reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Agniesiak i madzia dziekuje za zyczenia :-)

wcinam musli ale dzisiaj nie mam epetytu. Za godzinke włoze udka do piekarnika. Nic mi sie dzisiaj nie chce heh.

reklama
Witam Was po tygodniowej nieobecności:-)

Niezłą porcję czytania mam teraz, ale to chyba na raty muszę zrobić:-)
U rodziców było fajowo, nic tylko leniuchowałam a mama co raz tylko nowe pyszności podsuwała- żebym czasem nie zgłodniała.
Cieszę się jednak,że już wróciłam- stęskniłam się za mężusiem:-)

Dziś wybieramy się na jakieś zakupy choć jak pomyślę o tych tłumach w centrum Handlowym:szok: do mi się nie uśmiecha ale cóż - kiedyś trzeba

ccaroline głosik oddany:-)

patinka wszystkiego dobrego:-D

moje dziecko jest szalone:-)
całą noc kopało, aż mi M rano powiedział ,że jak spałam, to normalnie co chwilę brzuch mi falował:-D

ccaroline - oddałam głos
buziam i zycze miłego dnia

reklama
Witam się i ja:-)
Widzę ze jajecznica na śniadenie dominuje ... u nas też była:-D

Wczoraj byłam na szkole rodzenia-3zajęcia ale średnio mi się podobały:sorry: dziś mają być ćwieczenia więc czegos pożytecznego się dowiem może:-) bo jak narazie cała wiedza z netu wystarczyłaby...Niektóre z was na 1wszych zajeciach mają ćwieczenia a tam...hmmm NIC wiec średnio mi się podoba:confused2:Dowiedzialam się że dziecko na chwile kładą na brzusiu po porodzie , po czym zabierają je i NIE KĄPIĄ - nowa procedura , tylko zawijają w pieluszki i dopiero daja mamusi na ok2 godz na pocieszenie się nim..troche dziwne bo lepiej chyba jak jest kontakt skóra skóra niż pielucha. :confused:
I niestety nowy blok porodowy z 7 salami pojedynczyli i tez prysznic itp otwieraja od 1 kwietnia:wściekła/y::wściekła/y: Opóznienia sa od 1stycznia potem luty a teraz kwiecień:-(Szkoda bo już myslsm ze sie załapie..chociaz teramin mam na 30 marzec ale wydaje mi się ze wypakuje się szybciej przed terminem:happy:

Hehehe ale powiem ze jest jeden plus starej kurtki zimowej...mam krótka sięgająca do pasa i no i oczywiscie tranwaj załadowany na maksa bo wszyscy do Arkadii jadą....a tu miejsce dla cięzarnej od pani ok 50letniej:-) zajebiste uczucie:-D bo brzusio ledwo miesci sie w starej kurtce :tak:

Do góry