reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
Wiesz najbardziej wkurzyłam się na te buty bo myślałam że już na jesień nie będę sobie żadnych półbutów kupować a to qtwa czeka mnie zakup, a takie fajne były cichobiegi :-(
Zmykam Przemka nafutrować bo na 17 jedziemy do dentysty na lapisowanie

Ząbki w porządku nie trzeba malować:-D, niestety gówniarz wpadł mi w taką histerię zaczął się szarpać w foteliku samochodowym rzucać że odpiął się z pasów,:baffled: wstał i zaczął mi przełazić na przednie siedzenie,słuchajcie wypadek bym przez gnojka spowodowała:szok:. Jak wrócilismy do domu to takie trzepanie futra mu zafundowałam że poszedł od razu spać:wściekła/y::angry:, normalnie jeszcze do tej pory się nie mogę uspokoić.
Niech ten dzień się nareszcie skończy, bo to raczej zły dzień jest:-(

Dzięki milla29 choć w tym względzie i tak jestem lewa:cool2::cool2:
Jutro na pewno bedzie lepiej,też mam czasem takie dni..:baffled::baffled::baffled:
Miałam właśnie chęć na jajecznicę i przemogłam się żeby ją zjeść,a zaznacze że od 4 miesięcy nie mogłam patrzec na jajka.nie zmuliło mnie więc chyba jest ok.:ninja2::rofl::rolleyes:
Wyspaliśmy się z moim małym dzisiaj na maxa,więc coś czuję że dzisiaj poszalejemy do póżnej nocy:tak::tak:

Kindzia - mój małżon 3 lata temu miał powiedziane że będzie przy porodzie i kropka :laugh2:- nie protestuje (haahahahaaha to się właśnie nazywa umowa przedślubna). Czasem się nabija ze mnie, że może go ominie bo będzie w "ciepłych krajach" (wojskowy).

Zamierzam rodzić ze znieczuleniem, wszystkie kumpele polecają, zresztą nawet jedna rodziła w niedzielę i zaraz zachwycona do mnie zadzwoniła z wrażeniami (w czasie szycia!:-D)

A co do butów - na wiosnę mi psisko zjadło buty za 170 zeta :szok:, których jeszcze ani razu nie zdążyłam założyć - wlałam jej tym butem taka byłam wściekła i od tej pory żadnych szkód...

Kindzia, ja nie z Rolniczej, ale po sasiedzku bo tez przy Parku Jordana - z UJ :) Mieszkamy teraz w Hucie (niestety), a na studiach zwiedzilam chyba wiekszosc Krakowa bo przeprowadzalysmy sie prawie co roku.

milla, dziś taki dzien, cisnienie do kitu, zmiana pogody, wszyscy bzikują. Zrelaksuj sie jakas czekolada, na pewno pomoze :)
Ja dzis mialam dzien inteligenta ;-)jutro broni się na leśnictwie moja najmłodsza siostra. Wymysliłam, że pójdziemy tam wszyscy ale sie nie pokażemy, jak Justyna wejdzie do sali to jej mąż da nam znać i po cichu sie zjawimy, a jak wyjdzie z sali jako magister - to zarzucimy ja kwiatami, będziemy robić zdjęcia i zrobimy duzo hałasu. Chciałam podzielic się tym pomysłem z młodszą siostra Karoliną, opisałam wszystko w smsie, po czym wysłałam do Justyny, czyli głównej zainteresowanej. Zadzwoniła zaraz i kazała mi sie napic kawy :baffled: No i nici z niespodzianki, ciemnota ze mnie!:-D

A co do porodu, to rozmawialam dzis z moim lekarzem. Mój gin odpowiedział mi szczerze "bo pani słuzba zdrowia to nie będę owijał w bawełnę". Mogę próbowac rodzic naturalnie, ale lekarz dyżurny, który będzie musiał siedzieć przy mnie ciągle (bo dwa lata po cesarce to nie jest duzo i musiałby miec mnie pod ciągłą kontrolą) prawdopodobnie po kilku godzinach wysiądzie psychicznie i ciachnie mnie żeby było szybciej :baffled: Bo, jak mowi mój lekarz, po co maiłby ryzykować. Kurde, a ja chciałabym rodzić naturalnie, czuję że omija mnie coś ważnego :-(

Na szczescie z maluchem wszystko dobrze, sluchalam serduszka i bije jak dzwon :)

Witam Wszystkie Przyszłe Mamusie!na Wstępie życzę Wszystkim Zdrówka!!!jestem Tu U Was Nowa:-)mam Termin Na 29.03.2008.jestem Już Po Dwóch Wizytach W Szpitalu:-(raz Z Powodu Plamień W 5 Tyg A Drugi Raz W Zeszłym Tyg Pod Kroplówą Leżałam:-(przez Zatrucie..mam Pytanie Odnośnie Temperatury W Ciąży...czy Normalną Sprawą Jest Podwyższona O Kilka Kresek Temp??nawet W 4 Mies Ciąży?pozdrawiam Serdecznie

reklama
i znow mi sie udalo do was zagladnac wieczorem,przez to nie mam brakow :-)
CICHA dlatego pytam was teraz czy mezowie beda przy porodzie czy nie,bo wiem ze jestescie doswiadczone i powiecie mi prawde o swoich odczuciach,a nie takie bezsensownie pocieszanie ze "jakos to bedzie i dam sie namowic" Poza tym,tak jak piaslas jak juz podejme decyzje to chce sie z nia oswoic i byc konsekwetna.Z drugiej jednak strony nie chciala bym zabierac slubnemu "przyjemnosci" bycia przy porodzie.I tak zle i tak niedobrze :zawstydzona/y:Nie wiem czy chciala bym zeby maz mnie ogladal spocona,zakrwawiona i niewiadomo jeszcze jaka.Na filmach to to wyglada faaaajnie,ale life is brutal.

Kochane zeby wam nie bylo tak bardzo smutno ze wasze psiejskosci pozeraja wszystko co popadnie to i ja do was dolacze.Moj szanowny Pan Bono(vel Bonelek) pozarl wczoraj moja ladowarke do komorczana.Malo tego musialam mu ofiarowac swoje stringi i rozowy stanik,tak sie w nich zakochal.Wie ze papieru toaletowego sie nie jada,wiec jak znajde jakies szczepy kolo lazienki on lotem blyskawicy jest juz na dole, na swoim poslaniu,wyglada jak baranek i porusza koncowka ogona jak grzechotnik.I jak go tu ukarac?:baffled::sorry2:,pytam sie?

Do góry