reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Doris to jest ich dwoje ;-) a karmisz ejszcze? gratulki dla Emilki robi postepy co napewno ciesza mamusie:tak::-)

Najlepszego w dniu naszego swieta babeczki kochane :-****

reklama
Rany, kobiety, dajcie tej Waszej wiosny bo u nas od wczoraj znowu biało, a dziś cały dzięń sypie:wściekła/y:

Jeremiaszku - spóźnione - 100 lat 100 lat
od E-ciotki i koleżanki!!!!;-)

Iza - moja biega przeważnie w skarpetach albo adidaskach ;-)
Szkoda że Dawidka złapała choroba na same urodziny, a w temacie jaktam "po"??
Mrowa - to się Konradek rozszalał z tymi ząbeczkami, szkoda tylko że tak kiepsko je przechodzi :-(
Asia - chyba nie ma sie co martwić brakiem @, no ale jeśli bardzo Cię to męczy to śmignij do Gina ;-)
Doris - no widzisz ,jeszcze niedawno Emilka "niewiele pokazywała" a teraz tylko chwilka aż zacznie biegać :-)
USG to chyba robią każdemu dzieciaczkowi, no chyba że sie mylę :baffled:
Ninja - to gratulację cioteczko! Spisz sie dobrze przy kąpaniu :-)
P.S. Ja wczoraj byłam powiedzieć co i jak i szwagier stwierdził że "już drugi raz im doopy uratowałam" :-D
Asze - wow, śliczne te torty ale pewnie strasznie "chemiczne" sa w smaku:nerd: ale wygladają rewelacja:-)
Super że impreza sie udała i jubilatka zadowolona :tak:
I super że chłopczykowi wreszcie lepiej, ufff można odetchnać z ulgą!
Dusia - heh ale wysyp marcowiątek :rofl2:
Kasik - oj, chyba to Ci się wszystko w na raz w złym czasie skumulowało, takie wiosenne przesilenie. Każdej z nas czasami brakuje sił i cierpliwości ( ja też nie wytrzymałam w piątek i powiedziałam Nelce że ja sprzeam na pchilm targu :-D, a po chwili już tego żałowałam).
Z mężem pogadaj i wyjaśnijcie sobie swoje sprawy, wszystko jest kwestją dogadania, a co do chłopców .... cóż takie są dzieci - nie wszytskie to aniołki :sorry2:
Zdrówka dla taty!

A doopy z dniem kobiet! Powq*** liśmy sie z M na siebie i jest atmosfera rewelacyjna :wściekła/y::angry:
Rany, jak on mnie czasami ........ wrrrrrrrrr

Ale żeby nie kończyć takim agresowem to dla tych co ten dzień jednak świetują - najlepszego !!!:-)

Ostatnia edycja:
Dawidku sto latek w dniu Twojego Święta!

Kasik moja Ala też mi robiła takie sceny, ale na szczęście już z tego wyrosła. Myślę że każde dziecko ma taki etap, albo prawie każde. A wiem że z dwójką jest ciężko, mam nadzieję że wszystko Ci się niedługo ułoży. Ja jestem bardzo cierpliwą osobą, a własne dzieci to najlepiej wiedzą jak mnie wyprowadzić z równowagi. No może tylko mąż umie to robić lepiej:zawstydzona/y:

Dawidku, najlepsze życzonka, pięknego w życiu słonka, smutków małych jak biedronka
biedronka.gif_320_320_256_9223372036854775000_0_1_0.gif
i szczęścia wielkiego jak smok
ChomikImage.aspx

Ninja, gratulki dla Siorki… no to teraz możesz się wykazać cioteczko J
Doris, świetnie, że Emilka sobie coraz lepiej radzi z nowymi umiejętnościami… teraz będzie wszędzie je pełno ;P No i mam nadzieję, że szybko obie wyzdrowiejecie… imponująca liczba ząbków jak na jedną z najmłodszych marcówek (Jola ma wciąż 6)
Asze, świetna imprezowiczka Ci rośnie… a co wybrał Milo? Dobre wieści przynosisz w sprawie kuzynka… teraz to już powinno być tylko lepiej J
Agunia, świetne wieści… czyli zaręczyny już były… to teraz będziesz miała trochę na głowie…Powodzonka J
Kasik, a ja Cię podziwiam kobieto… 2 małych chłopaków i tak świetnie sobie dajesz radę… a to co opisujesz to na pewno chwilowe niedogodności… co by nie mówić, to przecież Arek jest w okresie buntu, a na ząbkowanie Domisia nic nie poradzisz… mam nadzieję, że z mężem szybko się dogadacie, Bo nie powinnaś być z tym sama… najlepiej Ci zrobi wychodne
A takie słabe ma wyniki tata?
Anetka, trudno będzie Wam się bawić na urodzinach Fifiego w takim okresie… 3maj się kochana
Kra, kuruję się kuruję… ale jakoś trudno cały czas coś robiąc w domu i przy Joli… a u nas w szkole mało dzieci (w piątek było 6 z 18)… pewnie w poniedziałek się wykurują
Mrowa, dzięki za życzonka super kobieto… fajnie, ze impreza udana
Weronikaa, ale ty się masz z mężem i to w takim dniu… no, ale co ja mówię, skoro mój mi nawet życzeń nie złożył, a dzisiaj tez moje imieniny… i znowu tłumaczenie: za stara jesteś na takie rzeczy… ale jak przyszli goście to chętnie pił za moje zdrowie

To ja tez pochwalę moją koleżankę z podwórka, która dzisiaj urodziła synka Huberta… (55 cm i 3100g) a sama waży ze 40 kg i 150 cm wysokości
Następna koleżanka już czeka w kolejce… termin ma na 14…

Dawidku - najlepsze życzenia na roczek! Zdrówka, radości i wielu wspaniałych chwil!

