Witam Was w ten pierwszy marcowy dzień:-)!
U nas noc minęła spokojne, ale to co się teraz dzieje za oknem to szok
!!! Mam nadzieję, że szyby w oknach wytrzymają tą zawieruchę, bo aż trzeszczą.....
weronikaa ubaw to ja już miałam na samym badaniu, no i tak mi zostało do wieczora
!!! Jak wracałam do domu, to o mały włos nie przejechałam skrzyżowania na czerwonym świetle
- taka byłam zaaferowana....
Tak
weronikaa, byłam na usg 3D i najfajniejsze było z tymi włoskami, że jak mi lekarz brzuszkiem ruszał to widziałam jak one falowały w środku
Jeśli chodzi o Nelcię i jej pojawienie się na świecie, to musisz się pogodzić w tym, że to niestety ona zdecyduje kiedy....
A dziewczynki raczej są uparte i rzadko śpieszy im się na ten świat przed terminem.... Ale pomyśl, że już masz bliżej niż dalej
beti1982 co do koloru włosków, to bardzo bym chciała żeby były ciemne...
Zuzia urodziła się z czarną czuprynką, ale szybko jej się wytarły, buuu A jak już odrosły (przez ponad rok była łysa...
) to niestety blond - po tatusiu.... Nawet nie wiesz jakbym chciała, żeby tym razem córcia miała po mnie coś więcej oprócz psioszki, hehe
No i uważaj Mamuśka na te mokre podłogi, bo wywrotki i poślizgi są w Twoim stanie nie wskazane
nulcia będę trzymać kciukasy, żeby gin w poniedziałek też miał dla Ciebie dobre wiadomości;-)
;-)
!
milla29 no to ładne masz przeboje w domku w tymi rurami...:-( Zmykaj na zakupki, nawet się nie zastanawiaj! Na pewno humorek sobie nimi poprawisz - u mnie w każdym razie to działa...
mamma80 jak nie masz już co robić, to zapraszam do mnie:-)! Przydałaby mi się pomoc, bo nie wiem od czego mam zacząć, a prasowania mam tyle, że hej...
asze ale mi smaka zrobiłaś tymi kluseczkami, mniam...mniam....
Smacznego obiadku Ci życzę! Super, że u
Skaby wszystko w porządku - pewnie wyjdą w pn do domku!?
A może jutro...?
Zmykam dziewczynki porobić coś w domku, a tak mi się nie chce...
Miłego dzionka, papa