reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Marysiu i Kondziku
W dniu Waszych urodzin, w dniu pełnym radości, najlepsze życzonka, pięknego w życiu słonka, smutków małych jak biedronka, zawsze uśmiechniętej buzi, mnóstwa słodkich całusów, i spełnienia wszystkich marzeń!

reklama
Sto lat! sto lat!..Marysi i Kondzioszkowi!!!!!
samych uśmieszków na buźkach..,pysznego tortu..i zdrówka!:tak:
od Antosi i Ewy

Dziewczyny - dostałam pracę! :-D

Wczoraj byłam na rozmowie - dziś zadzwonili :-D:-D:-D Aaaaaaaa, no radość mnie rozpiera!:-):-):-)
Wałkowali mnie prawie półtorej godziny - zakres obowiązków praktycznie ten sam, co w poprzedniej firmie, tyle, że będę miała dużo dużo większą szansę rozwoju. Branża bardzo wąska, specjalistyczna, o której kompletnie nie mam pojęcia. :-p Ale stwierdzili, że zainwestują we mnie, aaaaaaaa! No bo przecież jestem zajebista :-p. Roboty bedę miałą w cholerę, bo chcę się pokazać z jak najlepszej strony a muszę poznać branżę.
Powiedzieli, że sprawdzą referencje, więc uprzedziłam mojego dyrektora.;-) Zadzwoniłam do niego wieczorem i jak mi opowiedział przebieg rozmowy (bo faktycznie nowy szef zadzwonił) no to po prostu bym go zaściskała , tak o mnie nasłodził(a bajer to on ma, jak nikt - uwierzcie mi):-):-):-)
Praca 8-16 + ok 10 wyjazdów weekendowych rocznie (targi). no i 15 min samochodem :-):-):-):-)

Tylko wałkowanie po łóżku nasze wspólne poranne się skończy... :sorry2:

Strach trochę - czuję się jak uczniak :-p

Ninja gratulacje!!! Ogromne!! Bardzo sie cieszę Twoją radością:-)
A Tymon z kim będzie??
U nas dzisiaj piękna pogoda wiec większość dnia spędziłyśmy na spacerowaniu:tak: och tak mi juz tęskno za prawdziwą wiosną... a byłam dzisiaj sprawdzić - mój bez wypuszcza pąki:tak:
Telewizor u nas jest, Zuzia raczej nie zainteresowana, chyba że leci czołówka Brzyduli:tak:, albo jej ulubione piosenki na 4fun.tv. Ale najczęściej mam włączony eurosport ( jestem maniaczką) a małżon mecze w canal +. Milo ma swój telewizor w kuchni i tam czasem ogląda bajki.
Mrówa udanej imprezki:)
Giza fajnie, że roczek tak wam się udał, a Przemko mądry chłopczyk, dobrze go wychowujecie:tak:
Weronika Ty nie przesadzaj z tym wyrabianiem normy! Pamiętaj o dzidziusiu:tak:
Anetka brawo dla Filipka:tak:
MrsF Ty chyba w pracy to masz oczy na zapałki? Bratowa mojego męża też chodzi na takie zajęcia z migania dla dzieci podobno jakieś efekty są ale szczegółów nie znam

Ninja GRATULACJE :) KTO JAK KTO ALE TY NAPEWNO LUBISZ WYZWANIA WIEC SOBIE PORADZISZ! :D No a uczyc sie na poczatku to wszedzie trzeba :-) Najgorsze sa pierwsze dwa tygodnie a potem juz z gorki :-) No to super nowiny przynosisz :-)

Ninja gratulejszyn!!!!!!!!!!!!! jednak praca sie znalazła :tak::-) super!!!!!
Anetka gratulki dla chodzacego Filipka:-)

dziekujemy za zyczenia imprezka udana balowalismy do 22;-) jutro ciag dalszy:-p:rofl2:

Michałku
Do zabawy mnóstwa siły,
Żeby każdy dzień był miły,
Pełen śmiechu i radości,
Stu urodzinowych gości,
Aut, klocków i pluszaków,
Stu prezentów, stu buziaków,
Zdrowia szczęścia i słodyczy