Ja tylko tak na moment, jutro postaram się odpisać.

Dawidku, wszystkiego najlepszego

Milenka już zdrowa i jutro wraca do żłobka. Za to mąż chyba pójdzie na zwolnienie. Wygląda na to, że ospa wietrzna go dopadła. No i teraz nie wiem, co z Milą zrobić, no bo ona chyba może teraz zarażać. Zobaczymy jutro rano czy i jej nie wysypało. Mnie na samą myśl wszystko swędzi :wściekła/y:

beti, ospa wietrzna jest zaraźliwa na kilka dni przed wysypką i tak długo jak jest wysypka, do ostatniej zaschniętej krostki. Przemko miał kilka krostek dokładnie 2 tygodnie temu, ale następnego dnia wszystko mu zaschło i nie pomyśleliśmy, że to ospa. Więc ja i Mila mogłyśmy się też zarazić 2 tygodnie temu od Przemka. No ale co ma być to będzie.

reklama
Witam
Serdeczne spóznione:zawstydzona/y::zawstydzona/y:(za co bardzo przepraszam )
zyczenia 1szo urodzinowe dla Kondzika,Marysi,Zuzi,Jeremiaszka i Dawidka*****Samych przyjmnosci w zyciu kochani

Imieninowe buziaczki dla Beti i wszystkich wspanialaych bb-mowych kobitek:-):-):-):-)

N
inja ,Weronika,Beti ,Dusia -gratulacje zostalyscie ciociami i mozecie slózyc teraz dobra rada jako doswiadczine mamusi:-):-)
Asze strasznie sie ciesze ze synkowi kuzynki sie polepsza.
Agunia no to swietne ,mnie tez zaczal sie nagle marzyc slub ale koscielny za to mój jest na nie wiec moge sobie marzyc dalej hehe
Teraz bedziesz miala dylemat z zaproszeniem rodziny Twojego wybranka.Wiec od razu ci napisze zebys wyslala zaproszenia z potwierdzeniem i sie nie przejmowala
Doris gratulacje dla Emilki.Nim sie obejrzysz bedzie pomykac sama
Anetka wspólczuje ,biedna babcia u mojego J. dzidzio zostal sam :-(J.rodzice wzieli go do siebie.Dziadzio bardzo slabiutki chce umierac i modli sie tylko o lekka smierc:-:)-:)-(
Beti ja tez obchodze dzis imieniny mój zlozyl zyczenia obu swoim kobitkom a prezentów tez nie dostalysmy bo mój tylko spi i pracuje wiec nawet nie wymagalam .Za to na twojego to mi sie nóz w kieszeni otwiera i w jego ur.tez bym mu powiedziala ze za stary jest.Sorry ale mam ochote skopac mu dupsko niech sie chlopak boi bo w maju nadciagam do PL:growl::growl::growl::growl:
Ewa dbaj sie o siebie kochana ja jade na remont kapitalny do pl jak juz pisalam w maju nawiedze ginekologa,dentyste,onkologa jesli zajdzie potrzeba i Jacola umówie do okulisty a zKaya pójde do ortopedy i najlepszego moim zdaniem pediatry w moim rejonie zeby ja ogólnie obadala.
Mrówa nie zazdroszcze sniegu u nas wiosna:-):-):-)i pranko na dworze juz susze
Kasik nie lam sie ja mialam fatalny ostatni tydzien i tak Cie podziwiam kobieto i tak jak laski pisza pogadaj z Markiem i jak wróci z pracy wyslij go na dluzszy spacer z chlopakami zostaw go z nimi a sam idz chociaz na kawe do sasiadki,pierdziel raz brudna podloge czy gary w zlewie kazdy czasem potrzebuje odetchnac

Sorki za ten dlugi post wiem ze takie sie ciezko czyta ale moze ktos da rade
Jeszcze napisze co u nas.
Z czystym sumieniem moge napisac ze nasza ropuszka chodzi:-):-):-)dzis to juz tak ok 3m a w lozeczku i po miekkiej powierzchni np materac to smiga jak szalona a raczej biega:-D:-D
Szykuja nam sie kolejne zebiska na dniach spodziewam sie lewej górnej 1nki a pozniej pewnie drugirj i dolne czwórki sa bardzo nabrzmiale na szczescie Kaya przechodzi zabkowanie bezstresowo jak na razie.Nie liczac licznych sladów kasania na moim ciele.
Na spacerach i w centrach handlowych zaczepia ludzi ostatnio nagabuje mi facetów np. jedziemy wózkiem na spacer przed nami idzie pan policjant a ona krzyczy ejjj.... kolo nic to ona znowu ejj..i tak zawsze jakis koles do nas zagada:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:Musze przyznac ze moja córcia ma dobry gust :-D:-DDobrze ze tata nie strybil bo by jeszcze chcial z Kaya codziennie na spacery chodzic.
Pozdrawiam Was laseczki Buzka

Ostatnia edycja:
Do góry