reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Kasik, to praca przedświąteczna wre. My po raz pierwszy wyjeżdżamy na wigilię, to piekę tylko sernik i robię sałatkę.
Niekat, mam nadzieję, że spokojnie dojedziecie.

reklama
niekat twoja córcia to oczywiste,że po mamusi ma "talent"!!:tak::tak: rysunek śliczny..no i wyobrażam sobie ,że w "twojej" sukni wyglądać będzie prześlicznie :tak:..Ja tez na jasełkach w podstawówce,często byłam Maryją;-)... No i uważajcie na siebie..bo to kawał drogo macie przed sobą..
Kasik praca wre(jak pisze giza) ,zaplanowane wszystko (nawet paznokcie)..wiec myslę,ze ty to nawet z jeszcze 1-2 dzieci też byś dałą radę:tak:;-)...
beti i jak imprezka urodzinowa? mój tez miał w niedzielę,ale nie chciał zadnej imprezki,zresztą wziął mamuśkę na zakupy (ciuchowe)..Na drugi rok "okrąglejsza" będzie..to zaświętujemy...
giza ja też w tym roku pierwszy raz wyjazdowo (dosłownie)..no nie licząc w tamtym roku u teściowej..ale miaąm dyżur..więc byłam padnięta.. A teraz,wyjazd do Zakopanego z mamami,wszystko podane,..i a wracamy 27go..
Dziś muszę z oknem sie zmagać..(ale muszę)..bo mam zamiar choinkę postawić..wieczorem by mi dzieci pomigły ubrac...zobaczymy..

Witajcie,
wpadam na chwilę żeby złozyc Wam świąteczne zyczenia.

Mamuśki kochane, niech w te święta będzie spokojnie i rodzinnie. Niech dzieci nie chorują, Mamusie mają dużo cierpliwości i czasu dla siebie, a Tatusiowie - dużo czasu dla rodzinki :) A w Nowym Roku niech się wiedzie jak najlepiej!

Ninja, znam jedna Frankę, co prawda mieszka w Niemczech, ale nie słyszałam żeby narzekała na swoje imię. Jest ruda z loczkami, piegowata, przefajna babka :) I taka trochę potrzepana, choć nie przeszkadzało jej to w zrobieniu doktoratu z chemii i założeniu fajnej rodziny. Myślę że to dobre imię dla Twojej córeczki :p
Irenka też ładnie, szkoda że Pan Mąż się nie zgodził :D

My w czwartek lecimy na święta do Polski, trzymajcie kciuki żebyśmy spokojnie dolecieli, bez burz śnieżnych i innych atrakcji.

Ostatnia edycja:
Ewa, to rodzinny wyjazd Wam się szykuje. Bawcie się dobrze i wypoczywajcie.
Remeny, jak miło, że zajrzałaś. Spokojnej podróży.
U nas już choinka ubrana. Wczoraj dzieciaki stroiły. Przemek już dobrze się czuje. A Mila bidulka. Temperatury nie ma, ale oczka załzawione, sińce pod oczami, nosek przytkany.

Dusia - faktycznie szybko ubieracie choinkę, ale co kraj to obyczaj. Z Michała mały realista Ci rośnie, kto go tak "uświadomił"??
Siwna - jak Kingusia? Daje Ci pospać w nocy?
PM - ucałuj małą główcie Tosiaczka :*
Beti - spóźnione życzenia dla A!
Ewa - zdrówka i nie choruj tyle!
Giza- przeszło Przemkowi? Zdjęcia na pewno wyszły pięknie
Niekat - szczęśliwej podróży i odśnieżonych dróg. Jak Nasza Gwiazda po występie jasełkowym??
Kasik - chylę czoła robić uszka - tego to niestety nie ogarniam
Remeny - taką właśnie Franie sobie wyobrażam :-D no i żebyś się nie zdziwiła tutejszymi widokami bo ciapa, przynajmniej u nas - do dooopy Święta bez śniegu

U nas po staremu. W poniedz. ubieraliśmy z dziećmi choinkę - Filip miał mega atrakcję z lampkami, no i czort jak się nie patrzy to zdziera bombki :wściekła/y:
Mamy przełom - od 3 dni śpi bez smoka. Dziś dotrwał w swoim łóżeczku do 6 rano więc jest coraz lepiej :cool:

weronika oby już smoczek odszedł w niepamięć:tak:..

A że po południu wyjeżdżamy,..to pewnie już tu nie zaglądnę..
Więc Wesołych świąt kochani!..przepysznej wigilii...,mnóstwa prezentów..(dla naszych dzieciaczków)..radości,szczęścia.. Rodzinnej atmosfery.. i odpoczynku. ewa z rodzina

Zdrówka , szczęścia, spokoju no i wiadomo - prezentów nie rózgi życzą Wam wszytkim Kochy!

Załączniki

• weso_ych_wi_t.jpg
    weso_ych_wi_t.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 23
Nie wiem, czy jeszcze dam radę zajrzeć, więc życzę Wam i Waszym rodzinom dużo spokoju, życzliwości, zdrowia i radości, uśmiechu na widok prezentów i radości obdarowanych, czyli Wszystkiego Najlepszego

Nie wiem czy jeszcze zajrzę przed świetami bom......w lesie ze wszystkim więc
Wigilijny nadszedł czas,
całujemy mocno Was
chcemy złożyć Wam życzenia
w Dniu Bożego Narodzenia,
niechaj Gwiazdka Betlejemska,
która świeci Wam o zmroku
doprowadzi Was do szczęścia
w nadchodzącym Nowym Roku

reklama
Do góry