reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
No, ale to za granicą pewnie też nie jest full pakiet tylko plus wizyty i leki.
no to wiadomo u nas też za opcję badania zarodków się dodatkowo płaci, za mrożenie się płaci itp :) zależy kto jaką opcję wybiera i kto jakie ma problemy.
Same leki to kilka stów miesięcznie przez całą ciążę :)

Wiecie co, jeszcze pół roku temu postrzegałam in vitro jako porażkę.... teraz jako szanse czas potrafi namieszać w mózgu...
Zawsze się upierałam jak rodzic to naturalnie, jak zachodzić to do skutku. A teraz, wypatruje wygodniejszej opcji ... niezła przepaść, między tym jak kiedyś myślałam, chyba dorosłam....
Do wszystkiego trzeba

Abstachuje ,że z katolickiej rodziny i jak faktycznie dojdzie do in vitro u nas to pewnie dużo osób wzgardzi tym.. ale szczerze mam to w dupie bo nasze szczęście i komfort mózgu się liczy , więc nawet się tym nie przejmuje....

Abstachuje ,że z katolickiej rodziny i jak faktycznie dojdzie do in vitro u nas to pewnie dużo osób wzgardzi tym.. ale szczerze mam to w dupie bo nasze szczęście i komfort mózgu się liczy , więc nawet się tym nie przejmuje....
Nie musicie mówić przecież, ze dziecko z in vitro. 🙂🙂 W akcie urodzenia nie ma takich informacji.

reklama
Do góry