reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Hej dziewczynki!!!
Rzeczywiście jakiś mniejszy ruch dzisiaj na forum, pewnie wszystkie szykują się już do świąt. Ja za dużo roboty to nie mam bo jak już pisałam jedziemy do rodziców.
U mnie za oknem też plucha, pada deszcz jest szaro i jakoś tak smutno, nawet nie czuje że jutro już Wigilia.
Wczoraj byłam jeszcze po prezent dla mojego męża i jak wróciłam zaczęłam pakować prezenty, a tu nagle mój mąż wpada do domu w momencie jak pakowałam jego prezent, na szczęście w ostatniej chwili udało mi się go zakryć papierem i mam nadzieję, że go nie widział bo by nie było niespodzianki:happy:
Missis bardzo się cieszę że się odezwałaś i że jest wszystko ok. Jak możesz to częściej się odzywaj bo ostatnio coś nas zaniedbałaś:-(.
Dobra kochane spadam z moim kochanym po choinkę bo musimy ją dzisiaj ubrać. Do później.

reklama
Miałam nadzieje, że będą białe Święta. Nie wierzyłam, że po tych mrozach tak szybko wszystko zliże, no cóż:baffled:. Rzeczywiście często tak bywa, że w Święta odwilż:dry:

Czasami żal mi, że w tym roku nie pojeżdże na nartach. W zeszłym roku szykowaliśmy się do wyjazdu na Słowacje:sorry:, może dobrze, że tego śniegu nie ma, bo w zeszłym tygodniu zbyt się rozmarzyłam:eek:. Ciekawe jak będzie za rok. Dzieciaczek będzie jeszcze mały by z nami jechać, a nie wiem czy będę chciała go z kimkolwiek zostawiać:-p

Ja też dziewczynki życzę Wam zdrowych, spokojnych rodzinnych Świąt:tak:żebyście spędziły je w domowej atmosferze, przepełnionej miłością i zrozumienia...

Ale cos mi sie porobilo....na BB jak piszecie to jest godzina 13:50 a u mnie na kompie 12.....wiec ktora dokladnie???
- też to kiedyś zauważyłam i od razu rozkminiłam....
Otóż ta godzina się zmienia gdy nas automatycznie wylogowuje - czyli jak przeglądamy długo BB a nie robimy wpisów. Po ponownym zalogowaniu godzina robi się już "normalna" :-D

Cześć! brzuchatki :-D no trochęęęę mnie nie było niestety, nie jestem w stanie nadrobic was. Przeprowadzkę do rodziców moich miałam :-(a mój D do swojej mamy niestety:no: i mieszkamy osobno, szkoda że tak musimy...

Jutro wyjeżdżam z rodzicami na Święta nad morze, mam nadzieje że mrozu nie będzie;-)

Tak więc życze wszystkim spokojnych, radosnych Świąt pełnych prezentów i rodzinnego ciepła :-D:-D:-D

Moja droga u nas to -20 było 2 dni temu nad morzem:-) no ale dzisiaj juz odwilz i kilka stopni na plusie..chociaz na samym wybrzezu (hel i władysławowo u mojej rodziny to w ogóle dzisiaj jest +5!!

A u nas własnie choinka przywędrowała do domu, ale ubieramy jutro..Jarek szuka po Gdańsku karpia a ja nie wiem gdzie mam kupic kasztany:/// ach te świeta... ;-)

POzdrawiam was mocno i biegne biec ciacho!

Hej :)
Mississ witaj :) opuscilas nas ostatnio :) zagladaj i pisz z nami :)

candy6 bedzie dobrze zobaczysz :)

A ja wlasnie wstalam i juz wypijam kawke ,potem lece pod prysznic i jedziemy do ikkei :) tylko ja i M uffffffffffff :))

Kupimy nowy komplet talerzy :) choinke ,babki i lampke dla dzidzi :) i pewnie cos jeszcze wyszukam znajac mnie :) a i stoiak do choinki :)) i jak juz bedzie gotowa to sie pochwale ;))

Bigos juz gotowy teraz tylko dochodzi mniammmmmmmm
Potem wieczorkiem rybka po grecku ,golabki i makowiec :))
A jutro dalej :))

AAAA...my dzisiaj tez na wycieczke do IKEi sie wybieramy:d uwielbiam te wycieczki..te wszystkie pokoiki i lampeczki...:tak:

missiiss1301 to świetnie że wszystko wporządku, oby nowy rok przyniósł ci upragnione maleństwo :tak: napewno tak będzie

marti8 dobrze że chociaż glukoza oki, no cóż te bakterie to cięzka sprawa jak się do człowieka przyplątają to nie chcą puścić

Candy trzymaj sie jakoś, dzidzia potrzebuje spokoju choć czasem to trudne wiem. Trzymam kciuki.

Tak wogóle to witam was dziewczynki, ja dzisiaj jestem strasznie zmęczona, byłam na zakupach, ludzi w trzy dup..... :tak:
Nikt nie patrzy że człowiek w ciąży jeszcze by mnie wózkami stratowali, a ja ledwo sie toczyłam i refleks juz nie ten :-)

Dziewczynki życzę wam:

ZDROWYCH, SPOKOJNYCH, PIĘKNYCH ŚWIĄT
ABY W WASZYCH BRZUSZKACH BUSZOWAŁY MALEŃSTWA
I ABYŚMY WSZYSTKIE DOTRWAŁY Z PORODAMI DO NASZYCH TERMINÓW! :-D:-D:-D

reklama
Ja również z życzeniami:-):-)

Życzę Wam wszystkim zdrowych, radosnych Świąt Bożego Narodzenia.
Niech maleńki Jezus przyniesie wiarę, nadzieję i miłość dla Was i Waszych bliskich.

Do góry