reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

mrowa- nowe zdjęcie Melki cudne- gdzie znajdę instrukcje,jak wkleić takie duże zdjęcie, bo chętnie bym moją córcie wkleiła,ale nie wiem jak to się robi:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Tak długo Was podglądałam, a teraz dołączam, bo mi tu raźniej wśród innych mamuś.
U mnie już 19 tc a jeszcze ani razu nie czułam dzidziusia:-:)-(. Już takie czarne myśli miałam, ale na szczęście wczoraj byłam na USG i wszystko ok, co więcej, maluch wierzga rączkami i nóżkami na okrągło, więc ja nie wiem jak mogę tego nie wyczuwać:no:. To chyba takie pierwsze lekcje cierpliwości...:-)

Siwona- witam serdecznie w ten piątkowy wieczór:-):-):-)
Pewnie, że w grupie raźniej, więc fajnie,że się w końcu zdecydowałaś do nas dołączyć.
Dobrze, że z dzidziusiem wszystko ok, na ruchy masz jeszcze czas, poczujesz...
pozdrawiam:-)

Ja zmykam jutro rano na tygodniowe wakacje z tesciami wiec moze sobie wypoczne ;-) A wy piszcie, zeby bylo co czytac po powrocie:-) Milego tygodnia.
No i witam wszystkie nowo ujawnione:-)

Kurcze a mialam tyle napisac i jak zwykle czasu braklo:-(

ja jeszcze nie mam ale to normalne ze teraz Ci sie pojawila, nie zawsze dzieje sie to pod koniec ciazy, Ma to zwiazek ze zmianamu hornonalnymi.

wczoraj bylam na badaniu i dzidzia jest ulozona posladkowo co mnie nawet ucieszylo bo teraz wiem ze to co czulam w podbrzuszu to byly kopniaczki malucha.
szukalismy z pania doktor czy to chlopiec czy dziewczynka ale ponioslysmy kleske .

dzidzia wazy 276 gr a mamusia ma 9kg do przodu, :-D (20+5 tydz)

zapytala czy nie chce zrobic morfologii plodu, co prawda troche to drogie ale po badaniu zapewne dowiem sie co nosze po d serduszkiem, jak rozwija sie dziecko, czy nie ma zadnych wad(tfuuuu) itd itp. no wiec za 2-3tyg znow zobacze swoje malenstwo.

udanego weekednu wszystkim zycze !!

reklama
mrowa - no włosy to mam prawie czarne... szukałam już o tym na forum i innym dziewczynom to nawet rok schodziła :eek:

ps. Jak wklejasz tak duże zdjęcia???

iza&marcin - co to jest za badanie: morfologia płodu??

Do góry