ninjacorps
Marcóweczka 2008
Doris - spełnienia planów i cichych marzeń! :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahahahaahaha - mi też przeszła, dlatego wolę trzymać się kolejki(...)ródź..ródź! jak masz tylko ochote.. bo mi już przeszła
Niekat - jeszcze mam taką refleksję, że boję się mieć drugie dziecko również z takiego powodu, żeby umieć rozdzielić miłość i czas między dwoje dzieci, żeby żadne nie czuło się pokrzywdzone. Myślę czasem ze smutkiem, że Emilka ma nas tylko dla siebie, cała moja miłość matczyna jest skierowana na nią i... nie wiem jak to wytłumaczyć, ale szkoda mi jej, że może się pojawić drugie dziecko i coś jej odebrać. Podziwiam mamy, które potrafią obdzielić po równo dwoje dzieci, a Ty na pewno się bardzo starasz i dzieci to czują.