reklama
nulcia
marzec 2008
Dziewczyny!!!
Napisałyście tyle przez te 5 dni, że nie wiem kiedy to nadrobie!!! Potem napisze Wam więcej i jak wszystko się zaczęło i przebiegało.
Bardzo się cieszę,że jesteśmy już wszyscy w domku. Teraz musimy przyzwyczaić się do nowej sytuacji.
Napisałyście tyle przez te 5 dni, że nie wiem kiedy to nadrobie!!! Potem napisze Wam więcej i jak wszystko się zaczęło i przebiegało.
Bardzo się cieszę,że jesteśmy już wszyscy w domku. Teraz musimy przyzwyczaić się do nowej sytuacji.
Kornelia33
Marcowa mama 2008
Witam kobietki .GRATULUJE CóRCI. Ja mam termin na dzis a moja corcia cos leniwa,wiec zaczelam od dzis pic herbatke z lisci malin
Witam wszystkie marcoweczki no i WIELKIE GRATULACJE DLA MAMMY I NULCI!!! :-)
Ja tylko na chwilke zeby pogratulowac i zglosic sie ciagle 2 w 1 ale zaraz uciekam bo jakas jestem ostatnio cierpiaca (mdlosci, temp 37, cisnienie 153/95 etc, nie bede zanudzac ).
Dzis byl gin i hipcio ma juz prawie 3,456 kg i juz sie podobno zaczol niezle wkrecac w kanal (pewnie dlatego mi sie tak zle siedzi ). Dostalam oficjalne pozwolenie na rodzenie i ostrzezenie ze moze to nastapic w kazdej chwili (w co wierze bo mialam dzis jakies dziwne bole plecow i czeste 'oczyszczanie'). do 30 marca chyba nie doczekam a taka sie jeszcze czuje nieprzygotowana...
To ja wracam do pozycji horyzontalnej i zycze wszystkim udanego wieczorka
Ja tylko na chwilke zeby pogratulowac i zglosic sie ciagle 2 w 1 ale zaraz uciekam bo jakas jestem ostatnio cierpiaca (mdlosci, temp 37, cisnienie 153/95 etc, nie bede zanudzac ).
Dzis byl gin i hipcio ma juz prawie 3,456 kg i juz sie podobno zaczol niezle wkrecac w kanal (pewnie dlatego mi sie tak zle siedzi ). Dostalam oficjalne pozwolenie na rodzenie i ostrzezenie ze moze to nastapic w kazdej chwili (w co wierze bo mialam dzis jakies dziwne bole plecow i czeste 'oczyszczanie'). do 30 marca chyba nie doczekam a taka sie jeszcze czuje nieprzygotowana...
To ja wracam do pozycji horyzontalnej i zycze wszystkim udanego wieczorka
Dusia08
Marzec '08
Remeny- to trzymam kciuki zeby to bylo dzisiaj
Asze- U nasz tez sie zaczynaja jakies problemy z brzuszkiem. Maly nie moze zrobic
kupki az czerwony sie robi i caly sie napina biedak.
Kathi- To super ze wszystko w porzadku z mala.
Doris- mam nadzieje ze juz te kolki minely, no i jeszcze na dodatek ta wysypka
Kasia- powodzenia u gina
Nulcia Gratuluje!!!!!!
Asze- U nasz tez sie zaczynaja jakies problemy z brzuszkiem. Maly nie moze zrobic
kupki az czerwony sie robi i caly sie napina biedak.
Kathi- To super ze wszystko w porzadku z mala.
Doris- mam nadzieje ze juz te kolki minely, no i jeszcze na dodatek ta wysypka
Kasia- powodzenia u gina
Nulcia Gratuluje!!!!!!
beti1982
III'2008 i IV'2010
NULCIA SERDECZNE GRATULACJE!!!! OLGA WITAMY NA śWIECIE!!
Nulcia, żadnego nadrabiania zaległości tylko opisuj co i jak...
MrF, och jak strasznie słuchać, że Cię łapie taka infekcja... z drugiej strony głowa do góry żadna z nas nie była i nie jest przygotowana na przyjście dziecka, a przynajmniej ja tak czuję... pozdrawiam Cię cieplutko i 3maj się :*
Doris, niech te kolki będą łagodniejsze i w końcu przejdą, bo to straszny ból
Nulcia, żadnego nadrabiania zaległości tylko opisuj co i jak...
MrF, och jak strasznie słuchać, że Cię łapie taka infekcja... z drugiej strony głowa do góry żadna z nas nie była i nie jest przygotowana na przyjście dziecka, a przynajmniej ja tak czuję... pozdrawiam Cię cieplutko i 3maj się :*
Doris, niech te kolki będą łagodniejsze i w końcu przejdą, bo to straszny ból
Giza ale ci sie przypeletało:-( u mnie tez jest ten czujnik i jak tylko go wkładam do łóżeczka to jest wrzask
Nulcia gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a ja dzis walczyłam z zastojem i mam nadzieje ze wygrałam
dzis nam przyszła kasa za becikowe tesciowa sie postarała;-) dostalismy 1500 zł 1000od państwa a 500zł od gminy:-)
Nulcia gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a ja dzis walczyłam z zastojem i mam nadzieje ze wygrałam
dzis nam przyszła kasa za becikowe tesciowa sie postarała;-) dostalismy 1500 zł 1000od państwa a 500zł od gminy:-)
reklama
Nie ma tego mleka na recepte niestety pansto go nie refunduje próbowałam Wozka jeszcze nie mamy ale juz nie długo czekamy na niego własnie tak że jak najbardziej spotkanie w ogrodzie botanicznymDzień dobry,
od razu życzę miłego dnia i samych dobrych rozwiązań
Becikowe na pewno dostaniemy jedno, może uda się też dostać miejskie ale z tym może byc problem bo nie jesteśmy zameldowani w Krakowie. Znajomym udało się jakoś przekonać Kraków że należy im się drugi tysiąc, więc też spróbujemy, może się uda, szczerze mówiąc liczę na to. Przy Irence dostaliśmy tylko jedno becikowe.
Sabincia, próbowałaś pytać o tą receptę na Nikosiowe mleko? Ja dla młodej zawsze dostaję recepty na Bebilon Pepti (to dla alergików). Cieszę się że mały rośnie i nabiera pysiów, a że jest zdrowy - to najwspanialsza wiadomość Szkoda że tyle się musiałaś nadenerwować. Spacerujecie już? Macie wózek? Może na wiosnę spotkanie w Ogrodzie Botanicznym?
skaba, pracoholiku, apeluję o wrzucenie na luz Szybko minie macierzyński, wrócisz do roboty, a teraz ciepnij tym wszystkim i ciesz się życiem
My sobie troszkę powywoływaliśmy wczoraj wieczorem, czego efektem były nocne skurcze - ale narazie nieregularne. A teraz mam śluz z różowymi nitkami, co mi ewidentnie wygląda na czop. W sumie dobrze by było urodzić 13 marca, nie mielibyśmy problemów z zapamiętaniem kiedy nasze dzieci maja urodziny - Irenka ma 13 lutego