Nasturtium
Fanka BB :)
A który to będzie dc?Sikam w piątek. Tak się zapisałam to niech tak będzie To będzie jakieś 12dpo.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A który to będzie dc?Sikam w piątek. Tak się zapisałam to niech tak będzie To będzie jakieś 12dpo.
Nie czułam presji, po prostu chyba nie chce mi się iść na badanie .Bez presji. Tak w ramach ciekawostki wrzuciłam
a ja bym na Twoim miejscu poszła. Bo może nawet w rzekomym 9dpo może dac Ci odpowiedź na pytanie, czy była owu, a u Ciebie to przecież bardzo ważneNie czułam presji, po prostu chyba nie chce mi się iść na badanie .
Namowiłaś mnie . Jestem przygotowana na wynik niekorzystny, więc nie będzie zawodu. Muszę w pracy się wyrwać i znowu kolejna odróbka .a ja bym na Twoim miejscu poszła. Bo może nawet w rzekomym 9dpo może dac Ci odpowiedź na pytanie, czy była owu, a u Ciebie to przecież bardzo ważne
dokładnie. Mi się wydaje, że u Ciebie to jest już bardzo ważna informacja: czy prog wskazujw na to, że ta owu była jednak. Może nie byc wiarygodny pod kątem tego, czy prog po owu jest ok, bo jednak 9dpo to już spadkowy i jak będzie np. 6 to nie oznacza, że w 7dpo byłby niezadowalający, ale już sama informacja, że prog wskazuje na to, że owu w ogóle była, jest u Ciebie kluczowaNamowiłaś mnie . Jestem przygotowana na wynik niekorzystny, więc nie będzie zawodu. Muszę w pracy się wyrwać i znowu kolejna odróbka .
Masz racje, chociaż nie ważne czego się z tego wyniku dowiem to i tak nadal nie wiem, czy spróbować kilku cykli ze stymulacją (boję się żeby sobie jednocześnie nie pogorszyć bardziej niż nic nie robiąc rezerwy). Będę próbowała się skonsultować jeszcze z kimś z Gamety albo z dr Wyrobą, którego poleciła mi @lady_in_blue, on specjalizuje się w takich pacjentkach jak ja.dokładnie. Mi się wydaje, że u Ciebie to jest już bardzo ważna informacja: czy prog wskazujw na to, że ta owu była jednak. Może nie byc wiarygodny pod kątem tego, czy prog po owu jest ok, bo jednak 9dpo to już spadkowy i jak będzie np. 6 to nie oznacza, że w 7dpo byłby niezadowalający, ale już sama informacja, że prog wskazuje na to, że owu w ogóle była, jest u Ciebie kluczowa
Jakby coś to napisz na pv. Służę pomocą, bo projektowanie konstrukcyjno-budowlane to moja praca
Wątpię Ale zobaczymy w piątek.No to powinno byc juz spoko i dwie kreseczki
27dc, ovi było podane w 14dc.A który to będzie dc?