Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tym bardziej, że za oknem szaro, buro i ponuro...Dzień dobry w poniedziałek, wstawanie na stare o 4 nie jest fajne
Miłego dnia
Dzień dobry w poniedziałek, wstawanie na stare o 4 nie jest fajne
Miłego dnia
Polecam chociaz raz iść na monitoring i robić równolegle testy. Zobaczysz wtedy czy i jak odpowiadaja rzeczywistości. Mi np wg tego wyszło że mam owu kilka godzin po piku na testach, po mniej niż 12h.@pluto_nova nic się u mnie nie zmieniło biel vizirka, teraz pozostaje czekać na @, która planowo ma być za 3 dni
Tak mnie na przemyślenia wzięło, że chyba za bardzo się sugeruję tymi testami owulacyjnymi może nie mam aż tak wcześnie owulacji (czyli 10dc.) jak pokazują…. Chyba wybiorę się na ten monitoring wcześniej niż sobie założyłam
Miłego dnia dziewczyny