reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Milenko, moja kochana synowico!Z okazji roczku życzę Ci najfajniejszych prezentów i świetnej zabawy urodzinowej.Oby kolejne latka upływały w tej dziecięcej beztrosce i usmiechu, a Twoja rodzinka Cię rozpieszczała i pozwalała jeśc słodycze;-):-) (giza ja tylko tak - żeby sie podlizać:-p;-))
No i dziękujemy ślicznie za zyczenia dla Marcelka-Precelka na jego 11/12 urodzinki;-):-)

reklama
aż mi się wierzyć nie chce, że dokładnie rok temu na świat przyszła Milenka. No i na wspomnienia mnie wzięło. Dopiero co się urodziła i była takim maluśkim bezbronnym robaczkiem, a już sama wszędzie włazi i wszędzie jej pełno. Ach
No i dziękujemy za życzenia :tak:

Kochane dzieciaczki-Milenko i Tosiu(troszkę spóżnione)dużo miłości i szczęścia i wspaniałego beztroskiego dzieciństwa!!!!Wszystkiego naj naj naj na ten roczek.
Sorki że tak zaniedbuję,ale teraz nas nie było a znowu już muszę sie pakować do Warszawki|(tak a propos już mam dosyć|).Byliśmy w Wiśle i było super-zima mega,dzieciaki się wyszalały,aż się wracać nie chciało;-)
Gabi zaczyna już chodzić za jedną rączkę a rozrabia za dwóch:baffled:Też ma trochę kataru ale wiążę to z zębolami bo jednocześnie potoki śliny z niej wypływają.Poza tym maruda przeokropna od dwóch dni.
Zarezerwowaliśmy sobie juz wakacje,podobnie jakw zeszłym roku najpierw Chorwacja a potem jeszcze zobaczymy.To chyba tyle na szybko co u nas.Buziole...

Milenko samych radosnych chwil obys zawsze była uśmiechnieta i radosna :tak:

Niekat moze pomału mu sie wyzynaja te dwójki:confused: mojemu juz 4 ida z miesieac i jeszcze sie nie przebiły:baffled: super ze dzieciaczki dochodza do siebie:tak:
Mamma to plany wakacyjne widze jzu zaklepane:-)

Ostatnia edycja:
Dziękuję w imieniu mojej córeczki za pamięć:tak:i za życzonka:tak:. Nas z mężem wczoraj też wzięło na refleksje :sorry2: jak to było rok temu. No i jesteśmy starsze o rok:tak:. Szok jak ten czas zleciał:szok:. Ale z drugiej strony tak dużo się w ciągu tego roku wydarzyło, że jakbym rozpamiętywała poszczególne etapy rozwoju Tosi to jednak wydawałoby się, że to dłużej niż rok trwało:happy:.

My byliśmy dziś u okulisty i okazło się, że to jakaś bakteria w oczku(do tego mąż się zaraził od Tosi:-(także zaraźliwe). I dostali te krople. No i zrobiliśmy jeszcze morfologie aby wykluczyć jakąkolwiek infekcje, bo w piątek mamy cystografie:no:. I Tosia musi być zdrowa.
Weronikaa- a wy kiedy macie cystografie bo już zapomniałam:sorry2:

Kurcze albo ja jestem jakaś pijana albo te emotikonki dziś są jakieś takie za mgłą.
A i mam złą wiadomość nie będzie mnie ok m-c na necie, bo nie będę mieć przez m-c łącza:-(. Także nie martwcie sie .;-) Jak będę mieć okazję to coś klikne:tak:.
Milenko życzę ci aby każdego dnia uśmiech gościł na twojej ślicznej buźce:tak:Całuski dla Ciebie Słonko:tak: .

reklama
Milenko wystkiego najlepszego na roczek duzo zdrowka i samych radosnych chwil w zyciu no i zebys rodzicom sprawiala duzo radosci :-)

Czesc dziewczyny! Sorki ze tak tylko o nas ale mam taki maly problem. Od jakiegos miesiaca no moze dlugej maly zasypia o kolo 8. No i miedzy 11-1 budzi sie a raczej zaczyna sie wiercic wiec biore go do nas ale to tez nie pomaga wierci sie strasznie po calym lozku, przekreca sie na brzuszek i spowrtoem no i wybudza sie, dam mu smoka to na chwile u snie ale zaraz znowu to samo. Myslalam ze to przez zeby no ale to juz za dlugo trwa i w kazda noc :szok:. Ja juz powoli wysiadam. Dzisiaj siadlam na neta i przeczytalam ze to moga byc jakies bakterie lub pasozyty. Idziemy za tydzien do lekarza na szczepionki i kontrole na roczek wiec spytam, ale bardzo mnie to niepokoi. uff w koncu sie wygadalam.

Do góry