę...po prostu muszę kupić chociaż to, co potrzebne mi i Maluszkowi do szpitala
będę spokojniejsza:tak:
a M dowie się już po wszystkim,hehehhehee:-p:-p:-p

zmieniając temat - jutro idziemy do znajomych na domowego Sylwka
dzisiaj muszę szykować przebrania - lata 70:dry:
to sobie wymyślili

znalazłam tez przepisy na bezalkoholowe drinki i będę sobie je robić, a co, niech mam jakąś przyjemność:-p

fajnie taka imprezka to nie zły ubaw

a ja nic w sylwestra przy wodzie mineralnej będę siedziała:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bo nawet soków nie mogę:no::no::no:

Witam i ja :) nie wyspana, w nocy często się budziłam, a na dodatek równo o 7 rano zaczęli wiercić za ścianą!!

Co do drętwienia rąk, również to mam w nocy, muszę często zmieniać pozycję spania.

Ja swojemu to nawet nie mówię co musimy kupić, dużo tego nie ma, ale planuję kupić już co do szpitala, aby w razie co walizka była spakowana.

Na sylwestra zostajemy w domku :-) Przygotuję jakieś przekąski, zrobię ciacho i będziemy se siedzieć przy Picolo :-)

hej dziewczyny :-)

kurcze... chcialam Was nadrobic, ale chyba nie dam rady :-D
zrobie to jak wroce z Warszawy, bo niedlugo jedziemy do Centrum Jupiter pojezdzic furami dla Pawełka :-)

do pozniej, papapa ;-)

Moj tez na szczescie sie nie odezwal jak mu powiedzialam ze w styczniu kupujemy wyprawke do szpitala i rzeczy higieniczne bo potem w lutym tylko wózek a w marcu juz tylko czekac bo nie wiadomo kiedy urodze. Nie bedzie nas stac zebu kupic wszystko w lutym i wydac pol wyplaty. Ale tez przy sebusiu mial czas i pieniadze na wszystko i to go nauczylo bo w 33 tygodniu wyladaowalam w szpitalu bo nie czułam ruchow a torba juz byla spakowana i on nie musial mi niczego kupowac ani prac.

fajnie taka imprezka to nie zły ubaw

a ja nic w sylwestra przy wodzie mineralnej będę siedziała:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bo nawet soków nie mogę:no::no::no:

jejku...naprawdę mi ciebie szkoda
ale pomyśl, że odbijesz sobie po porodzie...no i karmieniu:-D

Witam i ja :) nie wyspana, w nocy często się budziłam, a na dodatek równo o 7 rano zaczęli wiercić za ścianą!!

Co do drętwienia rąk, również to mam w nocy, muszę często zmieniać pozycję spania.

Ja swojemu to nawet nie mówię co musimy kupić, dużo tego nie ma, ale planuję kupić już co do szpitala, aby w razie co walizka była spakowana.

Na sylwestra zostajemy w domku :-) Przygotuję jakieś przekąski, zrobię ciacho i będziemy se siedzieć przy Picolo :-)

chyba bym wolała posiedzieć w domu, bo zmęczona jestem, jak dłużej siedzę:dry:

to Sylwek składkowy i robię na przystawki śliwki w boczku, paszteciki z ciasta francuskiego (kupnego oczywiście)) i jakąś sałatkę:-D
może masz jakieś inne przepisy...chętnie odgapię:-D

Moj tez na szczescie sie nie odezwal jak mu powiedzialam ze w styczniu kupujemy wyprawke do szpitala i rzeczy higieniczne bo potem w lutym tylko wózek a w marcu juz tylko czekac bo nie wiadomo kiedy urodze. Nie bedzie nas stac zebu kupic wszystko w lutym i wydac pol wyplaty. Ale tez przy sebusiu mial czas i pieniadze na wszystko i to go nauczylo bo w 33 tygodniu wyladaowalam w szpitalu bo nie czułam ruchow a torba juz byla spakowana i on nie musial mi niczego kupowac ani prac.

mojemu by się przydał taki kubeł zimnej wody, ale oczywiście niezyczę mi i Maluszkowi niczego złego:dry:

reklama
Ja planuję zrobić sałatki, jedną z tyńczykiem, jedną standardową jarzynową ( taką mąż najbardziej lubi) i sałatke po grecku z fetą, po za tym pyszne pomidory z mozzarellą i sosem balsamico, ser camembert zapiekany, jajka faszerowane i chyba wszystko :-) Wędlin dostaliśmy pełno od babci własnej roboty, także nic mięsnego chyba nie robię, po za tym ja to serowa jestem :) I zrobię napoleonkę z naszego forum i sernik z galaretek, jakby ktoś nas odwiedził w Nowy Rok :)

Do góry