Dusia08
Marzec '08
Weronika- fajnie ze wyniki sa w porzadku!
Mrowa- podaj przepis na zupke :-) prosze!
Remeny- duzo zdrowka dla Irenki
Mrowa- podaj przepis na zupke :-) prosze!
Remeny- duzo zdrowka dla Irenki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ninka to samo, jeden feler taki że bez kąpieli nie zaśnie, musi być chociaż zamoczona w wanience. A u nas przez przypadek tak zaczeła, bo któregoś razu ją wykąpałam i odłozyłam na chwilę do łóżeczka żeby starszym trollem się zająć, jak wróciłam to juz spała, następny wieczór powtórzyłam no i tak się nauczyła zasypiać sama, jedynie co musi być spełnoione to smoczek pielusia do przytulana, karuzela i radio włączone.ninjacorps pisze:ps - u nas Tymon też pięknie zasypia - po kąpieli i jedzonku, odkładam go do łóżeczka , daję smoka i zasypia w ciągu max.20 min. (na początku to i 45 mu się schodziło)