reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Parkingiem nie ma się co stresować, pod szpitalami są parkingi. Często też bywają portierzy to Cię ktoś pokieruje. 🙂
A histeroskopię miała @LadyCaro to może coś opowie. Chociaż ode mnie z pracy dziewczyna miała i mówiła, że sam zabieg spoko w znieczuleniu. Po zabiegu miala jeden dzień słabszy i odpoczywała, a potem już normalnie wróciła do pracy.
@Bolilol
Różnie z histerodkopią bywa, u mnie w klinice robią chyba w znieczuleniu, a ja miałam na NFZ więc miałam pełną narkozę. Zabieg trwał 30 minut, o 10 go miałam o 14 już wychodziłam do domu. Nic mnie nie bolało, troche plamiłam i byłam osłabiona. Ale ogólnie nie ma czego się bać.

Jestem glupia ale dzisiaj kupie jeszcze pinki i poki nie dostalam @ to zrobie testy. Chocia lepiej by bylo na bete ale do 10.jest u nas wiec nie daze.

Jestem glupia ale dzisiaj kupie jeszcze pinki i poki nie dostalam @ to zrobie testy. Chocia lepiej by bylo na bete ale do 10.jest u nas wiec nie daze.
Ja właśnie rano robiłam jakiś z Apteo i nic nie wyszło, a na pinku cień…. Też zrobie jeszcze jakiś test później, zobacze co tu w aptece będą mieli

Co do malowania po numerach itp, kiedyś myślałam żeby zamówić zestaw, w trakcie starań o pierwsze dziecko. Ale zobaczyłam że są na youtubie tutoriale jak namalować obraz farbami akrylowymi, i pomyślałam że spróbuję najpierw tak "normalnie" malować. Naprawdę spoko się to robi, prosto, nawet fajnie się ogląda takie tutoriale :D wkleję linka, możecie sobie puścić w przyspieszonym tempie. I zamówiłam najtańszy zestaw farb i pędzelków, do tego okazało się że są tanie płótna w bloku zamiast takich na drewnianych ramach (zawsze to mniej miejsca), zaczęłam malować i bardzo to polubiłam. Ale po porodzie jeszcze nie wróciłam do malowania bo jednak jak mam wieczorem te 2h dla siebie to już mi się nie chce :D
Tu przykładowe "dzieło", odbicie w szybie trochę przeszkadza ale nie mam innych zdjęć :d
Ale piękne! 🤩

Ja właśnie rano robiłam jakiś z Apteo i nic nie wyszło, a na pinku cień…. Też zrobie jeszcze jakiś test później, zobacze co tu w aptece będą mieli
ja mialam ten

Załączniki

• e3c04361-c048-49e2-8e36-e0f26f9b828d.jpeg
    e3c04361-c048-49e2-8e36-e0f26f9b828d.jpeg
    56,5 KB · Wyświetleń: 75
Ale ciagna mnie jajniki jak.nie przed okresem wiec chce sprawdzic ba nawet musze. 2 dni przed @ moze wskarze cos w dzien ? A jak nie to powtorzw jutro rano.

reklama
Do góry