reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
beti1982 - Ninja, czy mnie wzrok nie myli... nie potrafisz przyjąć szczerych komplementów... i to jeszcze od kobiet
Ha! - od kobiet są najcenniejsze, bo facetom to łatwo oczy zamydlić a baba to kazdy szczegół dostrzeże :-D:-D:-D

kra - Smycz miałam taką jak Kasik i się sprawdziła, ale teraz to muszę kupić w zestawie z kagańcem i kneblem i to razy 2!
Kobieto, ja płaczę przez Ciebie! :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
No i gratulacje dla Jeremiego! Siłacz niezły!!! :tak:

Befatka - ja tam myślę, że jak kiedyś mnie bedzie stać, to za 10-15 lat sobie cycki podciągnę do góry, hahahaahaha (normalnie mam takie nie za duże C, co do mojej postury wygląda fajnie - teraz jeszcze D mimo, że mleczko ciumkane już tylko nocą)
A co! Jak ktoś ma się dużo fajniej czuć to dlaczego nie robić plastyki? (no ja akurat wykluczam hardcore'y typu usuwanie żeber dla węższej talii i wszczepianie sobie przez facetów silikonu w bicepsy) :baffled:_)
A na Twoim miejscu poczekałabym do drugiego dziecka (jeśli oczywiście planujesz) bo piersi pewnie dopiero się spaskudzą hahaahahaahaha więc po plastyce będziesz wniebowzięta!

Giza - ciesze się, że udało Wam się spotkanko! Mam nadzieję, że i nam się kiedyś uda! :tak::tak::tak:

Beti - oby tak dalej z małżonem! Trzymam kciuki! Może i jest lekki łobuz, ale faceci to inne stworzenia i czasem, żeby zrozumieć o co im chodzi, trzeba przejść na ich tok myślenia ;-)

Remeny! - No trochę wstyd, że tak mało się pokazujesz! Dawaj chociaż zdjęcia!!!! :-p
Gratulacje! Tymon przy Jacku to dopiero Gapa :sorry2: Jeszcze posadzony się nie utrzyma i nie przekręca się na plecy a gdzie mu do wdrapywania się!

A u nas wstrętny katar minął! :-) Wydaje mi się, że sporo pomógł też Pulmex - Misiuniu się nie męczył tak w nocy...
Zrobiłam dziś 20 słoiczków jabłek przecieranych dla Tymka i może jutro wezmę się dalej (ja - co wcześniej "gotowałam" jajecznicę, hahaahahahahahah - taka ze mnie Matka Polka!)
tynkarze skończyli - w poniedziałek mają jeszcze przyjechać i sprzątać. :-) Dopiero teraz zdałam sobie sprawę, że teraz zacznie się bajzel z tą budową - a byłam przekonana, że to już będzie z górki - dopiero, jak sobie przemyślałam co dalej... o ja naiwna...:baffled:

MrsF, niezłe plany... to już staracie się o rodzeństwo dla Dżemika... powodzonka:-)

Alez w zadnym wypadku! Dopiero za jakies 9-12 miesiecy zaczniemy. Na razie musze troszke popracowac i awans zaliczyc zanim wznowimy produkcje :sorry2:

Befatka, no co Ty z tym silikonem?! :no: Przeciez swietnie wygladasz jak jest (widzialam na NK! :-D:tak:). I zgadzam sie z Weronika ze takie operacje nie zawsze koncza sie dobrze, tak jak wszystko, zalezy od pacjenta etc. Nie lepiej pieniedzy w jakas lepsza inwestycje wlozyc? :tak: Ja tez w sumie nie wykluczam podciagania ale to dopiero po baby nr 3 albo 4 bo na razie zle nie jest :-D

chyba sobie zrobie maly odliczacz - tylko 9 miesiecy do BB'owego 'klubu 'staraczek Lipiec 2009!!! Wooohooo! :-D:-D ;-)

No przepraszam:sorry2: zrozumiałam, ze już chcesz być mamusią w lipcu a nie dopiero zacząć starania od lipca... ale chyba nie ja jedna:tak:

Ninja, fajnie że pozbyłaś się katarku u Tymonka... u nas jeszcze nosek zapchany, ale nie leci jak 2 dni temu... oczywiście popieram stosowanie Pulmexu:tak:
i świetnie, że zdobywasz nowe doświadczenia kulinarne... ale czego się nie robi dla dziecka:-)
Świetnie, że już tynki są... teraz będzie coraz lepiej i ani się obejrzysz jak będziecie w swoim domku:tak:

My już 0 6.30 wstałyśmy... tzn. smerfetka obudziła, a że była spocona to ją przebrałam i przy okazji rozbudziłam... usnęła dopiero o 8.30... śniadanko zaliczone, więc podobnie jak Mrowa zamierzam się do mycia okien... dzisiaj... co oznacza, że nie wiem czy zostanie ten plan zrealizowany... chyba że tatuś weźmie córeczkę na dwór:tak: na razie diabełki śpią:rofl2:

Najsłodsze buziaki dla Gabrysi i Ninki, wiele radości i pociechy dla rodzinki :*

Ostatnia edycja:
Ninja ja tez tak kiedys palnuje ze slobbie podniose cyce jak oczywiście bede miec an to kase:-p bo mam takie zwisy ze lepiej nie mówic:zawstydzona/y:
Mrsf ja tez zrozumiałam ze dzidzia ma sie urodzic w lipcu;-):-D ale wszystko jzu sie wyjaśniło:tak:
Beti i co tatus sie spisał? wziął córe na spacer:happy2:

mój smok wstal dzis o 7 je!!!!!!:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

witam się po wywczasowaniu:-):-) obiecane słoneczko:
2jcauxi.jpg
2jcauxi.jpg
2jcauxi.jpg
2jcauxi.jpg
2jcauxi.jpg
2jcauxi.jpg

2jcauxi.jpg
2jcauxi.jpg
2jcauxi.jpg
2jcauxi.jpg
2jcauxi.jpg

delektujcie się egipskim słońcem
icon_biggrin.gif
ojjj było czym się delektowac
icon_biggrin.gif

hotel cuuuudny, towarzystwo rewelacyjne, jedzenia i drinków nie brakowało, potańczyć można było do woli, rafy niesamowite i Jerozolime tez udało się odwiedzić.. niestety w drugim dniu zdarzył się tragiczny wypadek, który nie pozwolił nam się nacieszyć tym wszystkim tak jak chcieliśmy
icon_cry.gif
ale staraliśmy się wykorzystać czas maksymalnie i co nieco odpocząć
icon_biggrin.gif

to tak w telegraficznym skrócie
icon_biggrin.gif

zaczełam nadrabianie zaległości, ale udało mi się przeczytać tylko kilka stron:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
hej
Skaba jeszcze raz żcyze duzo słonka i wpocznij , porób duzo fotek i pozwiedzaj wszystko co sie da;-) tylko niech maz cie nam nie wymieni na wielbłada;-):-D

dobrze, że tego nie czytał przed wyjazdem:-D:-D:-D

Skaba - cudownego wypoczynku Wam życzę! Co do dzieciaków, to myślę,że lepiej sobie dadzą radę bez Was niż Wy bez nich :-D:-D:-D

i tak własnie było!! dzieciaki spisały sie rewelacyjnie!!! ale my tez byliśmy dzielni!!:-):-):-)

reklama
taaa jak wróciłam i zaglądam to na forum cisza.. ale pogoda dziś piękna to szkoda przed kompem siedzieć:tak:
miłej niedzieli!!

Do góry