reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
czyli w sumie taniej niż w Pl :)
Ja widzialam w Krakowie za 12 tys z groszem. Oczywiście to jest bez leków po transferze. A w Gyncentrum mają jakiś pakiet 6 transferow za 23 tyś z jakąś gwarancja w przypadku braku ciąży ze zwrotem jakiejś części środków, ale w to się już nie wczytywałam. @hachette ostatnio podawała, że cała procedurą u nich wyszła około 15 tys jeśli nic nie przekręciłam.

Ja widzialam w Krakowie za 12 tys z groszem. Oczywiście to jest bez leków po transferze. A w Gyncentrum mają jakiś pakiet 6 transferow za 23 tyś z jakąś gwarancja w przypadku braku ciąży ze zwrotem jakiejś części środków, ale w to się już nie wczytywałam. @hachette ostatnio podawała, że cała procedurą u nich wyszła około 15 tys jeśli nic nie przekręciłam.
Poczytaj sobie opinie na Google o krakowskim gynocentrum. Mnie odrzuciły...

czyli w sumie taniej niż w Pl :)
Tak, jeszcze nie przeliczając bardziej się opłaca to jakieś 4 miechy moich wypłat, a w sumie moje wypłaty zawsze idą na remont albo costam, a z męża wypłaty żyjemy i na bieżąco wszystko kupujemy, także finansowo jak zepnie się dupe to kilka miechów oszczędzania, a w pl ... nie wyobrazam sobie przed jakim dylematem stoją ludzie borykający się z niepłodnością😧

ja nigdy się nie zagłębiałam w to ale z tego co dziewczyny pisały to zawsze do tego trzeba dorzucić wizyty, dojazdy, badania (które mają ważność) itp więc po podliczeniu wychodzi dużo, dużo więcej.

A 6 tyś brzmi fajnie bo wiadomo jak ktoś żyje za granicą to przecież nie przelicza :)

Nie wiem czy widziałaś, ale pisałam Ci o tym maslanie sodu. U nas to się nazywa Debutir 🙂
Ja dostałam go po leczeniu sterydami. Taka kuracja miesieczna mega pomogła bo czasami naprawdę nie szło klocka przez 2 tygodnie zrobić.
Obczaję na aptekach online , czy da radę to ogarnąć, to nie Polska niestety nie wyjdę do apteki i nie kupię. Ale zamowie na pewno jak się da, bo to na prawde problem jak wszystko stoi w kichach i brzuch wywali a lipa jak na kibel się siedzie...
Jeszcze zasrana poczta strajkuje na paczki do tygodnia czeka się półtora miecha🤷‍♀️

ja nigdy się nie zagłębiałam w to ale z tego co dziewczyny pisały to zawsze do tego trzeba dorzucić wizyty, dojazdy, badania (które mają ważność) itp więc po podliczeniu wychodzi dużo, dużo więcej.

A 6 tyś brzmi fajnie bo wiadomo jak ktoś żyje za granicą to przecież nie przelicza :)
No, ale to za granicą pewnie też nie jest full pakiet tylko plus wizyty i leki.

reklama
Do góry