Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nigdy nie jest za szybko by obgadać tematA w ogóle co wy myślicie? O tym , że poruszyłam z mężem temat in vitro po roku i 4 miechach nieudanych prób? Wg mnie to nie jest za szybko..... doradźcie, bo ja już naprawdę nie wiem czy mi odbija czy jestem normalna
A ja będę trzonować bez pozytywnych owulaków bo jestem 4dpo więc na zabicie czekania też coś trzeba robić ;PUuuu a ja też będę trzonować z owulakiem 0.1
I co i co
Przeczytałam sikaj na mnie i myślę sobie, boszeee co ta pomidorówka robi z ludźmi, ale w kńcu jednak doczytałam dobrze i to jednak mi robi to czekanie na głowę...a czemu nie robisz? Tylko dlatego że czujesz okres, czy biel Cię dobije? Bo ja to pierwsze, to weź na sikaj dla mnie
75£ to chyba bardzo spoko! Pełne badanie tak? Robią może też w razie czego ich omówienie?Teraz tylko książę łaskawie ma iść, wykrętu o barierę językową już nie zrobi bo znalazłam miejsce idealne, Polska obsługa spoko cena bo 75 funtow, nic tylko oddać troszkę nasienia
No i super, daj mu przetrawić, ja też najwięcej myślę jak sprzątam a u facetów zwoje mózgowe działają wolniej niż u nas@Bolilol dla świętego spokoju zrobiłam i biało, chyba chce zresetować dzisiaj mózg i napije się dzisiaj piwa
Mąż chyba trawi pojechał się przejechać, i ma posprzątać samochód (kocha swoje auto) mamy dzisiaj wolne