reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Marku, myślę że szybko zapomnisz o ciężkich przeżyciach z porodu żony, jak tylko razem z Emilką wrócą do domku...:tak:
Ps. Chyba rodziłam podobnie, tzn. długo leżałam na sali porodowej i rodziłam naturalnie, jednak w decydującym momencie i okazało się, że muszą mnie zawieźć na blok operacyjny do cesarskiego cięcia... było bardzo źle...

reklama
Mezu Doris ucałuj zonke mocno od nas:-) najwazniejsze ze wszystko dobrze sie skonczyło:-)
Beti oj wiem cos na ten temat w końcu miałam 2cc:baffled::no: z czasem bedzie lepiej:tak:

Skaba synus ma na imie Jakub wazyl 2380 i 50cm ur 29.03 godz 19.50.:-)
a co do zdjecia jak wstawiam juz kod i biore na podglad to mi wyskakuje filed cos tam :crazy: ale jeszcze poprubuje moze m sie uda:zawstydzona/y:

Witam dziewczyny w ten pochmurny dzień:-)
Wstałysmy dzisiaj o 8, teraz maleńka spi, ja byłam w sklepie rowerem!! oj jak dawno nie jeździłam - super uczucie!!:-) A teraz trzeba sie wziąć za sprzatanie i obiadek:tak:
Marek przekaz Doris całuski i pozdrowienia!!

Marteczka - mi też jeszcze dokucza hemoroid - biorę czopki Procto-Glywenol i już czuję duuuużą ulgę.

dorota - posłuż się tym, polecam metodę z image shack. :tak: (ja po tym ogarnęłam to wstawianie zdjęć)

A Nygus jadł w nocy jeden raz a potem dopiero o 7.00 :tak:
Tylko na razie nie ma poprawy z uczuleniem.. :-(

Marku pozdrów swoje dzielne dziewczynki!!!I nie przejmuj się mój facet cwaniaczek na co dzień a uciekł z sali porodowej do kaplicy kiedy wydałam z siebie pierwszy okrzyk bólu,a dodam,ze poród przebiegał wtedy zupełnie prawidłowo.:-D
Ninja buziaczki dla syncia przej...jak takiemu maleństwu coś dokucza a my jesteśmy bezradne:no:.A te czopki na receptę są?

Męzu Doris moj luby skakał przed drzwiami porodówki zdajac relacje mojej mamie , która tez tam czekala :p a Marteczka swoja drogo moj tez przy kaplicy siedział :p:p

no widzisz Sabinko, a tak ostatnio się przejmowałaś... po burzy zawsze wychodzi słońce...
a przy okazji taka dzisiaj wiosenna, słoneczna pogoda, a ja muszę się kisić w domku...:-(
dziewczyny, za to Wy ruszajcie na spacery:-D

reklama
Do góry