reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Jadę zaraz na kwalifikacje przed histero. Nie dość, że trzęsę dupką przed samą kwalifikacją, bo nie wiem z czym to się je, to jeszcze nigdy nie byłam w tym szpitalu, więc nawet nie wiem jak tam autem dojechać - i co gorsza - jak tam z parkingiem 😱
U mnie kwalifikacja to było pobranie wymazów na czystosc pochwy i krew na grupę krwi. I karteczka z zaleceniami do przyjecia. Ekg musialm zrobić oddzielnie.
Sama histero mialam w znieczuleniu całkowitym, nic nie pamiętam. Czułam się tak sobie przez następny dzień, ale ja tak na znieczulenie reaguje wiec z tym to łącze bardziej niż z zabiegiem. A i ja miałam polipa usuniętego.

Moje kochane, tak w ogóle wygadałam Wam się wczoraj, o męża, o brak nadziei w tym cyklu. Niespodziewanie przyszedł mąż, zabrał mnie na spacer i dobre jedzenie. Na spacerze wskoczyły tez lody. Widzieliśmy się też ze znajomymi. Wieczorem ułożyłam się żeby oglądnąć mój ulubiony serial, w którym miałam zaległości. Dzisiaj nowe plany. Idę na siłownie z przyjaciółka. Jakoś tak mi dużo dużo dużo lepiej.
Dziękuje tez Wam, bo wy się przyczyniłyście do tego ❤️ dobrego dnia, dobrego tygodnia!

Test robiłam z rana z mężem(bo mu obiecałam, że razem zrobimy) kasetkowy, bo takie miałam w domu i nic nie było, teraz przyjechałam do pracy i mówię, a machnę sobie jeszcze „strumieniowy” żeby zużyć….żeby nie kusiło…. Raczej to fabryczna, bo tak to by rano wyszło. 🤯
nic nie wpisuję póki się nie wyjaśni 😅

reklama
Co powiecie o tescie Apteo 10 ? Kurde 3 krople jak zawsze a ten nie zareagowal na ulotce od 3 do 5 wiec po chwili wlalam 4 ?

Do góry