reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
Mrowa - no nie wiem z czego tyle tych leukocytów, do Dr idziemy 2 września to zobaczymy co powie :nerd:
Niekat
- cóż moge powiedzieć, smutno mi jak czytam co piszesz :-(trzymaj się dzielnie, a nie możesz zrezygnować jeszcze na trochę z pracy:confused::confused:
Remeny - zdrówka dla Irenki i oby obyło się bez antybiotyków

A ja właśnie uporałam się z jabłkami dla Nelki, obrałam i usmażyłam całą reklamówę, wyszło 12 słoiczków jak po dżemie, będzie miała co mlaskać przez zimę :-)

Nie mam kompletnie czasu :-:)-:)-(- tyle zapieprzania z tą budową a przy okazji ostatnio gładko nie idzie - załatwiam naraz kilkanaście rzeczy i jeszcze nad następnymi trzeba sie zastanawiać, na co się zdecydować, murarze mi się spóźnili i kombinuję jak ustawić kolejne ekipy. :crazy::crazy::crazy:
Tymka dziś coś dziąsła bolały i spędził dzień na rączkach u mamy. Nie mógł usnąć a był już strasznie zmęczony i dopiero po panadolu w syropie uspokoił się i usnął. (Pewnie nie na długo...)

Niekat
- wcale Ci się nie dziwię :no::no::no: - ja miałam iść do pracy, jak tylko macierzyński się skończy a teraz to jak pomyślę to by mi chyba serce pękło. Czekam do nowego roku.
ps - u nas Tymon też pięknie zasypia - po kąpieli i jedzonku, odkładam go do łóżeczka , daję smoka i zasypia w ciągu max.20 min. (na początku to i 45 mu się schodziło)

asze naprawdę fajny sposób bo to jest smaczne i dzieci chętnie to w buzi "memłają" Moja strasznie się awanturzy jak jej zabieram z raczki zey odgryźć ten rozmoczony kawałek żeby go nie "odgryzła" dziąsłami. Wczoraj Włodka mało nie pobiła za to ze jej zabrał końcówkę ;-)
mrowa1 no właśnie, ja na razie boję się jej dać chlebek ze względu na tą jej skazę :-(
remeny zdrówka dla Irenki
weronikaa ja właśnie sobie nazrywałam, wieczorem jak skończe prasowanie i dzieci pjdą spać to będę robić mus... No może nie wszytek dla Ninki bo uwielbiam nalesniki z takim musem. A musze zrobić dużo bo papierówki zaowocują dopiero za 2 lata :-(
ninjacorps pisze:
ps - u nas Tymon też pięknie zasypia - po kąpieli i jedzonku, odkładam go do łóżeczka , daję smoka i zasypia w ciągu max.20 min. (na początku to i 45 mu się schodziło)
Ninka to samo, jeden feler taki że bez kąpieli nie zaśnie, musi być chociaż zamoczona w wanience. A u nas przez przypadek tak zaczeła, bo któregoś razu ją wykąpałam i odłozyłam na chwilę do łóżeczka żeby starszym trollem się zająć, jak wróciłam to juz spała, następny wieczór powtórzyłam no i tak się nauczyła zasypiać sama, jedynie co musi być spełnoione to smoczek pielusia do przytulana, karuzela i radio włączone.
Przez to kurcze boję się wyjechac nawet na dwa dni do rodziców żeby mi się nie rozregulowała z tym spaniem
A mała jak wczoraj zasnęła o 21 po kąpieli tak o 1 dałam jej flaszkę i spała do 7. Kurcze takie spanie to ja rozumiem a nie 2 razy mleko i w międzyczasie wtykanie jeszcze smoka.

Dusia ugotowałam zupke jarzynowa a do tego dodałam koperek i Kondzik zawijała ze az miło:-D
a tutaj mas zstronke z róznymi przepisami moze ci sie przyda http://www.forum.e-mama.pl/viewtopic.php?t=23663
Ninja brakuje nam ciebie tutaj i Skaby tez :-(
Milla najwazniejsze ze pomaga niewazne zczy to skorka czy kabanosek;-):-D

a mój synus ostro przygotowyuje sie do raczkowania :-D potrafi jzu chwile na czworaka ustac i do tego sie świetnie giba :-D
a usiedzi juz z dobre 5 minut:-)

mrowa dziękuję za pamięć:-) strasznie za wami tęsknię, ale na razie nie jestem w stanie być na bieżąco:-(mmm jakie ty smakołyki Kondziowi serwujesz:-)

kiepski mam dziś dzień.. czasem tak mam, że rzuciłabym ten cały bajzel i wróciłabym do domku do moich maluchów.. niekat mnie też ostatnio tęsknota zżera:-( ale nie mam wyboru:-(na szczęście lubię swoją pracę (choć czasem mi nerwów nieźle napsuje:wściekła/y:)

ninja przegapiłam twoją wizytę w Czestochowie:-:)-:)-(

jeszcze 2 dni w firmie i 5 dni urlopu:-) idziemy z dzieciakami na pielgrzymkę.. to już nałóg - ja będę 21 raz:-) od nas niedaleko - idzeimy tylko jeden dzień, jeden jesteśmy w Częstochowie i w trzeci dzień wracamy.. oby tylko pogoda dopisała:baffled:

weronikaa ciesze się, że wyniki Neli ok:-)
asze wytrwałości w edukowaniu Zuzi:-)

reklama
Do góry