reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Do polskiego, u nas jeszcze ta trudność, że bariera językowa , mąż słabo mówi po angielsku.
Zdziwiła mnie cena, w angielskiej klinice wołają 700 f za rozszerzone badania nasienia

Jednak moja awantura wczorajszą zaczyna działać... I wy dziewczyny też mnie popchałyście do tego, znalazlam miejsce gdzie jest polski język 2 h ode mnie ale ważne że się da bez wyjazdu do pl , zadzwoniłam i wyłożyłam kawe na ławę, teraz czekam co dalej

A w ogóle co wy myślicie? O tym , że poruszyłam z mężem temat in vitro po roku i 4 miechach nieudanych prób? Wg mnie to nie jest za szybko..... doradźcie, bo ja już naprawdę nie wiem czy mi odbija czy jestem normalna🤦‍♀️
Nigdy nie jest za szybko by obgadać temat :)
Uuuu a ja też będę trzonować z owulakiem 0.1 🤣🤣🤣🤣
I co i co 😆😂
A ja będę trzonować bez pozytywnych owulaków bo jestem 4dpo więc na zabicie czekania też coś trzeba robić ;P
a czemu nie robisz? Tylko dlatego że czujesz okres, czy biel Cię dobije? Bo ja to pierwsze, to weź na sikaj dla mnie 😁
Przeczytałam sikaj na mnie i myślę sobie, boszeee co ta pomidorówka robi z ludźmi, ale w kńcu jednak doczytałam dobrze i to jednak mi robi to czekanie na głowę... 🙈

reklama
@Bolilol dla świętego spokoju zrobiłam i biało, chyba chce zresetować dzisiaj mózg i napije się dzisiaj piwa 😆
Mąż chyba trawi pojechał się przejechać, i ma posprzątać samochód (kocha swoje auto) mamy dzisiaj wolne
No i super, daj mu przetrawić, ja też najwięcej myślę jak sprzątam ;) a u facetów zwoje mózgowe działają wolniej niż u nas ;)

Do góry