reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
Hej! My juz po imprezce, Zuzia spi w łóżeczku!! Milo i tatko tez już śpią a ja siedzę przed kompem:-)
Mamma i jak bioderka??
Kasik nie zapodam zdjeć bo fryzurki nie zmieniłam tylko kolor trochę ( więcej blond) a włosów nie układałam bo juz mi za długo to było - dziecię by mi z głodu padło:tak:
Beti mąż musi się nauczyć!! Co by było jakby musiał nagle zostać z małą?? Mój na szczęście sobie radzi:tak:
Mrówa pedicure i bikini chcę zrobić w przyszłym tygodniu:tak:;-) muszę to wracanie do piękności rozłozyc w czasie;-) A pazurków nie robie bo mam to szczęście mieć swoje ładne i tak twarde i wytrzymałe, że kosmetyczki sie zawsze dziwią:-)
Skaba te kilka rysek... znikną może:rofl2:
Kasik - podziwiam Cię za to bieganie:-)

Witajcie Kobietki!
Wpadłam się zameldować i spadam śpiu, bo jutro tańce i hulańce, hehe:-):-D:-)
Rodzinka już wyszykowana: wszystko poprasowane i spakowane! Jutro rano jeszcze fryzurka i zmykamy, bo weselicho w Częstochowie, więc godzinka drogi przed nami. Zmęczona jestem strasznie i jakoś nie widzę tej zabawy....:no: Mam nadzieję, że chociaż dziewczynki będą grzeczne i nie dadzą mi popalić...:confused: Trzymajcie kciukasy, żeby było dobrze!

stefanna wyszalej się na całego:-):-):-) na pewno będzie świetnie (zawsze tak jest jak się nie chce iść):-)

ja się właśnie z mężuniem wyszalałam:rofl2::rofl2::rofl2: zapomniałam już, że to jest takie zajefajne:-D:-D:-D po całym okresie oziębłości ciążowej moje libido obudziło się i szaleje:-D:-D:-D

Asze- czekamy na zdjecia nowej fryzurki

Kasik- podziwiam cie z tym bieganiem mi to by sie nie chcialo. Moj E to tez biega prawie codziennie ale ja to za leniwa jestem

Stefanna- bedziemy trzymac kciuki obys sie dobrze wybawila a dziewczynki napewno benda grzeczne.

Skaba- to super ze sie z mezem wyszalalas, pewnie bylo jak za dawnych lat ;-)

asze zazdroszczę ci tego wracania do piekności..Mi jakoś ciągle brakuje czasu..też by mi sie przydało cos zrobić z włosami(zresztą niewiele ich mi zostało:crazy::-D)..A o dziwo paznokcie mam nawet,nawet..i bardzo twarde..
stefanna no to dzisiaj imprezka! Napewno dziewczynki będą grzeczniusie..(a napewno ślicznie wyglądały!)Udanej imprezki!!
skaba czyli wracamy do starych dobrych czasów;-):-p..A jak się człowiek później dobrze czuje nie?:zawstydzona/y::-DSame pozytywne strony takich szaleństw!
beti to jak mąż złapie kondycję..to też będą szaleństwa:laugh2::-p;-)
Mój "chlop" jak zwykle w pracy..dziś pojechał cos po 5tej..bo chce wcześniej wrócić..Może później(jak on wróci) ja się gdzieś wyrwie..bo juz od dłuższego czasu nigdzie nie jeżdżę..(bo niedawno auto wróciło z warsztatu:zawstydzona/y:)..
Aniołki moje spią,więc zaraz wstawiam pranie..(a prasowania mam że hej! i to te nieszczęsne koszule:baffled:)
Miłego dzionka dziewczynki!

Nie było mnie wczoraj bo po bioderkach musiałam wskoczyć do pracy i pózno wróciłam.Otóż pancerz już odrzucamy-wszystko już jest ok:tak::tak::tak::tak::tak:Jeszcze tylko raz do kontroli i będzie spokój .Wczoraj miałam fatalny dzień-spakowałm całą brygadę i pojechałam na zakupy.Wracając,oderwał mi się tłumik w samochodzie i sajgon...Akcja podwiązywania go żeby jakoś tylko dojechać do domu-było niezle:baffled:
stefanna to bawisz się u mnie dzisiaj-udanej imprezki:tak:
skaba zazdroszcze ci tego libido-bo u mnie ma wartości minusowe;-)
kasik dopiero teraz doczytałam,pytałas mnie o zoo-do Chorzowa jedziemy jutro
Zaraz idę myć okna a po południu na grilla-papatki

Mamma to super ze z bioderkami wszystko ok:-) nie zazdroszcze takich atrakcji:no: sama go podwiazywałas?
Stefanna wyszalej sie:-)
Asze fajnie ci ze masz twarde moje sa liche i rozdwajaja sie mimo ze jem witaminy :wściekła/y:
Ewa z ciebie to ranny ptaszek:tak::-)
Skaba u lala;-):-Da moje libido lezy na ziemi i kwiczy:no::zawstydzona/y::-p:confused: ku rozpaczy mojego meza:-p

Maryniu wielki buziak dla ciebie na kolejnego miesiaczka:-):-):-)

stefanna - udanej zabawy:-)
życzenia dla solenizantów !!:-)
a ja dziś jadę do Krakowa na koncert i serce mi pęka bo muszę mała zostawić u babci ale jak wrócimy w nocy to od razu ja zabieram i cala niedziele będziemy nadrabiać czas też mam na dzieję że po koncercie odżyje bo ciągle myślę o tym co muszę jeszcze zrobić i chociaż mam dużą pomoc ze strony męża i rodziców to i tak jakoś jestem zakodowana na brak rozrywki ale dziś już dość mam zamiar się tam wykrzyczeć bo i tak nikt nie usłyszy :-D a we wrześniu dwa weselicha
Zuzia zaczyna się obracać o 180 stopni jak leży i trzeba ja pilnować bo czasem to tylko chwila a ona już zmiana pozycje

baw cię się dobrze w te ciepłe dni i korzystajcie ze słoneczka pozdrawiam

reklama
Do góry