reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Dzień dobry. ja oprócz pobudki o 5 (starej4) to miałam o 1:30 i o 4 bo młodemu zachciało się pić, więc jestem trohę jak zombie. Ciężki tydzień przede mną, więc i tak nie będe mogła spać.

@pluto_nova, czy możesz mnie kochana wpisać jeszcze na testowanie na 31 marca? Taki łaskawy ten marzec, to trzeba dać mu jeszcze jedną szansę. Ja ten cykl spisałam na straty. Testy owu wyłapały pik, ale nawet nie zapisałam dokładnych dat 🤦🏼‍♀️ No i tutaj nie mam dostępu do monitoringu i badania proga, więc jak w każdym cyklu owu i tak jest tylko domniemana. Będę testować dla sportu. Kupno biletów do Polski, powoduje, że lepiej byłoby chyba nie być w ciąży i polecieć zgodnie z planem. Tak że klasyczne odpuszczenie u mnie. Jak nie będzie dwóch kresek to składam reklamację do zarządu spółki „odpuszczenie na zachodzenie”. Mam kaszel po paście do zębów. Obie ciąże mi się tak zaczęły 😜 I jeszcze na męża naskoczyłam jak psychiczna na urodzinach córki. Na dwoje babka wróżyła - cionsz albo menopauza.
Nie linczujcie proszę 👽

@pluto_nova nic się u mnie nie zmieniło biel vizirka, teraz pozostaje czekać na @, która planowo ma być za 3 dni 🥹
Tak mnie na przemyślenia wzięło, że chyba za bardzo się sugeruję tymi testami owulacyjnymi🤷🏻‍♀️ może nie mam aż tak wcześnie owulacji (czyli 10dc.) jak pokazują…. Chyba wybiorę się na ten monitoring wcześniej niż sobie założyłam 🙈

Miłego dnia dziewczyny 🫶

reklama
@pluto_nova nic się u mnie nie zmieniło biel vizirka, teraz pozostaje czekać na @, która planowo ma być za 3 dni 🥹
Tak mnie na przemyślenia wzięło, że chyba za bardzo się sugeruję tymi testami owulacyjnymi🤷🏻‍♀️ może nie mam aż tak wcześnie owulacji (czyli 10dc.) jak pokazują…. Chyba wybiorę się na ten monitoring wcześniej niż sobie założyłam 🙈

Miłego dnia dziewczyny 🫶
Polecam chociaz raz iść na monitoring i robić równolegle testy. Zobaczysz wtedy czy i jak odpowiadaja rzeczywistości. Mi np wg tego wyszło że mam owu kilka godzin po piku na testach, po mniej niż 12h.

Ostatnia edycja:
Do góry