reklama
Brownie1992
Moderator
Polecam wielosezonMi też z domowego laboratorium dużo lepiej się wybarwiają niż inne testy owulacyjne
oj masakra wam powiem, ja to już myślałam, czy opon nie zmieniać a tu powrót zimy bleee
Elph
Fanka BB :)
Właśnie ten gin z kliniki co byłam w piątek też mówił że on nie wierzy w suple, jedynie wit D i kwas foliowy. Jak zapytalam o miovelie pro i NAC to mówił że nie zaszkodzą, jak chcę to mogę brać, ale tak sugerował jakby to bardziej dla mojej głowy byłoJa ostatnio jestem coraz większym przeciwnikiem brania czegokolwiek. Coraz więcej lekarzy mowi ze to ściema. A podczas starań bedzie ciężko wyłapać (albo dluzej zajmie) co pomaga, jaka działa, czy działa, czy szkodzi.
Kurde to może powinnam to przełożyć... Zadzwonię i zapytam, po co mam jeździć niepotrzebnie1. To zależy po jakim czasie od piku występuje u Ciebie owulacja. Zazwyczaj się liczy, że następnego dnia jest owulacja więc 1dpo będzie dopiero w czwartek.
2. U mnie na owulakach w apce wyszła kiedyś wartość 6. Ale każda wartość ponad 1 oznacza pik.
Aaa i jutro raczej nie będzie jeszcze ciałka, raczej dopiero zapadnięty pęcherzyk lub płyn w zatoce Douglasa.
Właśnie to jakieś tanie z horien medical, zamawiałam coś tam na Gemini i tylko takie mieli ale one nie mają dobrych opinii, przeczytałam już po fakcie, więc nie wiem czy na lepszą partię trafiłam czy jak.Jakich owulaków używasz? Mi jeszcze nigdy tak mocna kreska nie wyszła na tych tanich z Allegro, chcę akurat kupić jakieś lepsze na ten cykl
E
eag
Gość
Ah ta nasza zakopianka U nas stoi już całe Podhale xD Nowy Targ tiry nie potrafią wjechać pod górę, Zakopane turyści w rowach… Generalnie jak to w naszym kraju zima zaskoczyłaWłaśnie mąż pisał, że droga na Zakopane zawalona śniegiem i musi jechać na około gdzieś przez Suchą
U nas A4 stanęła i obwodnica Krakowa już się korkuje i pewnie też stanie
julietta2
Ja bym już nie kupowała kolejnych supli dopóki nie znajdziesz lekarza, któremu zaufasz, że wie co robi i on ci wskaże co masz łykaćNa razie nie kupuję już nic. Czekam na teleporadę i zapytam wtedy. Zapytałam teraz, bo chciałam poznać Wasze opinie .
Moja ilość suplementów to teraz 1/3 tego co było jeszcze miesiąc temu .
Mi kiedyś pani doktor powiedziała, że AMH takie czy siakie nie ma co się fiksować, bo nie potrzebujemy 1000 jajeczek, tylko jedno dobre, żeby zajść w ciążę i niczego nie przekreśla ani obniżone ani nawet niskie AMH. To ma znaczenie w zasadzie do in vitro i dofinansowania. Gdyby AMH było znacznikiem ciąż, to wszystkie, które mają wysokie czy choćby normalne powinny natychmiast w zajść, a potrafią nie zachodzić całe lata, więc AMH nie jest żadnym gwarantem ciąży. U ciebie ważniejsze jest żeby były owulacje.
amusedxxx
Moderator
No to ja właśnie tych używałam póki co i było średnio, szok ze taka kreska Ja już bym biegła trzonować na Twoim miejscuWłaśnie ten gin z kliniki co byłam w piątek też mówił że on nie wierzy w suple, jedynie wit D i kwas foliowy. Jak zapytalam o miovelie pro i NAC to mówił że nie zaszkodzą, jak chcę to mogę brać, ale tak sugerował jakby to bardziej dla mojej głowy było
Kurde to może powinnam to przełożyć... Zadzwonię i zapytam, po co mam jeździć niepotrzebnie
Właśnie to jakieś tanie z horien medical, zamawiałam coś tam na Gemini i tylko takie mieli ale one nie mają dobrych opinii, przeczytałam już po fakcie, więc nie wiem czy na lepszą partię trafiłam czy jak.
E
eag
Gość
W ogóle tak sobie myśle… lekarz zaraz po ustaniu krwawienia kazał mi zrobić LH,FSH i Proga a w 20dc roma, estradiol, fsh, lh, progesteron, prolaktyna, shbg i testosteron. I tak się zastanawiam czy brać teraz od 3dc miovelie nac czy może to wpłynąć na wyniki badań?
aurii_orelii
BIOSTERON
ZIOŁA AJURWEDYJSKIE
VIT D3
KWAS FOLIOWY
To polecili mi brać w Bocianie. Co do ziół jestem jak zwykle sceptyczna, co myślicie o Biosteronie?
Nie wiem co to biosteron , ale byłam wczoraj na Livie z Akademii Płodności i chyba się wezmę porządnie za dietę bez dodatkowych supli wystarczy mi ta garść, która biorę terazJa ostatnio jestem coraz większym przeciwnikiem brania czegokolwiek. Coraz więcej lekarzy mowi ze to ściema. A podczas starań bedzie ciężko wyłapać (albo dluzej zajmie) co pomaga, jaka działa, czy działa, czy szkodzi.
julietta2
Co ciekawego mówili? Podziel się!Nie wiem co to biosteron , ale byłam wczoraj na Livie z Akademii Płodności i chyba się wezmę porządnie za dietę bez dodatkowych supli wystarczy mi ta garść, która biorę teraz
reklama
aurii_orelii
I ładnie tam wieje u was , że kursywą już piszeszhalo halo! Melduję, że u mnie już śniegu po kostkę i nie zamierza przestać padać no i przyszedł prawilny okres