reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
Dobre te zabobony, nic, tylko trzeba chodzić z zamkniętymi oczami żeby dziecko nie brzyło brzydkie, łyse, płaczliwe, itp...

Niezle hihi•:-) nikt nie powinien ci niczego odmawiać, bowiem w domu zalęgną mu się myszy - więc wykorzystuj czas – a nuż trafisz na kogoś, kto w ten przesąd wierzy?:-)

W autobusie trzeba wykozystac hihi:-)
Na bank zadziala na te wredne staruchy!!! hihi (one to napewno w to wierza hihi)

dziewczyny zaglądam do was tylko na chwilkę i przynosze dwie wieści (dodam tylko, że mój napoleoński plan się powiódł):

1. Będziemy mieli Córeczkę!!!!! - Maria Helena:-):-):-) popłakałam sie jak zobaczyłam te mała pysię na usg:-):-):-)

2. Opuszczam was na jakiś tydzień - mam skierowanie do szpitala, bo już zaczełam się rozdwajać.. mam 1 cm rozwarcia... perspektywy sa takie, że porobia mi badania, poleże tydzień i założą mi krążek.. ale obawiam się, że z decyzja będa czekać i tak do powrotu mojego lekarza prowadzacego.. czyli do poniedziałku.. no cóż.. dobrze, że mam szpital blisko, ale już rycze za Bartusiem...

Wielkie buziaki!!!

skaba1- bedzie dobrze! Po pierwsze gratuluje córeczki !!!!! I kategorycznie jezszce zabraniam sie rozdwajac jeszcze troszke poczekaj . Czekamy na Ciebie i dobre wieści i powodzenia.

Skaba gratuluję córeczki!!!!:-D:-D A co do rozdwajania to zaciśnij nogi i do góry - jeszcze trochę musisz wytrzymać!!!!!:tak::tak: Trzymam kciuki a Ty się nie zamartwiaj, będzie ok!!!!!:tak::tak::tak:

skaba1 Bradzo sie ciesz,ze tez bedziesz miala CORCIE,
Uwzaj na siebie!!! Caluski :-)
Ps.Trzymam kciuki ,za to zeby wszystko dobrze sie skonczylo!!!!!!!!

glitteryourwaydba960dack4.gif

Skaba gratuluje corci i tak jak pisz dziewczyny trzymaj sie cieplo i pozostan w jednym kawalku przynajmniej jeszcze 4 tygodnie! Mam nadzieje, ze nie bedzie to szpitalne lezenie nie bedzie zbyt uciazliwe.

Skaba - cieszę się z Tobą , że to córeczka :-) i tak jak Sabincia - zabraniam rozdwajania!!!! Rozdwajania dozwolone dopiero od lutego!!!! Poleż sobie w tym szpitalu, poczytaj coś miłego i zaciskaj nogi!!!

reklama
dzięki wielkie za kciukasy i wszystkie ciepłe słowa.. w sumie sam pobyt w szpitalu mnie nie stresuje, choć właśnie dziś rano pomyślałam, że ta nparwde jestem z Bartekim drugi dzień w domku i tak nam razem dobrze.. a tu kicha... ale tak myślę, że ten tydzień dobrze mi zrobi, a w pracy też może zaczną sami myśleć, a nie ciągle mnie molestować! zastanawia mnie tylko jedno.. tak wiele dziewczyn ma skurcze i bierze różne leki, a ja zawsze (tzn. drugi raz to samo) dostaję skierowanie do szpitala.. czy ja naprawde jestem taki skomplikowany przypadek? :confused:

Do góry