reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

spokojnie, my Ci omówimy tu 😂
Liczę na to 😁 że zinterpretujecie jak będzie trzeba , zanim znajdę tu androlog a już patrzyłam , że w zasięgu trudno będzie nie wiem czy jak coś źle nie wyjdzie, to nie będzie trzeba lecieć do pl na wizytę... No chyba że mąż zainteresuje się mocniej tematem in vitro w klinice tutaj, wiadomo że język medyczny to wyzwanie , ale ja bym podołała pouczyła się terminów typowych i jakoś byśmy dali radę się dogadać.
Jakie to wszystko trudne za granicą....

reklama
Liczę na to 😁 że zinterpretujecie jak będzie trzeba , zanim znajdę tu androlog a już patrzyłam , że w zasięgu trudno będzie nie wiem czy jak coś źle nie wyjdzie, to nie będzie trzeba lecieć do pl na wizytę... No chyba że mąż zainteresuje się mocniej tematem in vitro w klinice tutaj, wiadomo że język medyczny to wyzwanie , ale ja bym podołała pouczyła się terminów typowych i jakoś byśmy dali radę się dogadać.
kobieto, jesteśmy w XXI wieku, po pandemii w dodatku, są konsultacje online, nie musicie przylatywać do PL :)

wiesz co ja też tak myślałam gdy zaczęłam walczyć z tarczyca za pomocą NHS ale oni naprawdę tu są przyzwyczajeni że mało kto jest biegły plus sam personel to często imigranci więc bardzo się starają by się dogadać, z tym to naprawdę się nie martw

Ja już czuje hemoroidy w powietrzu od tych zaparć w lutealnej, a gdzie tu do ciąży😱
To już w ogóle będzie gówniana sprawa 😂
Nie wiem czy widziałaś, ale pisałam Ci o tym maslanie sodu. U nas to się nazywa Debutir 🙂
Ja dostałam go po leczeniu sterydami. Taka kuracja miesieczna mega pomogła bo czasami naprawdę nie szło klocka przez 2 tygodnie zrobić.

A jak w UK wygląda in vitro? Są jakieś dofinansowywania czy wszystko płatne?

Dziewczyny wiecie może, po ile dniach po okresie można wykonać posiew z pochwy? Mozna od razu czy trzeba odczekać?

reklama
A jak w UK wygląda in vitro? Są jakieś dofinansowywania czy wszystko płatne?
Nie wiem jak to wygląda na NHS, ale z tego co czytałam to ciężko się dostać do tego jak np nie masz BMI w normie, ja nie mam jak na razie więc nawet się nie pcham... prywatnie jakieś 6 tys funtów przeliczając na pl 30 tys.

Do góry