heloł mamusie :-)
jak zawsze w weekend intensywnie dzień minął, po pracy jeszzce pojechaliśmy na zakupy, oczywiście kupiliśmy kilka rzeczy dzidzi (obiecuję, że żadnych więcej ciuszków
;-)), dla mnie piżamę (bo wchodziłam już tylko w jedną
) i blender :-) od razu zrobiłam mnóstwo smoothie
Ja robie sie coraz bardziej napuchnieta i ociezala. Najgorzej jest w nocy, trudno mi sie odwrocic i wstac do kibelka. No i ta rwa kulszowa. Czuje sie jak babcia, kustykam i M mi musi pomagac wstac z kanapy. Straszny bol. W ciagu dnia jest ok, ale jak sie zasiedze, albo wlasnie w nocy to masakra.
Tabasia, ja mam tak samo :-( czasem tak mnie boli, że nie umiem się sama przewrócić na drugi bok
i ani leżeć, ani stać, ani siedzieć, nic :-(
nic to, juz się przekonałam, że "lepsze" to, niż skurcze i trawdnienia brzucha- bo wtedy dodatkowo się stresuję okropnie
sypie snieg
) piewszy snieg
u nas chyba się nie doczekamy
do nas się ktoś nowy na parter wprowadził
słuchajcie, tak okropnie śmierdzi na holu z tego mieszkania, że już raz biegałam z odświeżaczem- aż M. uznał, że jestem nienormalna
ale po prostu masakra, nie wiem, kto to jest i co tam robi w tym mieszkaniu, ale smród jest okropny
jakies stare żarcie, do tego pot i ogólnie brud
poprawia to samopoczucie
mnie dzis kobita przepuściła w hipermarkecie, miałam kilka rzeczy, ale ona miała wózek z górą zapakowany. bardzo mi się miło zrobiło
w ogóle jakoś przez noc mi brzuch znów urósł
;-) no juz mam taki wielki, że szok ;-) pierwszy raz dumnie z nim paradowałam i zdawałam sobie sprawę, że każdy się gapi
co do wyglądu, to różnie: czasem super, a czasem okropnie :-) zalezy od dnia.
no, ale zawsze umalowana jestem, bo codziennie poza domem i ubrań ciążowych nie mam za dużo, ale za to ładne i się sobie podobam
dziś miałam czarne spodnie, taką kawową dzianinkową tunikę-sukienkę, pod spodem czarną bluzkę i wisior z bursztynem
dobry wygląd nakręca dobre samopoczucie i odwrotnie