reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Jadę zaraz na kwalifikacje przed histero. Nie dość, że trzęsę dupką przed samą kwalifikacją, bo nie wiem z czym to się je, to jeszcze nigdy nie byłam w tym szpitalu, więc nawet nie wiem jak tam autem dojechać - i co gorsza - jak tam z parkingiem 😱
U mnie kwalifikacja to było pobranie wymazów na czystosc pochwy i krew na grupę krwi. I karteczka z zaleceniami do przyjecia. Ekg musialm zrobić oddzielnie.
Sama histero mialam w znieczuleniu całkowitym, nic nie pamiętam. Czułam się tak sobie przez następny dzień, ale ja tak na znieczulenie reaguje wiec z tym to łącze bardziej niż z zabiegiem. A i ja miałam polipa usuniętego.

Moje kochane, tak w ogóle wygadałam Wam się wczoraj, o męża, o brak nadziei w tym cyklu. Niespodziewanie przyszedł mąż, zabrał mnie na spacer i dobre jedzenie. Na spacerze wskoczyły tez lody. Widzieliśmy się też ze znajomymi. Wieczorem ułożyłam się żeby oglądnąć mój ulubiony serial, w którym miałam zaległości. Dzisiaj nowe plany. Idę na siłownie z przyjaciółka. Jakoś tak mi dużo dużo dużo lepiej.
Dziękuje tez Wam, bo wy się przyczyniłyście do tego ❤️ dobrego dnia, dobrego tygodnia!

Test robiłam z rana z mężem(bo mu obiecałam, że razem zrobimy) kasetkowy, bo takie miałam w domu i nic nie było, teraz przyjechałam do pracy i mówię, a machnę sobie jeszcze „strumieniowy” żeby zużyć….żeby nie kusiło…. Raczej to fabryczna, bo tak to by rano wyszło. 🤯
nic nie wpisuję póki się nie wyjaśni 😅

reklama
Co powiecie o tescie Apteo 10 ? Kurde 3 krople jak zawsze a ten nie zareagowal na ulotce od 3 do 5 wiec po chwili wlalam 4 ?

Do góry