giza- jaka fajna fotka (awatar). Milenka super dźwiga główkę..
Wlasnie mialm to samo napisac. Giza bardzo fajna ta fotka - taka sielska:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
giza- jaka fajna fotka (awatar). Milenka super dźwiga główkę..
weronikaa- (...)I może spróbuj umówić się z ginką. Bo chyba po terminie to już się powinno chodzić regularnie na KTG? Bynajmniej w tym szpitalu co ja rodziłam tak się robi.
Chyba małżon nie da rady być przy porodzie, bo jedzie na poligon akurat w terminie porodu. Za to idą ze mną dwie moje kumpele (i trzecia, jak się wyrobi z pracą)Ninja- ty to niezmordowana jesteś...ale teraz to ci zazdroszcze (ja też bym już chciała...) A tak w ogóle to rodzicie razem z mężem?
A swoją drogą ciekawe od kiedy można się seksikować po porodzie. Trzeba czekać te 6 tyg? Czy trzeba czekać na wizytę u lekarza i pozwolenie?