reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Jadę zaraz na kwalifikacje przed histero. Nie dość, że trzęsę dupką przed samą kwalifikacją, bo nie wiem z czym to się je, to jeszcze nigdy nie byłam w tym szpitalu, więc nawet nie wiem jak tam autem dojechać - i co gorsza - jak tam z parkingiem 😱
🤞🤞🤞🤞 trzyma kciuki dzielna cudowna Kobieto

reklama

Załączniki

• 41F3C51F-6283-4E45-9713-51FD34FC430C.jpeg
    41F3C51F-6283-4E45-9713-51FD34FC430C.jpeg
    1,6 MB · Wyświetleń: 201
Test robiłam z rana z mężem(bo mu obiecałam, że razem zrobimy) kasetkowy, bo takie miałam w domu i nic nie było, teraz przyjechałam do pracy i mówię, a machnę sobie jeszcze „strumieniowy” żeby zużyć….żeby nie kusiło…. Raczej to fabryczna, bo tak to by rano wyszło. 🤯
Jeżeli to chujocień to te testy są o kant dupy rozbić, serio. Wygląda jak pozytywny.

Jadę zaraz na kwalifikacje przed histero. Nie dość, że trzęsę dupką przed samą kwalifikacją, bo nie wiem z czym to się je, to jeszcze nigdy nie byłam w tym szpitalu, więc nawet nie wiem jak tam autem dojechać - i co gorsza - jak tam z parkingiem 😱
Parkingiem nie ma się co stresować, pod szpitalami są parkingi. Często też bywają portierzy to Cię ktoś pokieruje. 🙂
A histeroskopię miała @LadyCaro to może coś opowie. Chociaż ode mnie z pracy dziewczyna miała i mówiła, że sam zabieg spoko w znieczuleniu. Po zabiegu miala jeden dzień słabszy i odpoczywała, a potem już normalnie wróciła do pracy.

Trzymam kciuki! Dasz sobie radę!!!

J
Ja też miałam histero z powodu domniemanego polipa, którego ostatecznie nie było. Poza lekkim kręćkiem w głowie po ogólnym do wieczora nie miałam potem żadnych dolegliwości. Absolutnie do przeżycia.

Dziękuję kochane za wszystkie kciuki, ja dzisiaj nie mam samej histero, tylko kwalifikację do niej. Wydaje mi się, że przez to, że to w znieczuleniu ogólnym, to muszą mi zrobić wywiad anestezjologiczny, kazali też przywieźć wszystkie wyniki. Same badania robią we wt i czw, więc badanie będę mieć jutro lub w czwartek :)

reklama
Do góry