reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Chociaż jeszcze wracając do immunologi myślę sobie, że może przy moich ewidentnych na tę chwilę problemach może nie ma sensu pogłębiać diagnostyki i iść w nie wiadomo jakie sumy.....A z drugiej ta położna powiedziała mi, że ma właśnie sporo pacjentek z niskim amh i jednocześnie zaburzeniami w zakresie immunologicznym, więc po prostu myślę sobie, że może być tak, że przywrócę owulacji, postymuluję się i tak nic z tego nie wyniknie, bo okaże się, że problem jest głębiej....
Myślę, że na jedną wizytę można iść i zrobić jakieś podstawy. Nawet jeśli by to było tak jak @Nel331 pisze 400 zł za wizytę i 2000 za badania to nie są to kwoty takie jak in vitro w okolicach 15-20 tys.

reklama
Myślę, że na jedną wizytę można iść i zrobić jakieś podstawy. Nawet jeśli by to było tak jak @Nel331 pisze 400 zł za wizytę i 2000 za badania to nie są to kwoty takie jak in vitro w okolicach 15-20 tys.
Ja się na niskim AMH nie znam, a chyba u @Nasturtium taki jest problem, ale gdybym była w takiej sytuacji, ze niezbadana immuno i niskie AMH to bym chyba nie traciła czasu i od razu na kilku frontach działała. Ale to ja, ja jestem w gorącej wodzie kąpana 🙂

Ja się na niskim AMH nie znam, a chyba u @Nasturtium taki jest problem, ale gdybym była w takiej sytuacji, ze niezbadana immuno i niskie AMH to bym chyba nie traciła czasu i od razu na kilku frontach działała. Ale to ja, ja jestem w gorącej wodzie kąpana 🙂
Ja mam podobnie, ale też zobaczę co powie mi Wyroba we wtorek. Zarezerwuję wizytę jeśli się uda u tego Malinowskiego, najwyżej ją odwołam jeśli Wyroba stwierdzi, że ma na mnie inny plan.

Ja mam podobnie, ale też zobaczę co powie mi Wyroba we wtorek. Zarezerwuję wizytę jeśli się uda u tego Malinowskiego, najwyżej ją odwołam jeśli Wyroba stwierdzi, że ma na mnie inny plan.
Ja tak myśle też czy nie powinnaś tak jak @Bolilol z meżem pójść do kliniki i po prostu komuś zaufać. Bo z tego co obserwuje skaczesz po lekarzach. Tak naprawdę nie masz jednego lekarza który Cię prowadzi. Nie czułabyś się bardziej zaopiekowana? Gdyby mnie gonił czas to tak bym zrobila.

Ja tak myśle też czy nie powinnaś tak jak @Bolilol z meżem pójść do kliniki i po prostu komuś zaufać. Bo z tego co obserwuje skaczesz po lekarzach. Tak naprawdę nie masz jednego lekarza który Cię prowadzi. Nie czułabyś się bardziej zaopiekowana? Gdyby mnie gonił czas to tak bym zrobila.
Byłam w Bocianie, ale Skalski nie zrobił na mnie najlepszego wrażenia. Stąd konsultacja u Wyroby, on ma własną klinikę i zajmuje się głównie pacjentkami z niskim amh. Mam nadzieję, że to będzie lekarz u którego poczuję się zaopiekowana i ze spójnym planem. Jeśli nie- będę uderzać do Gamety. Opcji C na razie nie mam;).

BIOSTERON
ZIOŁA AJURWEDYJSKIE
VIT D3
KWAS FOLIOWY

To polecili mi brać w Bocianie. Co do ziół jestem jak zwykle sceptyczna, co myślicie o Biosteronie?

BIOSTERON
ZIOŁA AJURWEDYJSKIE
VIT D3
KWAS FOLIOWY

To polecili mi brać w Bocianie. Co do ziół jestem jak zwykle sceptyczna, co myślicie o Biosteronie?

Ja ostatnio jestem coraz większym przeciwnikiem brania czegokolwiek. Coraz więcej lekarzy mowi ze to ściema. A podczas starań bedzie ciężko wyłapać (albo dluzej zajmie) co pomaga, jaka działa, czy działa, czy szkodzi.

reklama
Do góry