reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: napisalam dlugiego posta i mi o wsyslo :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
w tygodniu odp bo teraz juz nie dam rady nie mielismy 3dni neta:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Dominis znowu chory w niedziele M ma urodziny wiec jutro czeka mnie szykowanie kolorowych i zdrowka dla wszystkich

reklama
hej hej! jak zwykle wpadam w przelocie:-)

po pierwsze: Beti gratuluję z całego serca!!!!:-):-):-)

po drugie - nie zaglądam już tutaj! aż mnie skreca jak widze te brzuszki:-) wszytskie nasze zaciążone mamy - niech maluchy rosną zdrowo pod waszymi serduchami:-) (mnie cos mąż już zaczął o trzecim przebąkiwać, choc jeszcze niedawno twierdził, że nie jest gotowy.. nie teraz.. nie damy rady itd... problem w tym, że synio zamówił dla siebie brata:eek:)

idę lulu, bo ostatnio nie wiem jak się nazywam.. Mary trochę się pokiełbasiła- szły jej na raz wszytskie trójki.. kiepsko spała i prawie nie jadła - trójki już wyszły, ale pozostałe objawy nie minęły:-(

zdrówka dla wszystkich maluchów!

reklama
hej
Weronika mnie zmobilizowała do napisania;-):zawstydzona/y:wstyd :-p:no:a widze ze teskniłyście ;-)Miło mi:-)
żyjemy i mamy sie dobrze:-) jak zwykle u nas stara bida:-p Kondzik zrobił sie taki łobuz ze hej wszystko na nie i byle dokuczyc , a najbardziej lubi dokuczac Meli:confused2: i co chwile słysze MAMO! mozna zwariowac:no: ale neistey nie działąja an niego zadne groźby i prośby:sorry: Mela chodzi do rpzedszkola i jest mega zadowolona :tak:
Ja zapisałam sie na aerobik (własnie z niego wróciłam) i padam:-p narazie nie pracuje tylko siedze i kisimy sie w domu:sorry: to tyle co u nas ;-)
Beti ogromne gratulacje !!! ciesze sie bardzo :tak: a na kiedy amsz termin?
Dusia to sie wam udało z córeczka;-) kalendarz chński jednak sie sprawdził;-)szkoda ze nie udało ci sie przefosowac Lilianki;-)
Asia najwazniejsze zeby wam sie imie podobało a reszta musi sie dostosowac;-)jeszcze sie taki nie uropdził co by wszystkim dogodził;-)
Mrsf witaj w kraju!!! i jak Dżemik?
Niekat Sto lat!!!!
Weronika to ci nela fes kobita ;-) Kondzik bedzie przyniej wygladał jak kurdupel jak sie poda do mamusi:-pi widac dajesz sobie znakomicie rade z dwójeczka;-)
Skaba juz o 3 :szok: podziwiam;-)
Ninja a jak tam wam sie układa? uchyliłabys troche rabka tajemnicy;-) no i jak w pracy i budowa?

tyle co udało mi sie androbic mam nadzieje ze ebde juz an biezaco i nie ebdziecie mnie ścigac:zawstydzona/y:;-)

Do góry