reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Test robiłam z rana z mężem(bo mu obiecałam, że razem zrobimy) kasetkowy, bo takie miałam w domu i nic nie było, teraz przyjechałam do pracy i mówię, a machnę sobie jeszcze „strumieniowy” żeby zużyć….żeby nie kusiło…. Raczej to fabryczna, bo tak to by rano wyszło. 🤯

Załączniki

• 5C8D36BB-E1CC-46A0-B8F6-5B0C6352C92F.jpeg
    5C8D36BB-E1CC-46A0-B8F6-5B0C6352C92F.jpeg
    780,5 KB · Wyświetleń: 185
reklama
Test robiłam z rana z mężem(bo mu obiecałam, że razem zrobimy) kasetkowy, bo takie miałam w domu i nic nie było, teraz przyjechałam do pracy i mówię, a machnę sobie jeszcze „strumieniowy” żeby zużyć….żeby nie kusiło…. Raczej to fabryczna, bo tak to by rano wyszło. 🤯
a ten kasetkowy jakiej był czułości?

Cześć dziewczyny, ja pierwszy miesiąc z mierzeniem temperatury - wykres wygląda tak:
nic się nie dzieje, chyba nie ma szans na owulację już, bo to 24 DC :(
Czy czekać aż okres się pojawi czy brać od razu lepiej Duphaston?
faktycznie nie wygląda na to, żebyś była po owu. Ale z dupkiem niestety nie pomogę, nie znam się

Hmm, troche dziwna tą kreska. Kupiłabym jednak jescze jakiś czuły i sprawdziła wieczorem jeśli wytrzymasz min 3h bez sikania

Jadę zaraz na kwalifikacje przed histero. Nie dość, że trzęsę dupką przed samą kwalifikacją, bo nie wiem z czym to się je, to jeszcze nigdy nie byłam w tym szpitalu, więc nawet nie wiem jak tam autem dojechać - i co gorsza - jak tam z parkingiem 😱

Jadę zaraz na kwalifikacje przed histero. Nie dość, że trzęsę dupką przed samą kwalifikacją, bo nie wiem z czym to się je, to jeszcze nigdy nie byłam w tym szpitalu, więc nawet nie wiem jak tam autem dojechać - i co gorsza - jak tam z parkingiem 😱
Trzymam kciuki, daj znać po.

reklama
Do góry