Zuzia z Asze Tobie życzy

Michałku - wybrałeś sobie najbardziej oryginalny dzień na urodzinki :rofl2: 100 lat, mnóstwo radości i nowych umiejętności!!! Rośnij zdrowo:-)

Ninja -ogromniaste gratulacje!!!! Super że znalazłaś pracę która przypadła do gustu, a wdrążysz sie w mig, przecież jesteś ZAJEBISTA!!! :-D:-)
Anetka - gratki dla Fifiego, to teaz będzie pomykał jak błyskawica po domku:tak::tak:
Asze- wszystko w granicach rozsądku oczywiście ;-)
Mrowa- not to jedna imprezka z głowy:-)

Ja miałam wczoraj spęd szwagierek z dziećmi w domku, i po co było sprzątać:confused::baffled: ale efekt - mam pofarbowane włoski i nie wyglądam już jak czarownica:sorry2:
Musze pochwalić się super nocką, bo przełożyłam Bąka do łóżeczka i tak pięknie przespała do prawie 8 rano :cool: i to bez wiercenia. Tak się teraz zastanawiałam, że może za ciepło jej było i stąd ten wiercioch w nocy, bo dziś spała pod swoją naprawdę cienką kołderką a w ogóle się nie odkrywała:blink:

Michałku ..no i doczekałes się urodzinek:tak:..więc i Tobie skarbie sto lat! sto lat! niech zyje..żyje nam!..
ninja to zajebiście!!! no bo taka jesteś:ninja2:,..i napewno sobie poradzisz!! A byłego szefa masz spoko!:tak:.Z Tymciem napewno będzie najgorzej na początku..pierwsza roząka..ale nie będzie źle..zobaczysz!! jeszcze raz gratulki!!!!!
weronka no to chociaż coś pożytecznego z odwiedzin był.o;-)..a jaki masz kolorek??.Nelci może faktycznie byo za gorąco..moja Tośka..zresztą my tez nie lubimy gorąca..w domu mam 19-20stopni..a jak jestesmy u babć..to Tosia niechce tam spać..bo babcie zawsze daja czadu..bo to dzieci przecież przyjeżdzają:tak::szok:
mrowa to fajnie że imprezka się udała...a dzisiaj c.d?prawda?..No i co na obiad robisz?
anetaka miłej pracy! noo i gratulki dla chodzącego juz Fipka!
ja nie pisałam ale Tośka tez już sama potrafi kawałek przejsc..ale to jest jeszcze takie "niedokonca pewne"..ale 4kroki to jej idzie nieźle:tak:..A wczoraj wyciągnęłam wuzeczek parasolke ,wożylismy lalke..i spacerowała po całym pokoju..jak prawdziwa mamcia z córcią:-D:tak:..ale później bardziej interesował ja młotek Alexa..a opiekę nad "dzieckiem" przejął Alex:-D:-D..(robiłam nawet zdjęcia..może wrzucę później..)
skaba jak tam urodzinki córci?? też byli goście??

reklama
Witam po podwójnej imprezce urodzinowej:baffled:
Przede wszystkim spóźnione, ale nie mniej serdeczne życzenia
Samych słodkich chwil i uśmiechu dla Milenki,Zuzi, Marysi, Konradka oraz dzisiejszego jubilata - Michałka.
Najlepszego także dla ostatnich miesięczniaków.:tak:
Ninja gratuluję!
Mrówa ja mam dziś też gości:baffled: Zapowiedzieli się w piątek, ale jeszcze nie są pewni czy przyjadą, a ja bym wolała nie:sorry2:bo dziś taka piękana pogoda, że mam ochotę na dłuuuuuugi spacer:-D Tym bardziej, że mam pół lodówki mięcha i gar gołąbków, więc obiadu chyba robić nie będę:zawstydzona/y: Trochę odpocznę po przygotowaniach, bo zrobić dwa torty to nie tak łatwo:baffled::-p

Do góry