reklama
anetkadg
Marzec 2008
Jasne Izunia
To może na dłużej tu zostaniecie. A jak starania?
Nie mam konta na FB. Tutaj udzielam się w innym dość aktywnym wątku, więc nie zniknęłam z BB.
Przemek już w piątej klasie. Czekam na info w sprawie gimnazjum. Na razie nie likwidują, ale ma nie być już egzaminu szóstoklasistów. No nic, musimy czekać.
Mila przykłada się do lekcji, ale w porównaniu z tym ile materiału miał Przemek, to teraz jest lightowo.
Na ferie wybieramy się do Kudowy. Tylko prognoza pogody kiepska jak na zimę :-(
Nie mam konta na FB. Tutaj udzielam się w innym dość aktywnym wątku, więc nie zniknęłam z BB.
Przemek już w piątej klasie. Czekam na info w sprawie gimnazjum. Na razie nie likwidują, ale ma nie być już egzaminu szóstoklasistów. No nic, musimy czekać.
Mila przykłada się do lekcji, ale w porównaniu z tym ile materiału miał Przemek, to teraz jest lightowo.
Na ferie wybieramy się do Kudowy. Tylko prognoza pogody kiepska jak na zimę :-(
A dlaczego miałby się rozpaść?A jeśli chodzi o szkołę to ja w czwartek idę na zebranie i czekam na opinię szkoły nt. dzieci, które zaczynały szkołę jako sześciolatki. Nie wiem czy Marysi klasa się nie rozpadnie. Mary bardzo to przeżywa
skaba1
sierpień'05 marzec'08
Dużo dzieci jest bardzo słabych i podejrzewam, że będą chodziły ponownie do drugiej klasy, bo jest to możliwe wg tej nowej ustawy. Nie wiem jeszcze ile osób się zdecyduje, ale klasa jest mała, więc niewiele potrzeba, żeby ją rozwiązali i przenieśli dzieci do innych klas.
reklama