reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Parkingiem nie ma się co stresować, pod szpitalami są parkingi. Często też bywają portierzy to Cię ktoś pokieruje. 🙂
A histeroskopię miała @LadyCaro to może coś opowie. Chociaż ode mnie z pracy dziewczyna miała i mówiła, że sam zabieg spoko w znieczuleniu. Po zabiegu miala jeden dzień słabszy i odpoczywała, a potem już normalnie wróciła do pracy.
@Bolilol
Różnie z histerodkopią bywa, u mnie w klinice robią chyba w znieczuleniu, a ja miałam na NFZ więc miałam pełną narkozę. Zabieg trwał 30 minut, o 10 go miałam o 14 już wychodziłam do domu. Nic mnie nie bolało, troche plamiłam i byłam osłabiona. Ale ogólnie nie ma czego się bać.

Jestem glupia ale dzisiaj kupie jeszcze pinki i poki nie dostalam @ to zrobie testy. Chocia lepiej by bylo na bete ale do 10.jest u nas wiec nie daze.

Jestem glupia ale dzisiaj kupie jeszcze pinki i poki nie dostalam @ to zrobie testy. Chocia lepiej by bylo na bete ale do 10.jest u nas wiec nie daze.
Ja właśnie rano robiłam jakiś z Apteo i nic nie wyszło, a na pinku cień…. Też zrobie jeszcze jakiś test później, zobacze co tu w aptece będą mieli

Co do malowania po numerach itp, kiedyś myślałam żeby zamówić zestaw, w trakcie starań o pierwsze dziecko. Ale zobaczyłam że są na youtubie tutoriale jak namalować obraz farbami akrylowymi, i pomyślałam że spróbuję najpierw tak "normalnie" malować. Naprawdę spoko się to robi, prosto, nawet fajnie się ogląda takie tutoriale :D wkleję linka, możecie sobie puścić w przyspieszonym tempie. I zamówiłam najtańszy zestaw farb i pędzelków, do tego okazało się że są tanie płótna w bloku zamiast takich na drewnianych ramach (zawsze to mniej miejsca), zaczęłam malować i bardzo to polubiłam. Ale po porodzie jeszcze nie wróciłam do malowania bo jednak jak mam wieczorem te 2h dla siebie to już mi się nie chce :D
Tu przykładowe "dzieło", odbicie w szybie trochę przeszkadza ale nie mam innych zdjęć :d
Ale piękne! 🤩

Ja właśnie rano robiłam jakiś z Apteo i nic nie wyszło, a na pinku cień…. Też zrobie jeszcze jakiś test później, zobacze co tu w aptece będą mieli
ja mialam ten

Załączniki

• e3c04361-c048-49e2-8e36-e0f26f9b828d.jpeg
    e3c04361-c048-49e2-8e36-e0f26f9b828d.jpeg
    56,5 KB · Wyświetleń: 73
Ale ciagna mnie jajniki jak.nie przed okresem wiec chce sprawdzic ba nawet musze. 2 dni przed @ moze wskarze cos w dzien ? A jak nie to powtorzw jutro rano.

reklama
Do góry