reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

maborka najszczersze wyrazy wspolczucia, jest mi strasznie przykro ze taka tragedia was spotkala. Czy jesli lekarze wykryli by ttts to byliby w stanie jakos wam pomoc? Mam nadzieje ze dalej bedzie wszystko juz dobrze.

reklama
ech...a ja od 4.30 nie spie. ja sie obudziłam a mój J poszedł spać hehe.
Dziś wracamy do siebie do Warszawy...na szczęście mój tato nas odwiezie...bo duuuuuuuuużo bagażu mamy...multum ciuszków dla dziecka, monitor, prezenty, wędliny...nie wiem jak się zabierzemy :szok:

dostaliśmy też od moich rodziców 1000zł, tak więc już kupimy łóżeczko, wanienkę, przewijak i kosmetyki dla malca. wyprawkę dla mnie tez zrobię :-D, wiec pozostanie mi tylko czekać na poród.

Wiecie za bardzo zaszalałam z ciastami w te Świeta...niby nie jadłam ich dużo ale mam jakies wyrzuty sumienia - zwłaszcza ze ta moja glukoza jest wysoka :zawstydzona/y: ale od dzis nie jem znowu słodyczy...

a teraz najgorsze...:-D... zaczęły mi rozstępy się robić - już myślałąm że nie będe ich miała boo mam ich multum z dzieciństwa...a tu proszę...2dni temu sie pojawiły i to pewnie nie koniec...:wściekła/y::wściekła/y:....chyba tylko na czole ich nie mam :-)
Czuję też z każdym dniem i zauważam, że brzuch mi się zmienia :shocked2: jest coraz większy i krąglejszy...a to dopiero 7 miesiąc :szok: ...za to moje maleństwo jak szalało tak nadal szaleje ...tylko ja już nie bardzo chodzić moge...no ale już niedługo :-D:-D:-D

hej kochane

no nareszcie ze spania na podlodze przenosze sie na swoje wyro!!!!!!!! jupi :-) tesciowa jedzie ;-) :-D a cala noc mnie bolal brzuch jak cholera oby to ta @ przylazla... ;-)

milego dnia działszki:-)

Maborka, tak mi przykro, Kochana!!!
Boze, dlaczego takie rzeczy sie zdarzaja???!!!???!!!

Ja na szczescie nie mam problemow ze snem. Choc jak na mnie, to krotko spie; ok 7 godz:-) Zazwyczaj raz w nocy pobudka do WC.
Ciekawe, jak mi sie bedzie spalo w moim nowym domku? Jutro pierwsza nocka:-)

całą noc się wierciłam, nie mogłam spać

jakos niefajnie mi się spi bez M, dobrze, ze dzisiaj wraca:-D

małe wczoraj wieczorem jakoś mało aktywne było, aż prosiłam, żeby dawało znaki mamusi, ze jest ok

kamikaa - te chrzciny to przecież jeden dzień, no góra dwa, jesli zostaną na noc
nie wytrzymasz?
zreszta jak wasz córeczka będzie juz na świecie, spokojnie będziecie mogli powiedzieć, żeby byli cicho. bo obudza małą

mcgosia - super prezenty na święta:-D:-D:-D

moniSkaBe
- kup w aptece gastrolit, rozpuśc w wodzie i daj do mu picia, to nie likwiduje wymiotów, ale uzupełnia elektrolity, które sa ...no wyrzucane droga ustna z organizmu:-D
zdrówka zyczę

tabasia - rzeczywiście chamówa z tym tekstem, po takim czyms w zyciu bym się nie zgodziła byc hcrzestna dziecka:baffled:

patinka - to pewnie przemęczenie po świetach, wyspij się kochana

Maborka - strasznie smutna wiadamość. Jak piszesz ze lekarze zbagatelizowali twoje prośby :-(. Równiez pomodle sie o zdrówko dla Stasia i o siły dla Ciebie.

Witam i ja po świętach, cała i zdrowa, ale strasznie zmęczona, a czeka mnie jeszcze rozpakowywanie walizek i rzeczy dla córeczki i prezentów synka :)

Maborka Bardzo mi przykro z powodu synka, trzymam kciuki za drugie maleństwo i za Ciebie, musisz być silna!

witam sie ja :)
Nocka w miare przespana i spałam do prawie 9:szok: mlody cos tam w lozeczku krzyczał, jedyne co slyszalalm to ze maz mu mleko dawał rano i poszedl do pracy.
Zas snieg u nas pada!!!!:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja nie chce:-:)no:

Ide troszke posprzatac , jakies sniadanie zjesc i wpadne do Was jak mlody uśnie :)
Buziaki

reklama
WItam dziewczynki po świętach:-)

Zaglądam a tu w sumie same takie smutne wieści:-:)-:)-(

Maborka będzie dobrze .Trzymaj się kochana!!!!

Do góry