reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

mrowa-3mamy 3mamy
c013.gif

skaba- milego wypoczynku
i070.gif
Tez kupilam te ksiazki za 9,90 wKDC :-)

reklama
Cześć dziewczyny, zaglądam tutaj czasami, w miarę możliwości.
Skaba- miłego i udanego wypoczynku.

Mrówa trzymam kciuki, na pewno będzie wszystko ok.I dziękuje. :-)

Pozdrawiam wszystkie mamusie
Buziaki

Mrówa trzymam kciuki!!:tak::tak:
Skaba wracaj szybko!! Miłego wypoczynku!!:-):-)
Właśnie się super z Zuzanną wyspałyśmy!! A po południu spotykamy się z moimi psiapsółami z pracy. Ale się cieszę!!!:-D:-D:-D:-D

Skaba- miłego wypoczywania.
mrowa- czekamy na relacje od lekarza:tak:
Monika- ja mam "zaklinaczke.." to na wiele się rzeczy powołuje z Języka niemowląt ale jest znacznie grubszą książką niż język. Ale jeszcze nie przeczytałam:zawstydzona/y:
My dziś po 4-o godzinnym spacerku:tak::tak:. Tosia budziła się i przysypiała także było super i bezproblemowo:tak::tak:.
Ale teraz muszę nadrobić przytulanie córci...bo woła

dzieki za kciuki przydały sie czesciowo
Bioderka sa ok ale jest lekki przykurcz lewej nózki:baffled: mamy w nocy pieluchowac i rehabilitacja w poniedziałek ide to pani mi pokaze jak to mam robic;-)
ogólnie mówił ze sie ładnie rozwija itd .
Amie nei ma za co;-)
PM to Tosi sie odwidziało ;-)moze jej za goraco było i duszno w wózku i dlatego niechciała spac;-)

Mrowa no to super:tak:
U nas dzisiaj brzydko jak nie wiem i cały dzień w domu-a to oznacza "zmęczenie materiału";-)Jutro idę na 2 godzinki do pracy-trochę mi się nie chce,ale...

Coś brak mi sił.. :-:)-:)-( Jakaś niedobita chodzę. To chyba ten brak małżona i kombinacje z budową...

Dziś pierwszy raz Tymona męczyła zalegająca kupa w brzuszku - od wczoraj nie robił kupsona, tylko kleksy a przecież normalnie wciągu doby robi z 8-10 :baffled: Cały dzień był bidul rozdrażniony. Skończyło się czopkiem. Teraz śpi, ale zaraz go budzę na kąpiel.

kasik - witaj na NK :blink:
mrowa - pomęczycie się niemało ale za to Kondzio już niedługo będzie miał wszystko ok :tak:
Amie - pisz co u Was!

reklama
Skaba- wypoczywaj :tak: !!!
Mrowa super że Konradek łądnie się rozwija, a z tym przykurczem-mam nadzieję że rehabilitacja i pieluchowanie szybko skorygują to :tak::-)
Ninja - bidulek ten Twój Syncio :-(

na szczęście haczyki juz nam wymienili i kwatki wisza na balkonie :tak: są piękne :-)

od jakiegoś czasu zaczęłam Julce czytać bajkę na dobranoc, kładziemy się razem do łóżka, ja czytam, a Julka je i praktycznie chwilkę po skończonej bajce już śpi :-) jestem w szoku:szok: ale zadowolona bo dzięki temu mam więcej czasu wieczorkiem np na BB :-D
a czy dzieciom powinno sie cyztać codziennie tą samą bajkę czy lepiej różne :confused:

Do góry